Ska jag ge er mina sagor?

Veckan av äventyr måste va denna. Gubbarnas comeback, old school Hip Hop, dejt med Lolita, ligga på segelbåt, halvjapaner, kameramän, A-kändisar, B-kändisar, skådisar, hallonshots med smak av lakrits. Ja, lite som en femrätters fast i möten. Jag borde blogga om det. Om sanningen ska fram.


Vill ni ligga med mig då?


Här har ni förresten en nervös kille, som inom 5 sek ska rusa upp på sceen..Och det gick ju så här bra:Nu är det inte bara orgasmer och musik i mitt liv. Nej, så bra har vi det inte. Just nu fasar jag t ex för ett hästhuvud i min säng. Detta då jag svartlistat en balt. Han har min nyckel. Balten är arg för tweets och övrigt webbballouns. Men så går det när man inte håller löften och är en lallare. Jag tål inte sånt.Det finns inga idyller

Det är svårt att blogga på som vanligt efter allt skit som hänt. Stadshusets svenska och norska flaggor på halvstång vred om mitt pickande hjärtat rejält idag kan jag säga. Istället för att susa förbi saktade vi in vår bil och allt blev stilla. Föräldrar har förlorat sina barn, barn har förlorat sina bästa vänner, barn har förlorat sina föräldrar, någon har förlorat sin käresta. Den ångesten.

En annan kul grej

The harder they come the harder they fall... Minnen från grekland -- i dimman... Och så äntligen släpper fina killarna plattan.

Black Shadow from Judit Bertil Produktion on Vimeo.


2010-2011

Jag vet inte om ni märkt nåt, men jag har varit borta ett tag. Jag tappade orden, men hittade mig själv.

2010 var året som:

- Jag gick i KBT terapi
- Blev bullmamma
- Renoverade köket
- Hittade mig själv
- Hittade andra

2011 var året som:

- Jag bytte frippa
- Vann en tvist
- Tog konflikerna
- Hittade andra
- Hittade mig själv

Jag tänke bjuda lite på min resa. Ett litet bildspel.. Det blir lite för meckigt att lägga in alla kort då jag glömt hur man gör. Haja, jag har glömt hur man bloggar.

Till er som hängt kvar trots lång jävla bloggfrånavara, detta är till er:

Kärlek!

RSS 2.0