SemesterJag är inte i närheten av nät som ni ser.

Hoj

Förlåt min frånvaro, men den har som ni hajar varit full av detta -- av kärleken. För störst av allt är ju den!  Hos prinsar, grodor, prinsessor och svennebanan.

Som jag grät framför liten 15 tummare. Åt pappans tal till son och prinsens tal til prinsessa. KÄRLEKEN. De har hittat den.

Så många par det finns som inte ens är i närheten. Dessutom i min närhet.


Kunglig buss är king

Det är inte varje dag man blir mejad av en buss det står Royal Palace på, men idag så... En blå dessutom. Undra vilken kunglighet som satt längst bak? Knugen kanske. Och vem fick trycka på STOP-knappen? Vickan ville säkert men Madde sladdade in från vänster med en elak glidtackling.Kunglig buss utanför Storkyrkan.

Zzzzzz

Nu finns sommarplågan att följa på Twitter också.Intressanta inlägg dessutom. Tror jag måste Retweeta!

Årets sommarplåga

Detta kommer bli en storsäljare. Alla hatar den, alla pratar om den, alla leker med appen och framför allt; alla vill äga en. Ledtråd - - Tuuuuuuuuuuuuut!

Klick

Ja visst ja. Jag har turistat lite också. Jag fortsätter på det temat, kanske kan jag tipsa någon. Problemet är bara att jag är sist om att göra allt. Ni har bärgis redan sett , provat på eller hört om det jag gaggar om. OLD NEWS liksom!

Jag har besök Fotografiska.

Annie Leibovitz har sin utställning där fram till 12 sept. Jag imponerades inte jättemycket av hennes kändisfoton, men hennes privata, dom på familjen, var helt fantastiska. Jag blev trollbunden av hennes liv. Över 1000 kvadratmeter Annie, så skynda dit.

Jag gillar också Vee Speers och Lennart Nilssons foton. Jag har förresten träffat Lennart i egen hög person på en fotoutställning i Konserthuset. Han var gammal och bar på en brun portfölj. Vi tittade på gamla glasplåtar han och jag. Jävdrar vilket djup de var i bilderna redan på tidigt 1900-tal. Fast det krävdes säkert 4 pers för att bära dem.


Paul sa; Jag gillar din rumpa

KISS är det bästa jag vet näst nötkräm. Fast som liten var jag nog mest rädd för dem -- Gubbarna. Det är ju faktiskt det de är, gubbar. KISS började turnera samma år som jag föddes. Det är Rock n roll det! Min hårdrocksåder fick pulsera extra på Stadion igår kväll. Och jag blev så glad av "you are söt" och ja... Swiiiit är också KISS.

Jajamen, jag fick faktiskt höra nästan alla gamla klassiker som jag önskat. Alla utom Heaven's on fire. Därför tar vi den här.


 

Mustasch och Europe var inte så dumma de heller, men jämfört med KISS endast ett gäng pojkspolingar från Upplandsväsby.

 
 


Inför ännu ett bröllop

Inte bara Hanna sightseear i Stockholm, utan även jag. Och i afton besökte jag Storkyrkan. Ville liksom ta mig en titt, inspektera och godkänna. Japp, den duger till Vickan. Så välpolerad kyrka har jag nog aldrig sett. De måste ha städats den med tops. Tänkte att.., här får man nog ta av sig skorna.

Jag fotade lite såklart. Ni som inte är bjudna kanske vill se. Jag filmade också. Hoppas SöderTV publicerar det senare. Jag lovar att hojta till om så är fallet. Annars kan ni ju alltid glo på TV den 19:e. Det är säkert bättre skärpa där.

Här ska Vickan skrida fram, nervös som bara den. Det är dessutom galet varmt i kyrkan. Vem ska svimma föst kan man ju undra..

SilveraltaretSankt Göran i profil

Under ett äventyr

Jag tror jag har hunnit med fler saker denna helg än på hela Maj månad. Ut i skärgården (Kolvik) på fredagen med båt. Lördag Skrattstock, Marathon, MotBorgarRock och Burleskapader. Söndagen Nyfiken Gul och Parkteater i Vitabergsparken.

Alltså jag är helt slut. Jag behöver semester! Fast kul har det varit förstås. Jag slänger in lite bilder på min blogg, som är mitt enda fotoalbum numera. Ni får stå ut helt enkelt.


BurleskapaderMotBorgarRock i Svandammsparken. Progg med två bloggare och annat smått o gott!KolvikSkrattstockCabare i Vitabergsparken

RSS 2.0