Stockholm i mitt hjärta

Ingen sommar utan Allsång på Skansen, så är det bara. Jag vet att det förstör min image, men jag kan inte hjälpa det. Att sjunga kollektivt är häftigt. Och får man låna Micken av Anders blir det än bättre.

Jag och Biggan går alltid på Allsång och denna gång gjorde vi det ordentligt. Vi fick va med bakom kulissen. Alltså, vi tom fick guidad tur i mastertrucken för ljud och bild. Typ Europas modernaste anläggning fick vi vete.

- He va ju ba såååååå svaiinit cooolt (som Patrik skulle ha sagt).

Här är några mobilbilder från kvällen.


Söndra och härska

Fy fan för härskarteknikerna. Alltså, är det verkligen så vi vill bete oss mot varandra?


Härskarteknikerna, de ursprungliga, anses vara följande:


1. Osynliggörande
Att tysta eller marginalisera oppositionella personer genom att ignorera dem.


2. Förlöjligande
Att genom ett manipulativt sätt framställa någons argument eller person som löjlig och oviktig. Detta genomförs till exempel genom att använda slående men ovidkommande liknelser. Även att inför grupp anmärka på persons yttre är ett sätt.


3. Undanhållande av information
Att utestänga någon eller marginalisera dess roll genom att undanhålla dem väsentlig information.


4. Dubbelbestraffning
Att försätta någon i en situation där de nedvärderas och bestraffas oavsett vilket handlingsalternativ de väljer.


5. Påförande av skuld och skam
Att få någon att skämmas för sina egenskaper, eller att antyda att något de utsätts för är deras eget fel. Detta sker ofta genom en kombination av förlöjligande och dubbelbestraffning.


(hämtat från wikipedia)


Dom ska jag nu ta och bajsa på!


Porr på väggen

MT, jag har hittat lite inspiration till dina väggar. Kanske XXXX kan spraya något i denna stil? Den håller samma tema som din ormgrop i sovrummet nämligen ;-)

Vad tror du? Alltså, det behöver inte se ut precis så här. Det ska såklart passa din personlighet och vara unikt.


Jag testar det på mina bloggvänner så länge.

Om du gillar det kan jag ge dig url till konstnären, som gör andra halvporriga coola saker.


image376


Nå, vad tycker bloggvännerna om denna typ av konst?


Wetlook

Jag är lat på bloggfronten även idag. Jag orkar inte skriva någonting förutom att jag älskar mitt hår när det har salt i sig. Det blir LOCKIGT. Och nu har Ken sponsrat mig med saltvattenspray så jag kan fortsätta vara fin i håret. Just idag kör jag däremot med slickat. Väldigt slätt och prydligt. Mitt hår hade ett så konstigt läge i morse så jag hade inget val. Alltså jag virade en handduk runt det och glömde bort det. Sedan var det för sent. Jag hade fått en tvinnad frisyr. Saltvattenspray bara förstärkte den skruvade frillan så jag tog balsamspray och vatten. Yepp, weetlook


Det här var nog det onödigast inlägget jag skrivit på väldigt länge.


Två bra saker förgyller min dag idag.

  • Kameraman C har fixat backstagepass till Allsång på Skansen för mig och Biggurt.
  • Pumla A flyttar hem från London. Gud, äntligen.
  • Och jag har fått nya rixisar.


Men, det där blev visst tre saker.


Lazy, lazy

Lazy kväll, på alla sätt. Jag har lixom bara hasat runt och gjort ingenting och känt mej LAT.
Eller jag har läst en massa bloggar, och blivit solbränd av strålning. Nu väntar jag på att greklandsbilder ska hamna i min dalade mapp på MSN.

Det är jobbigt att vara lat märker jag. Man bli hemskt trött. 

Oj, där kommer bilderna från färjan till Mykanos. Åååh gud! Där har vi Elefantmannen (killen med string). Neeeej, CENCUR! Men oj titta här då =D Det tar liksom aldrig slut.

Tack för bilderna killar.image374

image375

Sätt färg på tillvaron

image373

Fler färglagda och färgglada foton hittar du här.


Agent Kent

Jag älskar agenter, men känns det inte som att de gått lite för långt nu. Jag ser ju fan ut som en idag. Nästa succe är vad då? Jag börjar bära vapen och hörsnäcka. Jag tror det har att göra med att SÄPO är på väg in på kontoret. Jag vill egentligen vara en av dem. Istället sitter man här som en skabbig kontorshamster. Hjulet snurrar runt, runt.
image372Men gud, jag ser ut som en kille på den här bilden. Håller jag på att förvandlas till en kanske? Det har ju varit lite killigt på senaste tiden. Jag och som mest 7 killar på båtluff i Grekland.

Ibland kan jag känna att jag skulle vilja prova på att vara kille för en dag. Det är verkligen så att jag tänker; 'Jaja, om jag var kille för en dag skulle jag lätt kunna...'


Okej, jag kan dela med mig av några 'jag skulle' grejer då:


◊  Jag skulle slå alla som ryckte i dörrhantaget på toaletten på käften
◊  Jag skulle hänga i omklädningsrummet på SATS för att spana in andra kukar
◊  Jag skulle intressera mig för bilar, Cognac trekanter och cigarrer
◊  Jag skulle stå framför spegeln med mitt morgonstånd och bara njuta av min kuk
◊  Jag skulle ragga upp en lång slank brunett med små bröst och ligga med henne varje dag
◊  Jag skulle ladda ner en himla massa porr
◊  Jag skulle raka av mig allt hår på huvet


Ja, listan kan göras hur lång som helst. Kanske är det tur att jag just jag blev tjej. För det är jag väl?


Ja, det vet ju inte ni.


... but I'm not well

Grekförkylningen har slagit sig på ögonen. Imorse när jag vaknade var de helt igenklibbade. Alltså gud vad äckligt. Jag är en bakteriehärd värre än ett dagis. Förresten, så har jag nog inte haft ögoninflammation sedan jag var fem år. Nu vågar jag inte möte upp vännerna på stan, för de kommer tro att jag gråtit mig igenom hela helgen när de ser mina ögon. Det är inte riktigt sant. Det föll bara några stackars tårar till filmen Darling som jag såg helt i min ensamhet igår. En ensamfilm när man är ensam. Det var tufft.

Hallåhej, appropå ingenting, vasastadsmannen var sällskaplig på MSN för en stund sedan, efter två veckors tystnad. Jag orkar inte engagera mig. Jag ba: jaha... Han tyckte nog jag var trist i responsen, för han försvann lika snabbt som han dök upp. Lätt fångat lätt förgånget. Är det så man säger?

Nu ska jag försvinna in i mig själv för en stund. Ladda en film och sjunka in i den. Men för att inte göra er helt besvikna genom min totala bloggfrånvaro idag tänkte jag bjuda på skön gatukonst.

Grekland har inte bara bakterier, de har fin grafitti också. Lite svår att hitta bara. Denna gick jag rakt in i efter helvetesvandringen upp till Akropolis. Varför utsätter man sig egentligen för aktiviteter i 45 graders värme? Vi hade nog solsting hela bunten.


image370
                                                                                             Foto: Blingbling


Din dag idag

Min lille älskling, min gudson Arvid, fyller år idag. Han befinner sig i Värmland  hos farmor och farfar och kommer hem först nästa vecka. Då blire kalas.

Grattis, grattis underbara busunge!


image369
Nej, det är inte min gudson Arvid på bilden. Han har inte tillfrågats om han vill vara med här så jag har helt enkelt lånat en bild från nätet. Av ett annat lyckligt födelsedagsbarn.


Barn är kloka tycker jag. De tänker på ett helt annat sätt än vi. Undra just när i livet vi förlorar eller går miste om barnets enorma visdom. När slutar vi tänka som dem? Lilla Selma sa här om dan; Om mamma är arg på pappa, låt henne inte borsta ditt hår. Jag fattade inte, men Selmas syster förstod precis. Hon nickade och höll med.

Jag funderar ibland på barn, hur det skulle vara att ha ett eget. Men jag kan inte få barn. Det är synd, för jag tror att jag skulle bli en väldigt bra mamma. Ibland kan jag känna att det är fruktansvärt orättvist. De finns föräldrar som absolut inte ska ha barn, men som skaffar barn i alla fall. Sedan finns de dem som är helt fantastiska med barn men som aldrig får chansen.

Jag behöver lite värme

Jag ser vackra män överallt. På morgonen, på väg till jobbet, på jobbet (ajabaja), på väg hem från jobbet, på ICA, på krogen, när jag är på dejt, när jag tittar på tv, när jag chattar. ÖVERALLT! Och nu ska jag berätta något roligt. Det existerar trender och mönster bland mina män har jag märkt. Ex på dem jag har genomgått det senaste åren är:

♥ Fotografer
♥ Musiker
♥ Egna Företagare
♥ Män med konstiga svårstavade efternamn

Eftersom det inte funkat något vidare ska jag göra allt i min makt att bryta dessa trender ovan. Jag har följande på förslag som bubblare:

♥ Idrottsmän
♥ Djs
♥ Officerare
♥ 80:talister
♥ Blåbrallor


För jag behöver lite värme!

Who let the dogs out?

Hjälp, drama på MSN nu.image368

Oro och fredagsro vs Troppan

Det känns konstigt i kroppen och jag känner mig ängslig. Det kan iof bero på att jag är charterkrasslig. Eller nej, jag har känt så här ett bra tag. Långt innan Grekland och helvetesförkylningen. Jag har pratat med min läkare om det, men de hittar inget. De säger att det kan bero på cellgifterna och strålningen. Att det påverkat muskelaturen och mitt skelett. Jag ska inte oroa mig. Därför tränger jag nu undan min rädsla och beger mig ut på stan.

Det är fredag idag. Vem hade anat att jag skulle överleva denna min första jobbvecka. Men det gjorde jag. Nyrik är jag också. I helgen är det jag som är princessan i baren. Sjukt skönt att Stureplansklientelet hänger i Troppan. Vi slipper den klonade kotlettarmén. Dax för pöbeln att återerövra stan.

Here we go again.

 

Hört på stan:

Brat 1: Tar du notan?
Brat 2: Nä, jag gillar inte att flasha!

(Ja de små liven. Kanske har det börjat tona ner sig något hihi)


Bloggare har kommit och gått

Jag har tappat läsare. Ett ganska stort tapp dessutom. Men det stör mig inte det minsta. För de läsare och besökare jag har på min blogg är bloggvärdelns i särklass skönaste. Tack för komplimanger, kramar, humor, ironi, uppmuntran, värme, kloka ord, goda råd och kärlek. Sedan starten i september 2006 har ni skänkt mig 3924 kommentarer. Fatta! Igen, tack och bock.


Min blogg är helt enkelt en blogg av flera ansikten, skapad av er som påverkat och motiverat mitt skrivande. Man skulle kunna säga att min blogg är er blogg. Den lever genom och av er. Häftigt va? Ni är min bloggs trägårdsmästare. Och som den växer. Ni som valt att stanna kvar, ni är dom bästa.

Antal unika besökare idag: 85 st.
Antal inlägg sedan start: 576 st
Antal kommentarer sedan start: 3924


En värld jag lever i

Först tänker jag inte ta mig dit. Jag har ju hostat ut mina lungor. Dessutom är jag sent ute. Men solen skiner ju. Vad har jag för val. Jag missar 1:ans buss och tänker: det kan ju fan inte ta mer än 5 min till nästa, det tog 11.


En hel halvtimme av mitt liv försvinner till att färdas från ett trafikerat Kungsholmen till Mosebacke torg. Men visst är det värt det.


Vi sitter i solen. Det är jag, Micke T, bror C och hans X, Blåbralla, kusiner och en gäng SVT:are. Vi dricker vin, äter ostron och babbalar.  Det händer skojiga saker och vi skrattar.


Sommarnatt i Stockholm när den är som bäst helt enkelt. Jag har det bra trots allt. Jo, jag har det bra.

image367
Vyer över Stockholm. Fotograf okänd.

KUK

image365

Jag vill också se Kent. Men nähärå... Det sket sig!

Fröken Livrädd & Kärleken

Vet ni vad jag känner mig som? Jo, jag känner mig som en medelålders föredetting osäker på livet och livrädd för kärleken. Mina relationer påminner alltid, ursäkta alla X, om patetiska romantiska komedier utan feelgoodslut. Det vägrar infinna sig. Om jag ska sätta betyg på mitt kärleksliv just nu får det bli ++. Jag har inte legat på flera veckor. Och jag har inte haft ett vettigt förhållande sedan 2002. Det suger!image364

Skrivarjäveln

Nu skriver den inte bara ut av sig själv... DEN SKRIVER INTE UT ALLS!

Ingen hjälp får man heller.Dags att upptäcka mig

Nu har det gått några dagar sedan hemkomsten från heta Grekland. Jag har bloggat en del, men inte om mycket. Ni förstår, jag har avskärmat mig från verkligheten. Jag har funderat över livet, rädslan, pappas bortsprugna kattunge som kommit tillbaka efter två månader (vem 17 har gett den mat), gröna gräset på andra sidan, vad jag ska äta, hur jag ska leva. Nej jag håller inte på att dö. Jag är inte ens rastlös. Jag vill bara vara. Det får man väl? Jag vill göra ingenting samtidigt som jag vill upptäcka saker. Jag tror det är dags för mig att genomföra den inre resan. Den resan man måste göra själv ni vet. Jag är ganska skör just nu, men på ett skönt sätt. Jag trivs bättre med mig själv så här än som 'jagkansjälvförjagärvärstagrymmastarkatjejen-tjejen'.


image362

Did you know?


Ny kollega

Vet ni ?! Jag ska få en ny kollega. Inte nog med det. Det är en av mina bloggvänner som signat på. Jag svär, det är sant. Jag har denna någon länkad från min sida. Gissa vem?

Du XXXXXX! Välkommen till firman. Kan du inte börja snart nån gång då ;-)  Jag har långtråkigt som bara den, vilket lyser igenom i mitt flitiga bloggande idag. På kontoret finns ingen att prata med. Förutom Hankey.

 Vaddå tre månaders uppsägningstid!? Nääää va länge jag måste vänta. Förresten XXXXXX, platsen bredvid mig i kontorslandskapet är ledig. Ska jag paxa den?

Vem vet, kanske kan jag framöver höra dig blogga.
 

En hälsning till en vän i Norrland

Den 4 augusti ska vi infinna oss vid Humlegården/Engelbrektsgatan. Prideparaden startar 14.00 men vi träffas 11.30. Väl på plats kommer vi att få kläder, t-shirt, byxor, mössa och jacka! Men vi hoppas på fint väder såklart, så att vi kan vara nästan nakna hehe. Så ladda nu!Blingbling goes Pride. Yeeehaaaaa

image363

(Ett stort tack till Ice delivery man - vår sponsor)

 


Hankey tar över ställningen

Och jag kan gå hem för dagen. Den perfekta sommarvikarien jag svär. Hankey är inte rädd för osaliga andar och kontorsspöken.image361

Från kontoret kommer ljud som aldrig dör

Det är läskigt att vara så gott som ensam på ett gigantiskt kontor. Sprang nyss till kaffemaskinen efter att den gett ifrån sig konstiga ljud. Fan vad jag hatar när jag spöktrissar upp mig själv på detta vis. Sedan började skrivaren skriva ut saker (nej det är ingen fax) fastän jag inte skrivit ut liksom. Och det är bara jag på plats.


- Sluta då för fan, tänkte jag högt, men den bara fotsatte mata. Blanka sidor. Tjitt.


Nu hör jag mer knak och nääää! NU SKRIVER DEN UT IGEN!


Min dator låter som aoutobahn. Det borde den inte göra.


Men hjälp mig någon.......................


Det är nu det sker

Jag har något fuffens för mig. Nä, jag kommer aldrig att berätta.


Förföring med finess

Jag gillar Japan och han vet det. Han skickar mig Haiku. Jag rodnar.

Okej då, här är en:Jeg ønsker jeg var nær deg
som den salte kjolen
på kroppen til
en våt kvinne
jeg tenker på deg
alltid


Så här i Pridetider

Tänkte jag skulle bjuda på en gammal goding.


image360


Klicka här.

Om nu allt går vägen har jag två platser till Pridetåget. Så håll utkik efter Blingbling nästa helg.

Futurum

När man har det lite långtråkigt på jobbet fladdrar tankarna iväg. Jag har i över en timme suttit och tänkt på? Ja, vad har jag tänkt på egentligen. Framtiden. Mina tankar om framtiden är så tråkiga. De följer liksom kollektivets drömmar. Det där vanliga ni vet. Lägenhet som är tiptopstylad, karriär på jobbet, snygg bil och stilig man.

Vad händer sedan? När man har allt det där. Ska det bara förvaltas då? Jag är urusel på sånt, på förvaltning.


När jag var yngre skulle jag alltid ut och tafsa på nya kulturer genom att köpa biljetter hit och dit. Då var det min framtid. Idag, när framtiden blivit historia, har jag insett att jag kan bryta mark på annat sätt, fräscht och lyckosamt. Men framtiden är likt förbannat... trist!


Äh, så jag gnäller. Jag ska göra något åt mina drömmar. De ska fan få en rejäl retuschering. Men först måsta jag göra mig av med lite sopor och skräp. Inta bara i papperskorgen, utan i mitt bagage. Jag har fler bananflugor omkring mig just nu än vad jag har kollegor, bara för att ge ett exempel.


Thats pretty underground


Thats Pretty Underground - Watch more free videos

Tomhet

Om jag var frisk skulle jag gå på Magis bartömning imorgon. Men jag måste kasta in handuken. Jag har just hostat upp och ut mina lungor. Dom ligger här på badrumsmattan. Måste trycka in dem igen.

Lite Neo Citran i kroppen jag klunkar. Sömn. Sluta tänka på honom och... Zzzzzzz

Okänt nummer

Jag har en stalker. Tack och lov är avståndet oss emellan så långt att det förblir via luren/mobilen. I Grekland ringdes det flera ggr. Jag svarade inte. Jag har ingen lust att prata med honom. Han försöker då finta genom att byta nummer, till ett nytt okänt nummer. Han pratar med min voicemail, igen. Denna gång om att en resa är bokad till XXX. Jag med honom utan att det ska kosta mig en krona. Förmodligen har han hittat till min blogg också.


Jag orkar inte vara snäll. Lämna mig ifred. Jag vill inte resa bort med dig. Jag vill resa hem med någon annan.


Hangover

Jag har vaknat upp till min vardag med en fruktansvärd baksmälla. Jag är inte 23, jag är 33. Detta är bara för mycket. Men jag har i alla fall fått en snygg solbränna. Tittar ner i min urringning. Phew, den är kvar. Jag känner mig tom. Saknar redan de vackra tonårsbrösten på Ios, de söta Italienarna (obs dem under 20 år såklart) och coola kitesurfarna på Paros.


På jobbet idag händer inte mycket. Mina 283 olästa mail har minskat till 56. Innan dagen är slut har jag betat igenom dem alla. Nu ska jag prata med mig själv och läsa era bloggar. Bara ni inte bloggar om olycklig kärlek för då kräks jag. Eller jag menar, jag påminns sedan kräks jag.


Stephans gröna monster har hoppat över till mig. Nej, det är ingen könssjukdom. Ni skulle må då va?


The motherland of all...

This is fact;


The Greek people invented love, mathematics, democracy, homosexuality, windmills, gyros, souvlaki, octopussy and lots of other things. Greece is the motherland of all lands and things... Yepp, its true.


Det finns så mycket att berätta om min resa. Ni skulle bara veta. Den hade allt. Men nu råkar det vara så att det som hände in The Motherland stannar där.


Självklart bara måste och vill jag frambringa ett stort tack till mitt resesällskap. Tack Pete, Micke, Ken, Stephan (FFC) och Per. Det var ju faktiskt ni som var själva resan. Cheers också till Mykanosgästspelarna Dimman och Rani och Glyfadaminglaren Angie. Och hade vi överlevt om inte Sofia såg till att vi fick ligga i en pool i stekheta Athen. Skulle inte tro det.


image359
Mina killar på Mykanos, Paradisebeach.


image358
Mina killar och jag på Ios.


Nu är jag hemma. Vad jag behöver är vila.


I say tropic you say cana. I love you, I want to fuck you!
Kan inte någon komma och mata hästen?


Packad

Så, då har jag ägnat halva dagen åt att packa upp och andra halvan åt att packa ner. Denna gång i större väska. Tidigt imorgon bär det av till Grekland. Därifrån blir det knappast något bloggande. Ni kan alltså med lugn och ro ta semester från denna URL. Men bara i 10 dagar. För då är jag tillbaka igen.image357

Hur man hackar en hiss


Simple Elevator Hacking. - video powered by Metacafe

Teknikens under

image356

Vad är det för fel på öl?

Glömde en sak. Gissa vilka fasoner X-Vännäsborna tagit med sig från Stureplan? När jag minglade in på Vingen satt det ett gäng grabbar och drack bubbel. Jag ville bara grina. Vips var en kille framme och frågade om jag ville ha. Jag ba 'nä tack, jag har faktiskt åkt hit för att slippa detta'. Han fattade och kontrade med 'jaha, du bor också i Stockholm'. Jag springer ut och skriker av frustration.


I vännäs ska man inte dricka bubbel. Där ska man dricka öl och grogg. Fatta. Det är okej på Stureplan, i Båstad och Troppan, men smutsa inte ner Vingen med sånt larv.


Oj, jag känner att jag överreagerar något. Ska sova på saken.


På mobilfronten intet nytt

Vissa killar är som blodiglar i en insjö... De suger näring. Rätt gissat, jag har killproblem!
 
Mr handsome i Vasastan lyser med sin frånvaro. Kör han med negmetoden tror ni?  Alltså, jag har faktiskt skickat honom sms, så tro inte att jag inte ansträngt mig. Han svarar inte. Jag blir så matt.

Detta känns ju sådär.

Sedan har jag en kille som ringer och ringer, men som jag inte vill ska ringa. Det är nästan värre. Nu har dett gått så långt att jag inte svara. Då läser han in på min telefonsvarare att han undrar varför jag hatar honom osv. Men herre gud, jag hatar inte honom. Jag vill bara inte att han ska ringa då jag inte är intresserad (och de har jag talat om för honom).

Hur utrotar man blodiglar?

Jag måste helt enkelt sluta bada i insjöar för jag orkar inte med detta.

Hemma bra och hemma bäst

Godmorgon bloggvärlden. Inte för att skryta (det passar sig inte på min blogg) men gud så utvilad jag är. Ingen nervös remsömn här inte. Norrland gjorde mig gott. Ume såg iof ut som en krigszon, men tack gode gud att björkarna stod kvar (tack brandförsäkringsbolaget för dem).

 

Jag har roat mig kungligt bland trevliga Vännäsbor och lyssnat på Dennis Lyxen med sin vilsna patrull. Allt var sig likt. Bara en viss förvirring uppstod. Mellanmjölken i norrland är röd och standardmjölken grön.

 
Nä, nu ska jag sova lite igen. Turen med y-bussen har stört min semesterrytm.

Här har några få bilder från Ume city. Nu fårstår ni kanske varför jag liknar min hemstad vid en krigszon.


Teens

Nu har jag sprungit på stan. Andas. Förvånades över att det hänger teens överallt. Jag blir galen. De är liksom ivägen och bildar köer. Var får de sina stålar ifrån? Ska de inte sommarjobba eller nåt? De liksom bara går och dräller. Att det finns så mycket teens kan ju bara betyda en sak. Det sexades väldigt mycket på 90-talet. Jag om någon vet hehe.

När jag var ung (alltså nu låter jag som en gammal kärring) såg jag sällan några jämngamla på stan. Fast då bodde jag förstås i Umeå. Där vet man nog inte hur man gör barn. Måste genast kolla in det när jag åker hem till norrland. Finns där tonåringar eller inte?


Nä, nu ska jag förbereda mig mentalt för den galet långa bussresan med Y-buss. Jag lär få trängas med teensen även där. Så går det när man inte bokat flyg i tid.


Sista rycket

Appro på Brittans extacyryck... Jag gör ett ryck jag också. Packar och bloggar - samtidigt. Om ett dygn sitter jag i min lilla stuga utan el och utan nät. Där finns iof fiskenät, men dom kan man inte surfa på.


Då blir det tyst här på bloggen, väldigt tyst.

Här är jag om en dag eller två.


image351

Oj stackars Brittan - hon behöver också semeser


Det regnar här i Stockholm idag

Flopp, flopp, flopp (ljudet av flippisar). Jag hasar mig fram en regnig dag som denna. Jag får ingenting gjort. Jag är fast på 39 kvadrat och känner mig instängd. Lyssnar på en olyssningsbar playlist och mimar för mig själv. Hjälp, jag kan inte ens mima på riktigt. Jag orkar inte röra munnen. Eller så kan jag inte de usla texterna.


Efter ett kortvarigt grunnande vet jag nu vad jag ska göra. Jag ska öva på detta. Vad kan man annars göra en regnig dag?
Om en vecka sitter jag på ett plan till Grekland =) Väl på plats kommer det vara så grymt varmt att jag kommer tigga och be efter lite regn. Så bäst att njuta av dropparna nu, medans jag kan.

Nä, nu ska jag packa norrlandstrunken. Myggstiftet, var är det?

Den allvetande skräphögen

Se vilken skugga lite skräp kan åstadkomma. Tänk på det när ni semesterstädar er lägenhet.


image347

Slappar

Idag, fast dagen är int slut än, ha ja slappat. Så djuriskt sköööönt. Jag ska nog fortsätta  i samma stil resten av dagen.


Men jag kan erkänna att det är lite trist att vännerna jobbar. Att inta ha någon att dela slappet med liksom. När slutar ni? Fika (igen) någon?


Sovit gott i natt?

08:00 går vi ut genom porten. Mitt hår i morgonsol åt alla håll och kanter. Tittar folk? Hajar dom? Med ett hår som är dagenefterstort är man liksom avslöjad. Men HAN gillar det. Han går där bredvid. Jag övar på att inte kolla på honom, men gör det i smyg.  Han i kostym och jag i studio54-shorts från gårdagens solande. Det kan inte se klokt ut. Var har han plockat upp henne tänker de säkert. Ja, jävlar. De skulle bara veta. Spray Date tra la la...

Idag ska jag:


♥ Lämna tillbaka en film jag lånat av Pete som han lånat av en videobutik. Måste ta mig hela vägen till Hornstull. Gud, det blir nog förseningsavgift.


♥ Äta minst en glass


♥ Tillåta mig själv vara lite förälskad

♥ Försöka hooka med Pete efter jobbet så man får lite skvaller. Missade ditt samtal Pete. Jag tittade på  Little Miss Sunshine och hörde inte. Skrattade gott åt ditt sms förresten =)

Nä, om man skulle göra ett ryck och a sig till Horan. Kanske sladda förbi Långholmen för ett dopp också. Det ryktas ju om regn imorgon. Eller är det där det rinner ut avloppsvatten. Längtar hem till Umeälv och Vindelälv nu. Där känns det renare att bada.


I väntan på nåt hot

Nu är jag lite ängslig här. Ska han inte ta och ringa snart. Jag får allt ta och fila på ett sms. Teasa honom lite så det blir action av.

Vad ska jag skriva?

Semesterslött

Sköna underbara sommar. Idag har jag poddat ett gäng avsnitt av "Mammas nya kille" och legat vid Nyfiken Gul. Låg där i min ensamhet och garvade högt för mig själv, tills jag av fasa upptäckte att jag inte var ensam längre. Undra just hur många som trodde jag var svaiiinit dum i huve. Jösses.Se så kvinnan njuter. Men ack så blek hon är i sin vita bikini då. Suck!


image341


Nä, nu ska jag göra mig fin för kvällens dejt. Den vackra mannen ni vet. Längtar...

Och sedan lite tjejsnack

Den där snygga killen, ni vet han som jag fick pussa i onsdags, har sms:at lite då och då under dagen. Han är i Uppsala och härjar, men kommer hem i kväll. Och jag tror han gillar mig. Mmmmm, det verkar så :)

Sköna söndag

Nu vet jag att det är sant. Södertjejen fikar upp en hel månadslön på en vecka. Eller kanske till och med en dag. Idag har vi fikat på:

String
Fåfängan
Josefin
Nyfiken gul

Lite sköna bilder kommer här.


Jag älskar något idag

Hahahah, jag älskar mitt trådlösa nätverk. Jag kan bokstavligen ligga med min dator. Det kunde jag förut också, men då var 10 m kabel ivägen.

Men gud, hur lät det där.

Jag älskar någon idag

Vet nu hur många ggr idag jag funderat på att messa Mr handsome. Kanske en sådär 3457 ggr. Och hur många har det blivit. Inte ett. Jag väntar och väntar. I fredags hade jag honom men slingrade mig. Detta efter råd av M & M. Inte spela för lättraggad och inte dejta när du är full. Åh, the Game.


Nu sitter jag här i min bikini (det regnar ute). Jag tror jag gjort en tabbe. Jag har köpt en vit. Hallå, en vit. Men den var ju så fin. Jag ska snart göra duschtestet och se hur jävla genomskinlig den är. Gud så orutinerat. Och visst är det så att man inte får lämna tillbaka bikinis.


Ååååh, kan inte snyggingen ringa snart då. Ghhaaaaaa. Frustrerad, rastlös och kåt. Om man skulle ta och diska eller nåt.


RSS 2.0