Sommarminnen

Tänkte att jag skulle berätta om sommaren. Den som varit fin på mitt vis. Jag vet bara inte hur jag ska börja. Ska jag berätta om resorna eller om människorna, om miljöerna eller intrycken?

HEPP! Jag har sett spanjorer dansa i fontäner i Puerto Banus. Jag har sett människor ramla ner i Venedigs kloaker (förlåt, flod). Jag har i Milano stått med näsan 10 cm från Cristo morto för att undersöka ifall Jesus har snopp och i så fall hur stor. Orsakade såklart tumult, för inte visste jag att man inte fick fota (alltså hallå, jag hade ingen blixt). Efter att ha käkat sista måltiden med Leonardo Davinci drog jag sedan vidare till Florens. Där sa jag hej till snäckan Venus och statyn David -- så stilig. Jamen hjälp, ni hajar. Det kändes helt sjukt att stå framför dessa konstverk. På riktigt. PÅ RIKTIGT!

Jag har sett konst av Botticelli, Michelangelo och Leonardo Davinci. HAJA! Jag har Gowallat från Galileo Galileis grav, bara för att jag tror att han skulle gilla det. Och självklart ett Twitter till Niccolò Machiavelli ära.

Nej nu måste jag smita. Dags att HBTa sig; det är ju PRIDE!

Några bilder ska jag såklart bjucka på. Och vill ni ser hur ett ofrivilligt bad i Venedig kan gå till, klicka här.


Pausmusik

Den får Hiphopligan stå för tycker jag...


Vännäsröj -- sä häftit!

Har ni smält bort söderöver? Hett, inte sant? Jag har sett bilder på ett på tok för gult gräs. Vattna!
Vi har det lite svalare här. 'Bara' ca 25 med en härlig bris. Grönt och skönt.

Igår bjöds det på underhållning av lokala förmågor. Guran på gura och Invasionen som sjöng aggrovisor a la punk. Litterin fick sig en känga av Lyxzén; "Som man bäddar från man ligga"..

Jag håller på att klippa ihop en film av den sköna norrlandsmusiken. Förhoppningsvis kan jag bju på det något senare.Foto: Jamen det är ju jag som tagit bilden.

Viva España

Ibland är jag ute på äventyr också. Jag har spenderat en vecka i Puerto Banus. Jävdrar, där gick det para mina kära. Hade ingen aning om att Spanien var så dyrt och stekigt. Det var bara att blunda och låtsas att 50 euro var en 50-lapp. Hepp! Det blev också en hel del fotboll. Jag bjuder på ett klipp medans jag packar om. OK?

Av hänsyn till mina vänner är de inte med på bild, men ett tränat öra kan höra vilka jag hängt med.

RSS 2.0