Kissray

Detta sammanfattar min gårdag på ett alldeles utmärkt sätt.


image329

Heaven and hell

Igår återsåg jag Radiumhemmet. Det kändes sådär. Se så trist det ser ut. Och jobbigt, för där möter man sjuka, väldigt sjuka människor.image328

Men jag ska inte blogga en massa elände. Jag ska blogga kärlek.


Min dejt igår, som jag hookat med på Spray Date, var galet vacker. Man kan ju undra hur  i helvete det snyggot är singel. Och vet ni. Jag fick hångla och huda med honom. Ja, det är sant. Jag körde vintricket med honom och sedan gick jag till attack - hångelattack -. Stackarn satt där i soffan och viftade och fläktade med armarna innan han kom loss. Vill man ha något får man ligga på lite har jag lärt mig. Och vilka kyssar jag sedan fick. Wow. Nu går jag omkring och är lätt småförälskad.


Japp, dagen gick från Hell to Heaven. Häftigt. Det känns att man är människa och att man lever.


All vi are is dust in the wind

Så har det börjat, semestervädret. Jag känner mig lika låg som lågtrycket. Om inte lägre. Idag ska jag till Radiumhemmet för att kolla min blodstatus och se eller så småningom få svar på hur det står till med min hälsa. Det är hela fyra år kvar tills dess att jag friskförklaras, så detta kommer att bli lite av en vardag. Lika bra att vänja sig. Fast jag vet i fan om det går. Det blir liksom jobbigare för varje gång och inte tvärtom. Radiumhemmert osar elände och död. Jag svettas och är livrädd inför varje besök. Det hjälper liksom inte att läkarna och sjuksyrrorna är jättegulliga. Man är rädd, det är bara så.

image327

En rolig sak är att jag, mitt i allt jävla elände, ska på dejt ikväll. Med en vacker man i Vasastan. Det får mig att se framåt. Att faktiskt längta. Sköt om er denna regniga dag.

Online

Hjälp, drama på MSN nu. Jag får skylla mig själv som chattar med hela världen samtidigt. Med alla utom dem jag borde chatta med. Pucko!

Och trött är jag. Resulterar såklart i världens kanske mest onödiga och minst innehållsrika inlägg. Någonsin. Bloggakuten, är den öppen tror du?

Semesterrester

Det här med semester är ju fantastiskt. Jag gör ingenting hela dan utan att ha dåligt samvete för det. Mäh, gud vad jag ljuger. Klart jag har. Men skit samma. Jag ska ändå va ledig i fyra veckor nu och kommer hinna med sjukt mycket i allafall. Undra just om det blir nöd på dötid. Förresten, efter en hektisk helg på Rossö kan det vara skönt att göra just ingenting. En dag i alla fall.

Rossö blev inte som i fjol på långa vägar. The Misfits existerar inte längre. Vi har och försöker ta tag i våra liv. Iof var P lika rastlös som ifjol, men det är tradition när man är i Strömstad. P klarade halva natten. Kl 01 midsommardagen satt han i en bil på väg till Stockholm igen. Lugn, han va nykter.

Midsommardagsnatt på terrass var den som berörde mig mest. Jag fick höra två livshistorier. Tragedier jag inte hade en susning om. Det gjorde så ont. Det var K, vars pappa misshandlat honom typ hela barndomen och sedan M vars pojkvän misshandlat henne i 5 år. Narkotikaproblem, alkoholism och ensamhet. Jag ville bara skrika rakt ut. När vänner man älskar berättar tuffa och ruffa livsöden tar det extra hårt. Men det är också skönt att få veta. Övrigt så badade vi och jag skar mig på snäckskal. Alltså, vatten är härligt så länge jag slipper vara i det. 


Semester

image326

Första dagen har tillbringats på en klippa i solen med en bok, en vän och närhet till vatten.
Jag har det bra och jag mår under omständigheter och cancernoja fint. Sedan har jag världens finaste vänner. Det här kan komma att bli den bästa sommaren någonsin.

Västkustskluster

Ett litet inlägg om något som kanske inte blev en midsommarnattsdröm direkt, fast sjukt trevligt ska ni veta. Vem gnäller och ställer in för lite regn liksom. Inte vi.Snart ska jag till Radiumhemmet för nya tester. Vi försöker att inte tänkta på det nu. Istället ska jag göra en fästingöversyn. Eller Festis, som Ella (lilltjejen i rött) brukar säga.

Det här brinner jag för!


Orange utan sol

Akta er alla bruna plastiga solariepumor. Nu ska Blingbling kleta på sig äcklig illaluktande brun utan sol. Jag är lika vit som färgen vit, men inte så länge till. Hittade detta i postfacket. Till alla som jobbat hårt under våren!

image311

Om några timmar lämnar jag mitt kontor Glashuset, Växthuset, Böghuset (pga regnbågsgardiner), Brunahuset. Ja, kärt barn har många namn. Här jobbar jag. Men bara några timmar till. Sedan uppehåll i 4 sköna veckor. SEMESTER. Tick-tack, tick-tack! Sista brieferna är skickade till byrån. Nu ska här chillas. Sedan lunch med chefen och sedan........ Strömstad here I come. Eller rättare sagt bilkö i flera timmar för att komma sig ut ur kukstockholm.

image312

Tick-tack, tick-tack

Snart är det dags. Jag ska möte upp mina Crazy-party-hiphopboys i Strömstad. I år har vi alla passerat stadiet the misfits och jag förväntar mig något helt annat.

Scenariot från vår första natt på Rossö ifjol, shit vad den etsat sig fast, kan summeras så här;


♥ Någon står lutad mot ett träd och spyr

♥ En annan är vilse i skogen

♥ En tredje fastnar i vinkelvolten efter lite maja

♥ En fjärde hänger med knävecken i en tall (nä där överdrev jag nog)

♥ Kvar på verandan sitter jag och Pelle och fattar ingenting. Vi käkar godis och låtsas som ingenting hänt. Garvar såklart.


Japp, det var storyn om the Misfits första natt i Strömstad/Rossö ifjol. I år lär det bli betlydligt lugnare. Vi har alla under året som gått invaggats i någon slags skön bomullig harmoni. Lyckligt ovetandes om att det någonstans samma tid händer något som kanske förändrar någons av våra liv för all framtid. Ödet e skoj och läskigt.

Fick förresten en MMS-hälsning av Pelle som redan är på plats på Rossö. Han har det så här bra. Värst bleka badkillen =)

image310


Tre

Nä, hur ska jag klara tre dagar till? Jag menar 3 eller TRE. Jag dör av väntan och längtan. Vill inte gå till jobbet.

Jepp, jag sitter här i min soffa och tjurar =/ Men jag ser ljuset. Förhoppningsvis är det inte en mötande långtradare.

SEMESTER COME TO ME.

På torsdag hämtar Ken upp mig kl 15 (åter igen tre) och vi drar till Strömstad. Om tre dagar alltså... Då börjar mitt sommarlov. Fuck, vi är ju tre i bilen också. Siffran 3 är på G idag. Vad betyder det Papamac?

Nä, nu ska jag vandra runt i åttor, ladda och sedan sladda iväg till jobbet. TRE DAGAR. Eller, förresten. Två och en 1/2. Men det låter så muppigt att klaga över.

Det slår mig att jag inte bloggat om något vettigt på flera dagar. Det har bara varit me, me, me. Stackars er. Som sagt, semester behövs för jag har fan fastnat i vinkelvolten.

Läbbigt

Nu kan vi konstatera som så att jag attraherar gamla äckliga gubbar också. Följande stod att läsa i min inkorg på Mötesplatsen;

Du kan få kuk av meg lilla damen!

Jag ba, wääääähhhh. 67 år va gubbjäveln. Bosatt i utlandet.

Jag attraherar, förutom gubbar, även följande män:

- Jätterika
- Jättefattiga
- Jättekorkade
- Jättefåniga

Jag ska bli lesbisk nu. Det här håller inte.

Efterest

Derek bjöd in till efterfest. Kanske lite dumt då jag egentligen behöver skönhetssömn. Men jag, B och Micke fick oss en fin promenad (ni vet, söders höjder) bland fågelkvitter och morgonrodnad. Ja, sol och sånt. Typ ljus himmel i skiftande färger.

Det blir nog ingen sedvanlig brunsch imorgon, men kanske en bio.

Nä men gud. Kl är snart 5. Varör surfar jag nu. Vad fasen gör jag här denna tidpunkt? Zzzzzzzzzzzz

Bjuder på en bild från fest hemma hos Jenny på ett soligt Kastellholmen. Fan vad där e fint.

image307

On the boat

En sån skön dag vi haft. Chill på String, Nytorget och sedan Thaiboat. En perfekt uppvärmning inför vad som komma skall. Jenny har fest på Kastellholmen ikväll. I hennes fina trädgård. Ja, de är sant. Det finns bofasta där ute. De har kanske Stockholms finaste läge. Lyllos. Och lyllos oss som får njuta av det.

Här bjuder jag på en bild av Stephan. Han har bokstavligen däckat på däck =)

image306
Vi hörs, nu måste jag piffa. Jag ska bli kvällens sötaste tjej ju. Flörta lite i den ljuva Stockholmsnatten. Yea!

Vissa bara har det

Det fick mig att gråta i alla fall. Fuck Hultsfred och allt det där. Nu ska Blingbling börja lyssna på opera.Efter regn kommer män

Det regnade män i natt. Feta och tunga var dom. Regnskyarna alltså (dom över Stockholm). Ok, inte orosmoln. Jag vet att ni tror det. Faktiskt, jag gillar regn. Och jag gillar män.


Mä, neeeeeej, det är inte jag som gör reklam för MC Donalds. Vad tror ni egentligen?! Jag skelar väl inte? Inte heller äter jag där, eller dööööhhhh. Flera ggr i vekan typ.


image305

Ett födelsedagsbarn

Pappa fyller år idag och jag har grattat. Via telefon såklart. Pappa bor så långt bort. Hoppas nu han kommer ihåg. Nej, pappa är inte senil. Han är alkoholist. Men han är också världens finaste och mysigaste pappa. Så det så.

Kram pappa. Jag ringer och tittar till dig ikväll igen.

Jag älskar dig.

Boys in tha hood

Hemma nu. Det känns tryggt. Wasabinötter i soffan kommer att få mig ner i varv. Micke och Pete vill gå på 21 bio. Jag har avböjt. Vila jag ska. Jag ska ju hänga med mina favvokillar imorgon. Och på lördag. Jag kommer få min dos.

Här har vi dem. Micke och Pete. Fina va?! Mina vänner. Dom får mig att må bra. Och du tjejer. Dom är singlar också. Riktiga kap. Lovar.image304


Schizo

image303

Jag känner mig kluven. Inte bara just nu, utan ganska ofta faktiskt.
Idag kom jag på att det skulle vara ganska så skönt att återgå till barndomen.
Att få spendera min tid på golvet.
Hur sjukt e inte det?

Fy, jag är på jobbet än. Har en massa att avsluta innan midsommar.
Egentligen vill jag bara ligga ner och skrika i protest.
Japp, ni hajar. Som en jäkla unge.
Sparka, bita, klösa.

Men närå, jag är ansvarsfull. Är nu på the office för att städa upp, rädda ansikten och genomlida karoshi. Moget och dumt. Vem tackar mig liksom?! Ingen!

Nu släcktes luset också. Timern är nog ställd på 19.
Var har kollegan sin Saccosäck när jag behöver den som mest?
Tillbaka till bardomen eller förbli vuxen?!

Vad säger du?

Blogg me Bling

Idag har jag gjort något väldigt originellt. Jag har läst min egen blogg. Mitt liv, vidöppet, bara sådär. På internet av alla ställen. Märker att jag varit kyligt opersonlig vid vissa tidpunkter och på tok för utelämnande vid andra.


Mitt humör påverkar definitivt mitt sätt att blogga. Jag har inte lyckas hitta en gyllene bloggväg, den saken är klar. Ska va detta inlägg då kanske.


De blåvita kuvertets ankomst

Jag är kallad till Radiumhemmet  den 27 juni. Är inte jag i Strömstad då?

Ååååh, fan vad jag inte gillar det här. Jag behöver såklart få komma och göra mina tester. Men varför mitt i semestern? Då sabbas ju allt av oro och ängslan.

Nä, nu ska jag hoppa i säng för nu blev jag ledsen =(

Jag orkar inte tänka på det här nu.

skIT också

Hur vet jag att ingen snålsurfar på mitt nät? Kan jag se sånt? Och var gör jag inställningar för att föhindra detta?

Det framkallar nästan mer ångest än vetskapen att alltför många läser min blogg. 

Någon kunnig IT-människa där ute som vet kan väl skrika till eller förbarma sig med en kommentar.  Snälla.

Login och lösen tösen

Jag hade lagt det på hyllan (bokstavligen). Jag skrev det på ett taxikvitto för några veckor sedan.

"Jag ska sätta lösen på min blogg! NU!"

Precis det skrev jag.

Nollåttan har tagit steget. Grattis. Jag kommer strax att följa dig i fotspåren.

Ett måste eftersom jag idag känner att jag inte kan skriva det jag vill och att det jag skriver inte känns som jag för att jag inte vågar. Ja, ni fattar. Min blogg skulle ju bli en terapiblogg, men fyller inte sin funktion. Inte för mig.


Efter sol kommer regnsken

Känner mig micrad. Hela kroppen pirrar, men jag är inte så där röd som vissa andra jag sett  i eftermiddag. Jag har snarare fått fräknar och leverfläckar. Solen är  livsfarlig nu.  SMHI varnar för solvistelse  mellan kl 12-15. Gissa vem som vid denna tidpunkt låg och stekte på Dalarö? Rätt gissat. Jag, Kanadickerna och Micke. 

Mina bilringar stektes också. Dom syns. Mest när jag sitter faktiskt. Jag kom då på att jag kunde ligga ner. Så jag har legat ner mest hela dagen.

Vet ni. Nu spöregnar det. Skitbra tycker jag, för gräset har börjat bli gult och strävt lite varstans i stans parker.


image302
The secret beach på Dalarö.

Sommarnatt

Det är så skönt och vackert med sommar. Man hinner inte bogga. Tänkte ett tag göra som Henrik. Ta sommarlov. Men nä. Lite kvällsbloggning innan sovdax är perfekt för själen.

Jag har besökt vacker innergård på Helgagatan. Grillat, spelat bordshockey (tja tittat mest) och sjungit. Inge vin & sprit och sånt för min del. Måste tänka på hälsan. Men det var skoj ändå. Man kan ha skoj utan sprit. Ja, det är säkert. Sedan ska vi upp tidigt imorgon. Bada vi ska. Tugga sand och smaka salt. Dalarö kanske. Var badar ni?

Jag bjuder upp till mysfaktor med en skön sommarbild från min kväll på söder.


image301

Knäpp upp

Jag har spillt rödvin på mina vita byxor. Det gör mig ledsen. Annars är det få saker som fått mig tårögd denna vecka.

Följande har framkallat en och annan snyftning

Prims student (glädjetårar)
Povel Ramels bortgång
En blogg jag håler på att läsa mig igenom
Och en sak jag inte vill skriva här

Det är skönt att gråta. Jag är känslomänniska och exploderar om jag inte får lätta på trycket. ¨

Att vara ensam hemma en fedag kan bara det framkalla tårar. Jag borde inte vara alone.

image300


En som åkt på flak idag

För Prim har tagit studenten, för prim har tagit studenten, för Prim har tagit studeeenten.
Fy fan vad hon e bra!


image299

Njut av livet vackra kusin. Ut och testa dina vingar.
Och lycka till med studierna i Sydafrika.
Du äger! Du rockar!

Kramar från stolta kusin Blinbling!


Tittut

Vännerna sitter på ett soligt Gerdas. Jag, jag sitter på ett svinkallt kontor. Om man skulle ta och bege sig kanske. Vem tackar mig för att jag sitter här och jobbar. Eller jobbar jobbar, jag bloggar.


Om en timme vankas bubbel med vackra, vitklädda, förväntansfulla, lyckliga studenter. Jag ska dit och suga i mig lite av deras energi. Keep hustlin.


Nä, nu tänker jag fan loggar ur. Jag har också ett liv. Aaah, ni tror mig inte?! Jag ska visa er.


Over and out!


För vi har tagit studenterna

Igår åkte vi ut i skärgården. Den där fylleturen firman tar ibland för att ha det lite mysigt. Fly stadsbruset. Insupa doften av salt och låta sig smekas av havsbris. Men vad tror ni händer? När vi sitter där och grillar på klipporna hörs plötsligt Wöööee, wieeeieee, ööööhhh, brööööl, sommartider hej, hej, sommartider , tuuuut - tuuuut.

Mellan träden skymtades något vitt.


- What, ett jävla studentflak.


Hur hade de hittat ut till Kolvik, långt ute i skärgården?


Ett märkligt fenomen. Vinkar man och uppmärksammar spektaklet kommer det mera wööööööh, wiiieeeeee. Det tar aldrig slut. Det tar aldrig slut.


Eeeh, ikväll ska Blingbling på Studenskiva/mottagning.


image298

Firman på tur i skärgården en solig junikväll.
För er som gillar multiculti

Nu börjar Re:orient!


image296

Jag missade mycket ifjol nu när jag tänker efter. Ska ta igen allt i år.

Vi ses på Södra teatern!
Vi norrlänningar kan brusa upp iblandHittat på Andreas blogg.

Hump me yellow and blue

image294

Ett perfekt avslut på en soligt vacker nationaldag.
Tack för biljetterna Pete! You rock!
Och du med Zlatan.Stekholmen väntar

Idag ska jag steka på Långholmen.
Glöm inte solskyddsfaktorn vänner. Solen e fett stark nu.

Och idag firar vi också Svenska nationaldagen. Men hur? Det är ju inte bara svenska flaggans dag, utan faktiskt också nationaldag och ledigt? Varför firas den svenska nationaldagen just idag? Är det för att Gustav vasa kröntes till kung den 6 juni eller? Shit, jag vet inte ens det. Jag har glömt. Upplys mig någon. Jag känner mig korkad.

Nä, nu ska jag ut i solen. Njuta. Spana. Ragga.


image293

Nu steks det

image291


Another day

Men åh. Jag hinner inte blogga. Ni tror väl jag är död vid det här laget. Men läsa era bloggar hinner jag med. Andras också. Det slår mig plötsligt vad majoriteten bloggar om. Just det. MODE. Jag måste erkänna att min bildningssfär utesluter all form av sånt. Men jag lär mig. Alltså, jag har till o med fått en stil. Jag har blivit uppdaterad.


När jag nu väl bloggar kan jag passa på att säga att jag kommer vara osynlig resten av veckan. Jag hinner inte med. Imorgon ska jag trängas med små, tjocka gubbar på Råsunda, på torsdag Skärgården med Firman och på fredag tar världens vackraste kusin studenten. Vad köper man förresten i studentpresent. Vad är inne i år? Hallå alla trendsetters, help me?!


Och ikväll. Ja då ska jag grilla med Lelle, som behöver assistans.


image289

Tecknad av Lelle himself

Nedräkningen har börjat

Jag åker snart till Strömstad med hiphopligan. Hoppas Selda (vovven) ska med även denna gång så jag får en tjej att hänga med. Annars blir det lite väl killigt på min semester. Jag borde nog egentligen hänga lite mer med det kvinnliga könet.

Äh jag vet inte. Ibland kan jag tycka att killar har roligare.

image287

image288

Bilderna är från förra året, då vi gjorde samma tripp.

Dagens Outfitimage286


Ett CV

Gissa vems?


Projektledare i anställningsbeviset
Japanolog och Ekonom i examensbeviset
Jordnära men uppe i det blå
Blond och (tro det eller ej) intellektuell
Outsider, men alltid en i gänget
Odåga som vuxit till sig enligt vänner
Fighter som kämpat mot cancer
Yngling fast i en kropp som ylar "kärring"


Ute eller inne

Jag borde gå ut ikväll. Inte ligga här i min ensamhet och blogga. Ken är ute, hiphopligan är på Nas som slutar spela snart (efter det är dom med ute), blåbralla e ute, min dejt e ute. Alla i hela världen är ute. Alla utom jag.

Ahhh, jag är alltså inne. Cool.

Om jag skulle ta och hoppa i duschen och möta upp dem. Jag lovade det idag, i ett svagt ögonblick när jag hade solsting. Ryck upp mig nu.

Eorupe rockar fett i Japan


Danskjävlar

Ni skäms nu va?!

image285

Funderingar mellan maskintvättarna

Jag tycker bubbel är vansinnigt gott. Men att dricka skumpa på krogen känns så sjukt patetiskt att jag bara dör. Ta killar tex. De beställer in skumpa av en anledning. Ja, ni kan ju gissa vilken. Inte f-n är det för att de tycker det är gott.

Så när jag står där på en bar och sippar på skumpa känner jag mig som en bratwannabe. I HATE IT! Ännu värre är det om jag blir bjuden. Då förvandlas jag till en golddigger eller en liten slampa med högt potentiellt liggvärde.

Varför tänker jag så här. Varför kan jag inte bara njuta?

Om en kvart måste jag tömma mina maskiner.


image284

Vaken med pensionärerna

Först bråkar jag med chefen, sen med A, och sen kommer ett X och slår sig in genom dörren med en yxa. Som tur är kommer okänd man i 40+ till undsättning, och plötsligt står jag och okänd och försöker hålla fast Krille som hoppar upp och ner och beter sig som ett kokainmongo (läs kaninmongo om du heter Fröt). Krille tar fram en pistol och riktar den mot min panna och säger PANG! Och skrattar rått. Det är då det börjar bli riktigt läskigt och jag vaknar kallsvettig. Tvättstugan nästa. Ingen sovmorgon idag inte.


Jaaaa, jag ska ta bort luddet.


Under ytan

Hjälp, min blogg har blivit ytlig. Det var aldrig meningen. Imorgon tar vi ny tag.

Fredagkväll


Och jag håller låda.image283


 

Tänk om knarkartanten ringer störningsjouren.

Duggar regn bokas resa

Tack för Londondimma och regn. Hade inte rusket terrat oss i dagar tre hade det aldrig blivit av. Plötsligt händer det. Klick, klick och vips. Det bär av till Grekland. Google Earth och sedan, shit vad hände?!

Greklandsresa bokad. Hela tio dagars luff. Det blir jag och fyra killar. Mina favvos =)


Oj vad vi ska dansa Zorba...

image282

Klart och betalt!

RSS 2.0