Rädslor

Torsdags L har fotat mina rädslor. Detta tillsammans med Cirkus Cirkör. Att jag ställde upp var modigt i sig. Att jag dessutom visar bilden här är... tja, dumdristigt. För jag är inte vacker när jag är rädd.


 

Vilka är dina rädslor? Och går de att fånga på bild?


Pssst

Pudding har skakat om. Han har skrivit en förbannat bra krönika. Jag är sjukt stolt över honom.

Här kan du läsa den.Trotsålder

Min blogg fyller 5 år idag. Den föddes den 8 sept 2006 som någon slags terapi. Cancern behövde ventileras, jag behövde läka, jag behövde få skriva. Det var så det hela började.. om jag inte minns fel.

2006 var året som jag oroade mig för utveckling, inveckling och avveckling. Jag dejtade Melker (han verkar bo i Ystad nu och vi har två gemensamma vänner på FB), jag svor över regeringen, jag sövdes för ständiga prover, kände värmen från magnetiska fält, väntade på MRT-resultat, kämpade med dödsångest, var sjukskriven, lärde mig allt om champane, hittade tillbaka till livet yada yada.. Det var året som Judit och Bertil fyllde 2 år, om vi nu går efter Juditkalendern. Och året som jag upptäckte Mammas Nya Kille.

Vi syns i marschallens skugga!Tack alla ni som funnits här. Ni som följt mig. Ni som älskat mig. Jag älskar er också.

Fuckig Cancer


Kriget

Igår hamnade jag i tumult utanför El Crocadilo. Det bara flög stolar och bord i samma veva som jag passerade. Ut rusade ett gäng rakade killar med en medvetslös man i bar överkropp. De kastar hon på marken för att sedan måtta American X History sparkar rakt i ansiktet/huvudet. Så jävla obehagligt. Där stod jag och kunde inget göra annat än skrika till personalen att ringa Polisen. Så jävla skakis jag var. Våld på nära håll er vidrigt. Varför ska buset hänga i mitt kvarter? VAVAVA!!

Kärt återseende

Jag har tillbringat helgen i Milano. Ett kärt återseende, om än lite mer annorlunde än sist. Denna gång fotade jag inte Jesus kön eller delade sista måltiden med hangarounds. Istället för konstig konst höll mig till temat spänning. Väldigt laddat. Lite grabbigt sådär.

Jag plankade tex på spårvagn och höll på att åka dit. Micke räddade oss  + en hel vagn genom att yppa "Konrollant" när han fick syn på en. Tydligen ett väldigt gångbart internationellt ord. Jag har aldrig sett en gubbe med knäskydd och kryckor springa så snabbt för att sedan hoppa av en spårvagn. Det var fler än vi som var utan biljett om man säger så.

Vad mer? Jo, jag har gnussat mina snygga rumpa på Zlatans stol i Milans omklädningsrum, jag har smygfotat i Inters duschar. Jag har ätit bra kött. Jag hara fått konstiga insektsbett (djuren ger igen).


Micke i Zlatans stol i Milans omklädningsrum. Brutalt. Vem ger vem skabb?Jag tar mig en dusch med Inter.
RSS 2.0