Linslus

En sån här kamera hade jag i fejan igår. Den lär ha grävt sig in i varje por med tanke på ljussättningen.

Varför utsätter jag mig för modelljobb och experiment. Allt för konsten.


Parantes

Jag vet, min blogg är en katastrof för tillfället. Jag kan trösta er (eller snarare mig själv) med att mitt liv är så mycket bättre. Tråkigt här = kul IRL. Spännande här = tråkigt liv i misär. Jag har en del material att bjuda på som ni iof skulle gilla. Killkatastrofen. Den senaste tidens felval, värt ett alldeles eget inlägg. Det börjar ta form och jag lovar kläcka det till helgen. Håll ut. Satan i gatan akut.

Danne och Bleckan

Ni glömmer väl inte att följa dom.

SVT play.


Cirkus

Idag har jag sett mina fina twänner på scen. Oh, de var så vackra och coola. Jag fick med mig en pingisboll hem. Bara att sätta igång och öva dårå. Vad händer om jag råkar svälja den? Det talade vi aldrig om.
Gossebarnet

Och här är underverket. Mitt fina nyfödda syskonbarn.

Min bror och hans tjej kan verkligen konsten att tillverka vackra barn. Ja jag säger då det.
BB=Badrumsbebis

Jag blev faster i morse. Faster till ett litet gossebarn. Uj - han hade bråttom den lille rackaren. De hann aldrig till nåt BB. Lillkillen föddes istället hemma i badrummet. Och inte nog med det.. han hoppade ut med fötterna före.

Barnmorskan guidade via telefon och allt gick vägen. Nu vilar de ut på rätt BB. Pust.

Så välkommen till världen fina syskonbarn. Denna historia lär du få höra i resten av ditt liv. Hur bråttom du hade, hur pappa fick förlösa dig på badrumsgolvet, massera fram det första andetaget, lätt i chock.....

Tur man har en stark bror. En fin pappa.

RSS 2.0