Pandemifobi

Den ligger tydligen på skala 5 nu. På en 6 gradig skala är det relativt högt. Näst högst liksom. På jobbet finns numera sprit att tvätta sina händer med och vi går omkring och luktar alkohol och steril sjukhussal.Går vi en diger död tillmötes?

När man filmar

Det pågår filminspelning på jobbet. Jag har valt att själv inte delta. Hallå, ni minns kanske hur blodigt det var sist. Örfilar och grejer. Min första käftsmäll. AJ!Däremot har jag idag haft äran att åka hiss med Micke Nykvist. Och jag är nog en av få som sett honom i kostym i grått kontorslandskap. Så där härligt försäkringstrist. Vet inte när filmen släpps, men ska ta reda på det.

Ganska häftigt när man tänker efter, att jag i en film har Nykvist som kollega. Det händer saker i försäkringsbranschen mina vänner. Massa saker.

Skarva

Imorgon har jag en dejt med Betner. Eller nä.. Jag menar, imorgon har jag en dejt och vi ska se Betner. Eller.. Okej då; Imorgon ska jag och Micke T se Betner.

Vårkänslor!

Pax int skriva!

Olov och Sven, ni är dagens hjältar. Mina nya idoler. Ni har lärt mig grejen. För varje uppdrag skriker jag rakt ut (eller mejlar); PAX INT SKRIVA! Och det blir tre nej på ett ja. Dött läge. Jag lägger allt på majbrasan, DÄR DET HÖR HEMMA! Jag orkar inte med ett korrektur till idag. Nej, nej, nej. Okej, ja då..

Hela förmiddagen har ägnats åt Dafo. Tack gode gud att firman ännu inte spärrat SVT Play - än.

Nu fick jag hemlängtan till min källare hemma i Ume. Den på Haga. Där fanns det alltid lediga tvättider.


Foto: svt.se

Mafiatugget en måndagkväll

Lite snällt bad jag min Mastermind i MafiaWars att gästblogga. Fick tvärnej. Han vill under inga omständighetar avslöja strategin. Jo, för mig då såklart, men jag får inte berätta vidare. Suck. För att citera honom; Du får verkligen inte sprida våra strategier vidare. Allt du fått höra stannar mellan oss.

Jag ba; okej. Fast jag kan fasen inte låta bli. Så här kan det låta en vanlig måndag i surfsoffan:

Mastermind: 04.20.09:

Samla energi. Jag betalar 40 000 i timmen för vapenskatten. Jag berättar bara för dig, ett undantag, lite av vad jag har;

- 10 st 200 000 dollars maskingevär
- atack points ca 20 500
- basbollsträn osv osv...

Om du gör mig till en i din Mastermind så får du extra bonus. Du är min wheelman åt mig. Jag var gangster för 25 år sedan, men jag fightas inte om jag inte tvingas.

Känns safe att spela ett gangsterspel med en fd gangster. Eeeh!

Götemöte

Vet ni vem jag träffat?! Vet ni? Det här är stort. Jag har träffat bloggaren Göte. Han med egen kategori i min blogg. Och vad händer? Jag glömmer ta med mig CD:skivan. Herregud Blingbling, du hade din chans att få den singnerad. Jag blev hur som haver väldigt glad över mötet.

Annars då? Jag har varit otroligt Bloggtrött den sista tiden. Det kanske ni märkt. Därför tänkte jag nu ta och låna ut bloggen. En liten stund varje dag liksom. Imorgon bloggar min Bodygard. Om han har tid dvs. Han brukar ha fullt upp att rädda livet på mig, stackarn. Snart får han gå ner på halvtid.

Jag roar mig med att spela Mafia Wars mellan allt bloggläsande och Bloggychattrande. Och jag är i akut behov av en safecracker till min mafiafamilj.
 
I need, I need cash. I'm gonna hustle it in.


Vargen och Grisen

Innan man går i säng ska man ha sig en saga. Vazzeguud -- här kommer den.


10 000 klick starkare

Idag har jag gjort något för första gången i mitt liv. Jag har tillbringat 2 timmar med en PT. Det firades med två glas vin och en bollabäääz (sorry, men stava till det kommer jag aldrig att lära mig). Är det nu mitt nya liv börjar? Eller kanske nästa vecka, när den där PT:n sammanställt mitt program. Som jag kommer följa slaviskt.*Not*

Herregud, jag är så klen. Och ni skulle ha sett mig på den där bollen. Oslagbart. Det klippet hade fått 10 000 klick på Youtube. Och då skarvar jag inte. 

Idag är jag starkare än igår.

Plötsligt händer det

Jag hade en tävling för inte alltför länge sedan. Klart jag inte har glömt. Vinnaren är JERK.

Nu får ni inte tro att jag valt Jerk bara för att slippa frakten. Nej då. Han var faktiskt först med det rätta saret -- Bingolotto. Så Jerk, viken smurf blir det? Den levereras från min balkong till din, alternativt att vi ses på närmaste sunkhak för överlämning.


Nötter och creme

Är det bara i Vännäs man hittar dessa gigantiska Nötcreme?
Känns som jag kommer att föräta mig ikväll.


Göte Børges sommarturne

Jag visste väl det. Att Göte skulle göra comeback. Med turne och allt.


Cliffhanger

Jag är skärrad och mamma tar skydd bakom kudde.

Vad försikommer?

i) Vi tittar på Bingolotto på 4:an
ii) Jesus har uppstått i vårt vardagsrum

Den som gissar rätt har möjlighet att vinna en av mina smurfdubbletter.


Aprilskämt

Marcus Birro skriver:

"Det blåser ljummen jävla sol i ögonen. Rocken är för varm och kavajen är för kall. April är en mobbare från lågstadiet. En ful, snorig, ruskig och blåsig snöstinn jävla unge med fula sneda ögon".

Precis så är det idag, men låt mig göra ett tillägg. Ett grått pålägg på smulig torr macka. I Vännäs ligger en dimma gråare än Bratislava, en filt jag kryper under.  Dimma som lättar lagom till Robinson.

Inom en timme dricker jag kokkaffe på solig balkong. Det kan man inte tro.

Aprilvädersskämtet.

Ensam kvar

Känner ni den? Ensamheten. När alla bloggkommentarer uteblir, när besökarna är färre än 10, när twittrarna slutar kvittra, när bloggyister slutat chattra. Jag kan höra ekot av mina egna tangenter. Det går så långt att jag kommenterar mig själv.

Alla har påsklov från Internet. Alla utom jag. Känner mig som en idiot som är här inne och ens försöker.

Läs mig, se mig, hör mig. Kom tillbaka från era påsklov.

Jag fyller 25, nästa år 24

Gud så stange. I am going backwards. Är det jetlag? Att vakna upp i Vännäs är som att vakna upp på julafton 1995. Snö och ung i kroppen. Det här är lala Land. Fika på säng, häng på Stinsen, påskmat som smakar julmat och snö. Här är massor av snö.  Nu ska vi till Vännäs-by och sedan Hörnefors. Ville bara säga det. Viktigt blogginlägg, viktiga saker.Fuskbo

Sitter i gate 41 med destination Umeå. Inte en Umebo känner jag igen. Är jag Umebo då? Jag gjorde testet på FB, men fuskade. Googlade till mig svaret på två frågor. När resultatet kom löd det nåt i stil med; antingen är du en äkta Umebo eller så har du googlat till dig svaren. Skämdes. Jag har alltid fuskat på prov. Var det nån som kunde skriva fusklappar så var det jag.

Bugs del II

Jag kommer inte in på Facebook. Inte heller på Twitter och internetbanken. Vad ska jag med internet till när jag inte kan räkna pengar och stalka folk?

I hate bugs!

  

Baggbesök

Nu är det dags att anlita byggidioterna. Badrummet har sprickor större än helvetesgapet. Och varje dag flyttar nya gäster in. Silverfisken och de 6-benta småskorvarna, för att nämna några av de objudna. Lillbaggarna måste jag undersöka något närmare. Är det tjuvbaggar, pälsängrar, fläskängrar (sjukta namn ju) eller tobaksbaggar? HA, man undrar ju vem som namngivit dessa? Du ditt lilla kryp döper jag till tobaksbagge.

Naaij, tänk om dom bepansrade äckliga krypen är trägnagare av något slag. Såna som mumsar på fuktigt trä. Nu blir jag nervös här. Det är förresten samma baggar som jag brukar hitta hemma i brorsans besticklåda. Det ligger i släkten.

Återhämtning

Idag har jag snubblat runt på rangliga ben. Lite som flickan med kråkan. Solljuset bländade mig till förbannelse. Tillslut stod jag inte ut längre utan slet till mig Italianos solglasögon. Vid närmare eftertanke skulle man kunna tro att jag är en fågelskrämma. Måsarna blev inte förskräckta, de skrattade sig hesa. 

Vi tog oss ett glas rose på Paviljongen. Host, host det blev två, nä tre. Kolla, även jag försökte mig på ett kraxande skratt. Det är visst vår, men jag har svårt att vänja mig.  


RSS 2.0