Sista dagen ut och kut

Året 2008 är snart slut. Även det värdigt. Ja, faktiskt riktigt bra. Tametusan bättre än 2007. Jag ska fira in  2009 och ut 2008 tillsammans med mina vänner hos snyggPer i Norrtälje. Han har lovat bastubad och isbad, fixat mat och dryck och jag ska få sova i tornet. Najs! Gruvar lite för isvaksbadet bara. Finns det is i Norrtälje?

Nu behöver jag bara ta mig dit -- från Norrland till Norrtälje. Jag har mindre än ett dygn på mig. Jag tar flyget, sen kanske Pete kan köra, annars buss till Norrtälje. Det ska nog gå vägen att ta sig den vägen.

Tänkte jag skulle avsluta 2008 med en liten frågestund. Det är jag som svarar och jag som ställer frågorna. En liten egoistisk form av Jeopardy.

 

Årets kris

Finanskrisen. Vet ni hur mycket mina investeringar bara rusat? Tyvärr i fel riktning.. Och den största tabben av allt var att jag tidigt på året valde att lämna pillerbranschen. Gissa vilka de enda aktierna som gått med plus i år är? Ja just det, de förbannade pillerbolagen. Gaaaaa.


Årets grubbleri
Vart är jag på väg?


Årets vi tror det när vi läser det
Jag har börjat samla på Smurfar. Jag har till och med en Smurfblogg tillsammans med Crusty.
smurflandet.se


Årets glädjedödare
De som kväver mig med suckar och typ mumlar; "det går aldrig". Bort med dom. Våga döda min glädje säger jag bara, våga. Jag har utrotat alla dessa glädjedödare. Mitt 2009 kan bara bli bättre.


Årets motto
Jag ska resa mycket, älska mycket, fira min 35-års dag med pompa och ståt, umgås, hitta kärleken, leva livet, våga mer, vara ärlig, kommunicera rakare, trivas.


Årets flört
Min Italianlover. Han får nog hänga med in i 2009 --en stund. Jag var visst lovad en present från Södra Italien. Gud, en julklapp fick jag också. Är vi ihop nu?


Årets nätdejtingsajt
Facebook och alla dessa singelapplikationer som där finns. Gud vad fina killar jag träffat på där under 2008.

Årets hit
Jag nynnar på den nu.


Årets resa
Kanada, speciellt vinresan, hajkingen, alla goda grekiska middagar i Toronto och såklart Montreal. Morgondagen lär också bli en resa. Man vet aldrig vad Per kan hitta på.


Årets pirr
Alla dejter, alla vackra möten, alla vackra människor och alla bloggare där ute.


Årets bästa nyhet

Jag ska bli faster.