Nu kan du vinna 2 biljetter till OS

Tävlingen är enkel - titta på den bifogade bilden av en skolklass

och besvara 5 frågor med hjälp av bilden.

Skicka era svar till Internationella Olympiska Kommittén.


1. Vem har sömnproblem?

2. Vilka är de manliga tvillingarna?

3. Vilka är de kvinliga tvillingarna?

4. Hur många kvinnor är det på bilden?

5. Vem av dessa är läraren?

image509


Nätverk och Matrix

Nu ska jag iväg till Bonnierhuset och nätverka. Eller jag skiter i nät och sånt. Vad jag behöver och vill ha är middag och bärs. Sedan drar jag vidare. Ska försöka att inte fastna där helt enkelt. Jag vill hellre träffa P. Han är äntligen hemma från Thailand. Gud så snygg han ska va i sin solbränna. Det måste vi spana in helt enkelt.

Well, bjuder på en Youtubefilm innan jag piper iväg. Matrix Pingis.
I(nternet) problem

Gaaaah, det är bara 25-åringar som raggar på mig på Spray Date. Först var jag smickrad, nu mest irriterad. Men så slog det mig, vad är meddelåldern på SD? Inte är det män i den perfekta åldern 35 och uppåt i alla fall. Måste byta sajt. Jag måste också göra slut med killarna jag träffade förra veckan. Jag kan inte ducka längre.Skräck

Fåglarna med Alfred Hitchcock

Det är mycket nu

Apropå saker som knappast kan intressera en enda människa, förutom er då. Jag ligger efter på bloggläsarfronten. Men jag ska läsa ikapp er ikväll. Jag lovar.

November

November. Gud, jag brukar hata den månaden. Så även detta år. Men mitt hat har gett resultat. Månaden nr 11 har varit årets mest kreativa. Mörkret har gett nyans. Jag har fått näring då jag faktiskt tvingat mig själv till diverse aktiviteter. Shit, vad skoj jag haft. Känns jobbigt att faktiskt erkänna det.


Jag kapitulerar. Jag har fallit pladask för november.


Julen är på väg

Skön bild jag hittat i VK.

image508

Fotat av Peter Andersson.

Högspänning

Igår hände något spännande i min lägenhet. Högspänning skulle man lugnt kunna säga. Det small till, typ 5 glödlampor dog och sedan blev det becksvart. TV:n la av, modemet, kyl, frys. Ja allt som faktiskt betyder något. Det flög alltså en säkring. Extra läskigt blev det eftersom jag just var hemkommen från MT, där jag sett 1408. Alltså på allvar, jag var rädd.


Sedan lugnade jag ner mig något. Passar idag på att frosta ur frysen. Allt är i en kylbag och på lunchen ska jag fixa säkringen. Japp, det är precis så spännande mitt liv är. Tzzzzzt.


Toni&Guy klipper till

Så har man blivit ompysslad av en av Europas kanske vassaste frisör. Eller snarare kreatör. Och detta helt gratis. Tack Toni&Guy. TACK, TACK, TACK, TACK.

Nu undrar ni kanske hur det blev. Klart Blingbling bjuder på några bilder.
Jag vet inte hur jag ska förklara min frisyr riktigt. Har aldrig sett något liknande. Framifrån ser det ut som jag har en lång frisyr, vilket jag har. Bakifrån är det kort och galet krulligt. En slags omvänd hockeyfrilla. Hämtad direkt från London I guess.

Det var faktiskt lite spännande att få träffa alla dom där kända frisörerna man annars bara ser i Hänt i veckan. Så mitt råd är; blir du uppraggad på stan, tacka för fasen JA. 

Lördagsnerv

Jag har haft fint främmande i två dar. Guran. Vi har känt varandra i över 20 år (typ 25). Lika många år som medelåldern på mina bloggläsare. Man skulle kunna säga att vi är som ett strävsamt gammalt par.

Vi har minglat, strosat, spanat, shoppat, ätit och druckit. Och nu känns det tomt igen. Som vanligt när jag haft besök som åkt vidare. Och dum som jag är tackar jag nej till kvällens middag med bluepants. Men allvarligt, jag behöver vila. Min kropp säger Zzzzzz, min hjärna säger; men gör nåt, det e ju lördag. Jag lyssnar på kroppen denna gång.

Idag blev jag förresten uppraggad på stan. Toni&Guy vill ha mig som hårmodell. Jag tackade snällt nej. Jag vet ju att man kan få typ orange hår och galen permanent. Sedan var jag ju med Guran. Men då sa de att jag fick komma förbi på söndag istället. Helt plötsligt hör jag mig själv säga: "Jamen, då kan jag ju".

Alltså, vilket pucko jag är. Sist jag var hårmodell blev jag kortklippt och morrotsröd. Vad ska det bli denna gång. Lila? Micke T tröstar med att även folk i lila tuppkamm får ligga.

Jag e nervös. Jävligt nervös.

Kameleonten Blingblång

Kontrasternas kväll. Först mingel med reklamfolket hos byrå sedan iväg till flum de la flum med kulturskum på Debasers bakficka. Så skönt jag smälter in i båda kretsar. Jag är en kameleont. Yes I am.

Gårdagens dejt på Amaranten var tuff. Fyra timmars intervju. Tänk er. Tillslut sa jag faktiskt ifrån. Man kan föra en konversation utan frågor, sa jag till honom. Fast snällt förstås. Killen tog det till sig och erkände att han var lite arbetsskadad. Han är huvudjägare, thats why. Jag förlät honom. Han tyckte dock att jag var konstig som inte ställde några frågor alls och tolkade det som ointresse från min sida. 

Det mest absurda och roliga under dejten var ostchocken. Vi bjöds på läckerheter av en man som visste allt om ostar. Alltså, det var inte skojigt för att det smakade gott och gratis, utan för att mannen med ostarna kom fram efter att ha tjuvlyssnat på vårt samtal (den där intervjun ni vet), och sa;

- Vars kommer du ifrån?

Jag svarar då Umeå.

- Hahaha, jag är från Ålidhem, kontrar han.

Jag erkänner såklart att jag egentligen inte är från Ume, utan från Strand. Ingen känner till Strand.

Och ni skulle ha sett minen på honom när jag kläckt ur mig detta. Det visade sig nämligen att han kände halva byn. Därefter pågick en namedropping utan dess like.

Fy fasen vad världen e liten. Precis lika liten som bloggvärlden.

To blog or Not to blog


Det svänger

Hoppsan, plattan jag har lånat av Crusty svänger ju. Bra att blogga till och jobba till.

Zero 7, the garden.

Funkar perfekt för soft i stressigt kontorslandskap.


Spånar fritt, lägger planen

The Badbatz, som jag kallar honom (de har samma ögon), låter hälsa att planer smids. Gud, jag blir så begeistrad och överförtjust. Jag har raderat ut allt det som var poröst, löst och aningslöst. Jag känner mig befriad från all bitterhet och obeslutsamhet. Nu ser vi framåt. Jag tar hjälp av den bästa regissör jag kan tänka mig. Nu kör vi.


Speeddejting

Okej, Blingbling har varit på dejt ikväll. Det gick undan va!? Vi chattade på nätet igår och helt plötsligt skriver han:

- Anna, jag vill ses.

Jag svarar:

- när?


Han skriver:

NU!


Men nu blev till idag istället. Han hämtade upp mig efter jobbet och vi åt en delikat middag. Det var trevligt som bara den, men jag har nog aldrig träffat en kille så olik mig.


Han älskar bilar - jag saknar körkort

Han är vegitarian - jag älskar kött

Han är tokblå - jag är rödgrön

Han är spinninginstruktör - jag är galet lat

Han har inga laster - jag har minst tre
Han gillar inte barn - jag älskar små individer


etc, etc...


Konstigt nog vill han ses igen. Jösses, vad är oddset att vi ska bli ett fungerande par?! Det måste ju va 0,01%

Jag frågar såklart varför han vill ses igen. Han svarar:

För dina läppar är det vackraste jag någonsin sett.

Bling bling skrattar och får honom att erkänna att han minsann tänker med fel huvud.

Over and out!


Pepp och prepp

Jag tror jag har hittat en bra kille. Vi ska ses på tisdag. Han verkar inte ljuga. Inte heller verkar han vara ute efter sex. Nu är det bara mig jag oroar mig för. För tänk om det är så att jag hellre vill ha sex än kärlek eller att jag helt enkelt inte kan utrycka vad jag känner. Ni vet ju hur usel jag är på den fronten. Sämst är jag nog på att göra slut.

Jag vill ha kärlek och känslor och utöver det kryddan sex. Inte sex utan känslor och kärlek. Jag vill så mycket, men sedan bara krackelerar det.

Nåvläl, dejten på tisdag. Jag ligger här och funderar på hur den ska bli. Vanligvis är en dejt med Blingbling som följande:

En bra dejt:

Vi ses över ett glas vin. Det osar nervositet, men båda anstränger sig så till det yttersta. Det blir en slags tävling. Inte vem som är bäst och coolast kanske, men helt klart försöker vi imponera på varandra. Under kvällens gång bleknar denna tävling. Vi lär känna varandra, vi vågar visa svagheter, vi river murar. Det blir skratt och allvar och kanske en kyss. Vi fryser tiden. Vi är vi, vi är vinnare och vi trivs.

Eller


En dålig dejt:

Blingbling tänker: hjälp han är helt störd. Inte min typ. Blingbling ler och vågar inte säga vad som just tänkts. Hon håller masken. Killen kan inte läsa signaler utan pratar oavbrutet  om sig själv. Han är skränig, visar ingen hänsyn, eller så är han en jävligt bitter martyr. Han ska bestämma allt, kväver mig eller skrämmer mig. Tjatar om sex och försöker placera kyssar. Blingbling är den stora förloraren. Den med L:et i pannan.

Softish

Jag har städat och diskat, handlat vin, glögg och pepparkakor. T o m renbäddat. Men var är min dejt? Han vägrar visa sig online den lilla fegisen. Nu är det andra dejten en lördag som fegat ur.

Det är inte så att jag deppar över det eller så. Jag kan snarare känna en lättnad. Veckan har varit alldeles för hektisk. Jag behöver få va själv.

Ett alternativ till inställd dejt kan ju vara den där boxen Micke lånat av P. Eller en liten tur förbi Judit (JB) . Bara chilla i baren eller nåt. Titta på folk och snacka skit.

Men gud, helt plötsligt blev jag rastlös. Jag kanske inte kan vara själv. Hjälp. Jag ger dejten en timme till. Har han inte hört av sig då... Ja, då efterlyser jag lite vänskap här på bloggen.

Over and out!

Kent - Så nära fick vi gå

Bloggaren Hanna tog med mig på en Kentupplevelse jag sent ska glömma. En konsert som pulserade i mitt tappra men klena blod. Det fullkomligt dunkade av liv och kärlek. Bättre än det bästa sex du kan tänka dig. Vilken orgasm.

Tusen tack Hanna. Och tack Kent. Ni rockar. En utförligare recension finns på Hannas blogg. Snyggare bilder har hon också. Måste köpa digitalkamera inser jag nu.


image499


image502

Fotat av Blingen med pissig mobil.

Al capone

Jag och Crusty hamnade i de skummaste kvarteren ikväll. I hoods man inte visste existerade. Där minglade de vackraste maffiakillarna tillsammans med de porriga pinupporna. Sedelbunten minskade vid roulettbordet, medans Crusty kammade hem vinst efter vinst.

För att ni ska förstå stämningen bidrar jag med en liten bild. Och nej, Blingbling är inte tjejen till höger.image496

Foto: Blingbling

Lång dag, kort resa

Vissa åker på flådiga affärsresor till Hongkong eller Tokyo. Blingbling, hon åker till Växjö. Kl 05:00 i morse klev hon upp. Jag vet inte när jag var uppe den tiden senast. Det måste ha varit ett nattklubbsbesök på Solidaritet eller nåt. Dagen har varit lång. Jag är helt knäckt. Inte det minsta glassigt men faktiskt ganska trevligt.

En sak som är mindre trevlig är att jag blivit nekad sjukkapital, sjukförsäkring och livförsäkring. Det förstod jag iof med tanke på min bakgrund, men faaaaaaan. Tur i allaf all att jag har en Sjukvårdsförsäkring. Jag slipper gå back på min sjukdom, men jag går inte direkt plus heller. Så ett råd till er alla. Teckna försäkring medans ni är friska. Vet att ni nu tänker: inte kommer jag att bli sjuk. Men you know, shit happens.

En tillfällig gäst i mitt liv

Jag höll på att glömma något viktigt. Gerdas bjöd med mig som gäst till Jonas Gardell på Cirkus igår. En galet mysig upplevelse med en fantastiskt liten stor man. Jonas berör och förför. Detta på ett sätt som ingen annan kan. Aldrig ska jag sluta älska dig!

Tack Gerdas och tack Jonas.


Och visst är det sant. Knusslig får inte knulla. Det gäller även hasselmusen. Och Blingbling förstås.


image495

Kärlek när den är som vackrast.

Poesi!

Performance Culture

På mitt jobb bedöms vi efter prestationer. Det kallas kort och gott Performance Culture. Detta har trollat fram effektivitet och flitighet bland anställda, men nu visar baksidan upp sig från sin fulaste sida. Aldrig har jag sett så många CC:at till chefer eller backstabba varandra. Helt plötsligt har man tappat människosynen någonstans på vägen. Vi bedömer varandra efter vad vi gjort för fel, inte för vilka stordåd vi uträttat på vägen. Var gick det snett? Är det bonusen som ställer till det, eller vad är det? 


Just nu känns det som ledningen styr oss som marionetter och att det råder krig i dockhuset. Det gör mig ledsen.


Jag passar inte in i denna kultur. Jag vissnar istället för att blomstra. Vattna mig någon. Eller plantera om mig.


Bloggbus och söndagsbrus

Vissa helger slår allt annat. Som denna tex. Jag har hunnit med mer än vad jag annars brukar. Och det är liksom inte över än. Jag har barminglat med snygga, smarta o varma tjejer, jag har fikat med puddingen GH, jag har tvärmyst med underbar blogmafia, jag har lunchat med bästisar på Imperiet och ikväll ska jag med Gerdas på Gardell.

Bloggträffen är värt fler rader än så i mitt söndagsinlägg. Den var oslagbar. Ibland funderar jag över hur 17 vi hittade varandra och att de blev just vi. Vi är som ett pussel som passar perfekt ihop. Ett pussel bara vi kan lägga.

Mina bloggvänner är det bästa som hänt mig under 2007. Ni är precis det jag behöver. Den där lilla extra kryddan. Och vilken krydda sen. GALET.

Tick-tack, tick-tack

Nedräkningen har börjat. Ikväll ska jag hänga med mina favoritbloggare. Therror ställer till med fest. Be there or be or be squared.

Precis så här har jag känt


Kille jag minns

Han osar bög, pratar som en bög, klär sig snyggt som en bög och ÄR bög. Ändå pussas vi. Tom med tunga. Han har hatt och jag har hatt. Är det därför det bara sker. Vi skattar och dansar på Naglos knastrande golv. Han viskar i mitt öra. Vi dricker drinkar och bara är. I förtroende visar han sin nypiercade snopp. Till dunkande schlagertoner blir vi bästa vänner för att sedan skiljas åt till Stad i ljus.

ååååh gud

I samma veva som jag pokade honom ångrade jag mig. FAN. För sent. Jävla, jävla FB. Sedan kom svaret. Något i stil med; "Känner jag dig? Kan du ha pokat fel?" Vilket sedan följdes av; "NU VET JAG!!!!!!!!!"


Blingbling har skapat oreda. Stackars kille. In relationship, men allt han vill ha är mig.


Vilka loosers vi är.


Flitigt

Ni tycker jag är lat vad gäller bloggandet. Det stämmer. Men saken är den att jag jobbar flitigt på ett par vantar. Snart är de klara. Lovar. Och då blir det blogga av igen. Jag har en massa att berätta. Det skvallras flitigt på syjuntor ska ni veta.


image494
Testa detta


Rättvist eller inte

Hur stort misstag kan begås utan att ryka? För Mona räckte det med en Toblerone. Män tycks klara sig betydligt bättre, så vem sätter då deras ribba? De kan fan begå hur grova misstag som helst. Vi förlåter dem så gärna.

Jag tycker detta är ruggigt problematiskt. Borde inte bry mig, men kan inte låta bli. Kan det vara så att vi kvinnor bedöms och döms hårdare än män? Av oss, av media och av sig själva. Eller inbillar jag mig? Jag hoppas verkligen, verkligen att jag inbillar mig.


Måndagstristess

Jag går på sparlåga idag. Vet egentligen inte varför. Helgen har ju varit sjukt lugn med killkompishäng på lördag och tjejkompshäng på söndag. Sedan dejten på fredag och den inställda dejten på lördag. En inställd dejt är också en dejt.  Fattar alltså inte varför jag e trött och less. Jag tror helt klart mitt depp beror på vintern & mörkrets smygande ankomst. Jag kan inte ens blåsa liv i min låga med hjälp av godis och hysteriskt arbete. Inget hjälper.


Denna halvsunkiga eftermiddag har jag tillbringat med att avpublicera sidor på nätet. Och i väntan på det har jag sammanställt information till who knows who. Så typiskt måndagar. Allt är fan trist.


Men i helgen händer det grejer. Både på fredag och lördag. Synd att det bara är måndag idag då. Förresten, är det någon som varit på Imperiet och käkat? Dit ska jag på fredag med ett gäng snygga singeltjejer.


Blingbling har svaret

Postat av: Anastasija


Jo, en fråga. Du verkar vara en väldigt stark kvinna och jag beundrar dig verkligen. Vart får du all styrka från?

En väldigt bra fråga som jag faktiskt funderat på själv. Min styrka kommer från min uppväxt, min uppfostran och mina vänner. Jag samlar och har samlat all styrka från min omgivning.


Postat av: Jerk

Jag undrar nog mest när vi kommer den första ståpåbalkongenskrikaövergårdenhurärläget-episoden?
Ja, och så..stugan i norrland är den din alldeles egna (ytlig som jag är skulle jag kunna fria bara för den)?? :)


Ja du Jerk. Vi får ta en balkongdejt du och jag. Som Romeo och Julia. Jag återkommer om tid och datum ;) Och stugan är min, men jag delar den tillsammans med min bror. Vi äger halva var helt enkelt. Systerligt och broderligt.


Postat av: Ester

Jag kom bara på en basic fråga:
Varför namnet "Blingbling"!?


Till en början ville jag vara anonym. Jag ville inte tala om mitt namn helt enkelt. Att det blev just Blingbling beror på att många i min umgängeskrets lyssnar på och är hiphop. De flest mer än jag faktiskt. Blingbling kändes rätt då, nu skrattar jag mest åt namnet. Får man byta? Det kanske bara skulle leda till förvirring.


Postat av: Märtha

Är du kär?


Svar:nej

Postat av: Gerda

Följd fråga på Märtas fråga...:)
..och i så fall i vem?


Greve Inge(n)

Postat av: Magnus

Är du nöjd med ditt liv?


Nej.

Postat av: Anonym 

Om du fick börja om, skulle du gjort någonting annorlunda?


Jag ångrar att jag inte skolade mig till journalist eller läkare. Jag skulle bli en väldigt bra läkare. Jag ångrar också att jag var så mesig när jag var på intervju för ett av mina drömjobb på Bonnier Carlsen.

Postat av: paus

När kommer du och hälsar på? Kommer ev till Sthlm om några veckor!


Paus,  jag lovar och svär att komma och hälsa på. Dessvärre har jag bränt semesterdagarna för i år. Man jag kanske kan komma fre-sön. När du kommer till Stockholm bokar vi in en helg som passar =)

Så har vi Cool girl. Hon fullkommligt sprutar ur sig frågor och bloggupplägg. Jag vet inte var jag ska börja.

Postat av: cool girl

Jag misstolkade kanske frågan utan jag vill bara lite inläggnings tips till bloggen.
-Gärna massa fler dråpliga och roliga historier om
singelliv.
-Grodprinsar
-Så här vill vi kvinnor att män ska sköta badrumsbestyren bla toa,duschning osv
- Galna dejtingsituationer
- helt galen fest i mitt minne
Kinky party i Jukkasjärvi med personalen på Ishotellet. Det är värt ett blogginlägg för sig.
- Det sa bara Klick och jag blev kär
Under en köksfläkt där vi stod och busrökte efter en perfekt middag.
- mikael Persbrandt-kopian som jag mött
Krille
- hur tänker män?
Män tänker som kvinnor, de törs bara inte erkänna det.
- då stannade polisen och sade till mig...
Hur gammal är du och var bor du? Var vänlig och häll ut alkoholen.
- vad alla mormödrar inte vill veta
Jag tror faktiskt de vill veta allt.
- vad säger man inte till sin mamma
Elaka saker så som kärring, hora o häxa. Det har jag aldrig sakt till min mamma och kommer aldrig att göra. Hon är ju världens finaste människa.
- storabröder blir beskyddande män och småsystrar/ mellanbarn blir...
Bortskämda
- hur snabbt kan en glödhet förälskelse slockna
Dagen efter
- blir man någonsin en vuxen kvinna eller vad blir man?
Med åren blir man tryggare. Det tycker jag är skönt. Det tror jag kan vara att bli vuxen.
-Faller kvinnor som passerat trettofemårsgränsen för yngre män och vice versa.
Jag gör det inte. Fast jag är ju bara 33. Jag föredrar äldre män. De har mer att ge.
-Tur att han har lite mage så behöver jag inte vara så perfekt. Tänker bara jag så?
Så har jag nog aldrig tänkt. Men det fanns en tid då jag ofta tänkte; tycker han om min kropp.
- vilken sorts man vill vi kvinnor ha
lejonet,björnen,snickarn,badvakten,direktören eller vd:n,kontoristen,Tuffingen,lekfarbrorn, shäferhunden, ambulansmannen, bartendern,läkaren,kändis, bergsklättrare,pappa-kopian.
Jag har märkt att jag faller för kreatörer och entreprenörer.
-När är det okey att dansa på borden?
Om andra gör det. Det beror iof var du befinner dig. Jag skulle tex inte ställa mig upp och stäppa på borden på Lux.
- säger mannens val av skor något om hur han är som person?
Nej
-Har hört att händerna och fingrarna visar hur stor den är under jeansen stämmer det?
Nej
-det sägs att som en man äter så älskar han också i sängen.
Fel, men titta på hur han dansar ;)
-vill vi kvinnor ha gentlemän?
Jag vill
-vilka kända personer skulle du bjuda på en rolig fest ?
Johan Glans, Henrik Shyffert, Magnus Uggla, Rakel Molin och Özz Nûjen får det bli.
-om jag vore ett djur så skulle jag identifiera mig som djuret...
Kameleont
- skulle du kunna tänka dig att vara kändis och gå på kändisgalor?
Nej, jag älskar anonymitet för mycket.
- mina grundskolelärare ansåg mig vara en...
Duktig och flitig elev.
- Vad är det otäckaste du varit med om?
Här skulle lista kunna bli riktigt lång. Jag väljer ut några få läskiga saker.
När jag fick diagnosen cancer.
När jag skulle sövas första gången
När jag fick allergi av mediciner. Jag fick över 40 graders feber och nässelsutslag. Skakade av frossa och trodde allvarligt att jag skulle dö.
När min farbror drunknade.
Min först jodbävning (en 5.2:a)
Gillar du spökhistorier?
Ja
-Kan galenskap vara kul?
Svårt att svara på. Galenskap kan vara kul om det rör sig om galenskap med humor. Men det finns ju annan sorts galenskap som jag är livrädd för...

Postat av: tess

Har du fått svar på proverna?
Nej. Så här funkar det inom sjukvården: Om allt ser bra ut hör de inte av sig. Om något är alarmerande ringer de. De har inte ringt ännu, så på sätt och vis är ju det ett väldigt bra svar.


Nu har du chansen

Idag har jag lovat att vara interaktiv i mitt bloggande. Jag tänker ge er chansen att ställa mig frågor. Om vad som helst faktiskt. Om mig, om mitt liv, om mina drömmar. Allt välkomnas.

Jag kan inte svära på att allt går att besvara, men ska såklart mitt bästa.


Trick or treat

Jag kan inte blogga om dejten. Jag är för uppspelt. Istället bjuder jag på ett urflippat helloweentrick.

Om jag hade haft barn hade jag skrämt dem ordentligt. Ja, herre gud....http://view.break.com/391877 - Watch more free videos

Blingbling dejtar vidare

Min mammas spontana reaktion på kvällens dejt:


"Du är ju otrolig! Hoppas han är lika trevlig som sin mor. Han är dessutom kusin med XXX som du kanske vet. Visade bilden för min kollega som har bott granne med XXX under deras uppväxt i XXX. Hon skryter väldeliga över XXX. Hoppas du får en trevlig dejt med honom".


Mammor brukar alltid ha rätt. Kanske borde jag anstränga mig extra ikväll.


Nu undrar ni säkert vad som hänt med norrmannen eftersom jag dejtar vidare. Well, det undrar jag också.

Ja, ja jag vet. Jag skulle ju blogga om något barnförbjudet idag. Vet allt att jag lovat det. Lugn. Ikväll hoppas jag kunna komma med ett snaskigt bidrag. Hoppas. HOPPAS!


Blingbling strippar för er


MSN

Givande konversation på MSN.

image493


Ragg i blickfång

Nu ni, nu ska jag blogga om mina förförarknep rakt upp och ner. Jag gör det av en anledning, att ni delar med er av era.


Suzie the nurse

När jag är ute och minglar bland människor jag inte känner brukar jag ibland ljuga om min identitet/yrkesroll. Jag blir sjuksyrran Sussie. Det är inte fint att ljuga har jag fått lära mig, men intressant blir man. Därför kan jag inte låta bli. Alla faller för en sjuksyrra, så är det bara.


Vintricket

Det bästa tricket i förförarsvängen. Garanterat liggpotential. Vin lättar på all nervositet. Man blir kåt. Alltså, vintricket betyder inte att du ska supa ner ditt ragg. Det är viktigt att påpeka. Det handlar om att få till den rätta stämningen. Liggastämningen. Funkar kanske ännu bättre med bubbel.


Spantricket

Det känner alla till. Det handlar om ögonkontakt och hur man behåller den. Först små korta ögonkast, sedan bara sug in blicken. Håll kvar. Lite av favorit hos mig. Bygg upp en stämning. Kommunicera med din blick. Det är häftigt.


Attacktricket

Dyk upp snabbt som attan, som ett flygplan på mulen himmel. Överraska. Sjunk sedan långsamt in för landning. Nära, nära. Ta killen i baren tex, sök dig in i lufthavet. Navigera. Le. Prata. Funkar iof inte om du är flygrädd. Flygrädsla kan botas enkelt med en drink. Bäst resultat får du om du även bjuder objektet på en. Här har jag ett roligt minne från en bar i Oslo. En vacker dag ska jag blogga om det.


Nätdejtingtricket

Här är du en snöflinga bland miljontals andra. Akta dig för att smälta in i massan. Spana in andras presentationer och gör ditt bästa för att urskilja dig. Blir den där speciella flingan som alla vill klicka in sig på. Bli en fling helt enkelt. Här måste du vara aktiv själv. Du kan inte bara sitta och vänta på att bli hittat. Det är faktiskt du som ska leta. Då får du träffa den du vill träffa. Viktigt här, vilket många inte tror, är att en bild inte säger mer en tusen ord. Visst, bild är viktigt, men hur du väljer att kommunicera är viktigare. Visa vem du är på ett fyndigt sätt. Blanda humor, sensualism, smartness och värme. Lyckas du med det får du dejta vem du vill.


Bloggraggningstricket

Jag har inte lyckats så bra här, men har i alla fall några råd. Läs igenom hela bloggen innan du ger dig in på att kommentera. På så sett lär du känna bloggaren. Tyvärr finns det inte så många singelmän i min ålder som bloggar, men tjejer finns det gått om. Om jag vore kille skulle jag helt klart ägna min tid åt att läsa singeltjejbloggar. Det finns ju tusentals av dem. Surfa in på bloggportalen.se och navigera dig fram till den blogg du attraheras av. Där kan du tex söka på ålder, geografi, bloggämnen etc.

Lycka till!


RSS 2.0