Sms SMS

Varför i helvete ska jag envisas och skriva SMS på fyllan? Varför? Jag har knappt vågat bläddra igenom och läsa gårdagens jag skickade. PINSAMT! Tänkte bjuda på ett urval nedan. Skratta inte, det här är katastrof.


Här kommer dom. Så illa, så illa. Ocensurerade:

* Är du gay eller?
* Är du full? Men då kan du ju inte prestera hehe
* Hoppas din högra arm och hand e vältränad
* Du var för svårraggad ikväll
* Mä, flyger du i kalsonger. Det sa flygvärdinnorna


Varför gör jag så här?

Jag tänkte avslöja en sak

- Jag heter ANNA NYSTRÖM

Oj, det där kändes modigt. Nästan befriande.

Jag ser ut så här:


image174

Sudda sudda sudda bort

Idag ska det L-städas på min blogg. Allt om L ska bort. Inte saker som börjar på L utan Mr L. Varför? Jo, för igår chattades det med min favoritbloggis. Och vad händer. Jo, det visar sig att han känner Mr L. Så pass väl att han faktiskt varit hemma hos honom. Fick PANIK! Men känner mig lite lugnare idag. Bara jag fått bort L-inläggen så. Varför är världen så liten. Alla simmar vi runt i samma ankdamm. Glöm inte det ni som bloggar ;-)


Gissa t-banestationen

Min t-bane station är funny. Först och främst är den Stockholms i särklass fulaste. Ugly rent utav. Den är albaniengrå med betong var man än vänder sig. Åh, shit! Höll på att glömma. Där stormar och blåser det. Jag får frillan förstörd nästan jämt. Ni vet, det blir liksom ett baksug. Något slags korsdrag.

Å andra sidan är den även modern på nåt sätt. På ett trist sätt.

Nå 08:or. Kan ni gissa stationen. Här är en ledtråd.image170

Min dialekt - bonskan

Så här låter min dialekt. Eller kanske så här.


Och nedan ett textexempel på den riktigt genuina bonskan. Såsom farmor och farfar pratade.

Laaing ha he eint ruve se feint att tala bonska, men I tro att he hall oppa ändres. Maang ungdoma nöuwförtin saij att he jer "häftigt", a dem vili lär se bonska. Men da jetta dem ju hava nan som lär ut. Döu som jer fullflaite jett hjalp deill. Berätt för barna din sjösch, eller erbju deg att berätt nanteing oppa e mööt; en dikt, en histori, e talesätt fra bynom dine.


A döu som eint jer se fullflaite kan ju tala-ve nan ann som kan bätter. Maang föreninga ha redan bestämd att dem skala hava ve nanteing oppa bonska vår gaang da dem träffes. He kan ju å göras som en tipspromenad eller en liten teater, eller att man sjoong allsång.


Bannspelara kan man ju a använn, dem vara eint se dyyr. No tro I he vor lastelit för dem som ska leva framöver att konna ta fram a spela opp höre he let för gammalt i böija vore. Men ve jetta sätt igang nöuw - mens ve kånna.


Text: Barbro Viklund


Vi borde borda

Alltså, en fråga. Varför är nästan alla båtar döpta efter tjejer? Finns det inga killbåtar?

Hade jag haft en båt skulle den heta Malte.

Och pappas båt heter Storspoven. Det är inte så tjejigt iof.

image169

Efterlysning av data/info

Vad hände egentligen på denna fest? Lite dimmigt och stimmigt var det allt.
Jag har bloggat om den tidigare tydligen. Måste hitta det inlägget.

image161
image166

Jobbigt när bilder börjar dyka upp. Pierre du har nog rätt. Det är Livets Ord trots allt.
Det måste det va?! Här har vi t ex Runar.

Lunch på Kungsholmen

Idag har jag tagit långlunch och strosat omkring på Kungsholmen. Man får det när man har haft ett tufft möte med extern part i tre timmar. Denna gång var det i alla fall inte i en hotellobby med ett gäng gubbar. Det var på mitt kontor med en jäkligt smart ung kille. Smart eftersom han gör som jag säger heheh. Självklart, jag e ju kund. Men han ifrågasätter alltid vilket ju bara är skoj. Vi utmanar varandra och slutprodukten kommer att bli lysande. Var var jag nu. Jo, strosandet ja. Jag var så där vardagssnygg som bara jag kan va. Nya glarrer och ny ipod nano gjorde mina steg extra lätta. Och solen då förstås. En gång när jag tog en sån här härlig lunch lade jag mig på en gräsplätt vid Norrmälarstrand. Vad tror ni hände. Jo, Blingbling somnade. Vaknade två timmar senare. Sånt som händer, men som kan ge en extra hjärtklappning just för stunden. Varför ligger jag här? Hur länge har jag sovit? Fuck! Hur många möten har jag missat?


På dagens promenad gick jag och filosoferade om livet. Gör det ofta efter det jag gått och går igenom. För ett år sedan tänkte jag mest på döden, idag är det helt annorlunda. Appropå döden. Jag är inte rädd för att dö. Jag är bara rädd för hur de som jag lämnar efter sig ska ta det. Men den rädslan känner nog alla.


Jag har en dejt på G

Blev uppraggad på shortcut idag av en charmig sak. Han vill ses. Jag har hans nummer men känner viss osäkerhet. Jag måste sluta dejta snygga killar. De krossar ju bara mitt svaga pickande hjärta. Mina kompisar varnar mig. Jag borde lyssna på dem. Det har jag gjort angående L. Han är numera bara en chitchat kompis på MSN.

Old friends are good friends

Varje sommar bjuder jag in mina norrlandsvänner på kräftsiva i min stuga. Det har jag gjort i 15 år nu. Svårt att bryta den trenden. Vi har alltid galet trevligt. Ibland kommer långväga bonusgäster också. Vad sägs om Australien och skåne. Snacka om att åka långt för lite kräfter.

image159

image160

Hard work work

Idag har det varit lite gnissel och grus i maskineriet (baksmälla). Mest av allt vill jag sitta i solen och äta glarre och inte lösa problem åt andra. Fast det är klart. Jag får ju pröjs för det. Appropå problem. Vet ni vad jag just kom på? Det är inte mina problem som avgör hur jag mår. Det är mitt sätt att begrunda dem och handskas med dem. Märkligt.


Och en bakisdag som denna arbetar jag efter följande principer:

 • Om saker o ting fungerar - Rock on! Gör något mer av det.
 • Om det inte fungerar - Gör något annat. Tag med kollegan på glassafari till 7-11
 • Och glöm inte följande; försök inte fixa det som inte behöver fixas. Alltså, för att ni bättre ska förstå; laga inte det som inte är trasigt.


Σ GLASS, GLASS, GLASS


Fan vad jag behöver en glass här borta.


När alkohol går in går vettet ut

Jag kan inte hjälpa det. Jag har gjort det förut. Jag måste modeblogga. I hate it. Jag vill bara att ni ska haja att jag också bär kläder. Men min smak är inte er smak, därför är jag anonym och tyst på modefronten.

Jag faller för det japanska. Ingen stil men ändå stil. Det är jag. Honto ni kakoi desu...image155

Lite glädje innan sängdax

Min kompis är så söt och fin. Hon frågade om jag var friskörklarad. Jag sa nja, fast JA. Det tar ju fem år. Men jag tar en dag i taget. Och det sa jag till henne.

Idag är jag frisk.

33 år is the grej

Jag är skyldig er detta. Hur man firar 33 år. Alltså, många fattar inte hur man gör. Ignorerar gör de flesta. Fyller man år gömmer man sig. Tro mig, jag försökte. Lika bra att erkänna. Men så här i efterhand... Att fylla år är grejen.

Min födelsedag firades så här:

(förlåt, det blir fåordigt... men jag kommer från landskapet där ordförråd inte existerar).

Öl på medis (uteservering), öl på Pet Sound, telefonsamtal från norrland att lilla My kommit till världen, skumpa på Pet sound, ostron på Pet sound, X på Pet Sound, kanadensare på Pet Sound, bästa vänner på Pet Sound, Pelle på Pet Sound, hjort på Pet Sound.

Sedan vingel och mingel till Micke för att avrunda en perfekt födelsedag med en god cigg.

Tack för mat, fin dryck,biobiljetter, Ipod, blommor, god doft... och framför allt kärlek. KÄRLEK!

Sedan utmaningen. Måste passa på när jag är födelsedagsberusad.... Blev ju utmanad i London av  minnamari. Ett galet foto ville du ha. Jag har ett här nedan. Blingbling 33 år. Sug på den. Fotat ikväll. Gud vilken tant jag är. Kanadensiska ligan gav upp och lämnade mig på skånegatan =)

Ni får trevligare utan mig killar. Kram alla fina vänner. Ni är bäst...


image152

Blingbling 33 år


 

33 år ett liv

Att jag funderar på nätterna det vet ni. Jag löser kanske inte världsproblem men jag tänker. Alltså är jag. Vad som grubblas på just nu är ingen nyhet. Det har jag grubblat på i över 15 år. Jag har konstaterat att det faktiskt är bra mycket oftare som mina mindre närmare polers hör av sej för att bara kolla läget (och snacka lite skit) än mina nära vänner/barndomsvänner.

Idag är det förresten en sån där spännande dag som ställer alla möjliga vänner på prov. Bingbling fyller 33 år. Ifjol fick jag stänga av min mobil eftersom jag "bodde" på Radiumhemmet, men i år är den minsann på. Vilka kommer ihåg, och vilka inte. Inget som har betydelse iof. Jag är glad bara nån ringer. Alltså lever jag.

Sov gott!

Spray Date - min nya parfym

I väntan på sömn ligger jag här och funderar på hur jag ska marknadsföra mig på Spray Date. Jag ska ju lägga upp mig där igen är det tänkt. Det händer inget på lovefronten och jag måste ta tag i situationen. Jag får aldrig hugg numera när jag är ute på krogen. Kan iof bero på att jag hänger med mina sjukt snygga killkompisar. De skrämmer bort alla potentiella ragg för mig.

 

Jaja, på nätet kan jag härja fritt. Hehe! Jag har gjort det förr. Jag är gammal veteran.

 
Ni vet, jag träffar X. Har aldrig träffat X förut. Bara sett på bild såklart och messat. Jag ringer honom från hemligt nummer och vi ses. Kanske han säger: hur känner jag igen dig? Och Vad har du på dig? Så säger han att han är lång (1.88 cm) och bär svart. Jag fnissar. Vet att varenda kille i en area av 10 m kommer att se ut så. Jag kommer att få problem där i baren. Men det går lätt. Han möter upp med det bekanta leendet. Det leendet. Wow... Vi dricker en öl eller en drink. Kanske också ett glas vin. Vi pratar inte så mycket i början. Kollar mest in varandra och låter alkoholen verka. Jag är förvirrad och lite nervös, men döljer det lätt. Jag vill ha koll men tappar den ibland. En bra kille gör mig vimsig. Eller det kan vara alkoholen.  

Tiden rusar. X drar hem, vidare med vänner eller följer mig en bit på väg. Dejten närmar sig sitt slut. Vill jag får jag hångla (om han också vill dvs). Men så bra slutar inte alla dejter. 70 % av dem jag träffat har bara gett kramutdelning och ett hej då. Underförstått vi ses aldrig mer. Andra har tiggt på sina bara knän att få följa med hem och knu**a. Jag har nobbat dom med. Men killarna som kysst mig med finess har gjort mig förvirrad och det är en bra start. Saknar det. SD nästa.

Karmakontot

Dags att göra något åt mitt dåliga humör. Jag pepprar bloggis med lite Londonbilder, som jag ju lovat polers. Det får mig att fnissa lite. Alltså, nu är jag ingen mästerotograf och jag fotar alltid med mobil. Men det vet ni nog vid detta laget. Håll till godo.


Portobello
Favoritgatan in the hoods

Londonbuss
Londonbuss

Londonmix
Londonmix med Hyde Park och hästkrafter x 2 + royalty

London eye
London från London eye. Pumlorna darrar av höjdskräck.

Pumlorna
Pumla & Blingbling på nattklubb. In i Londondimman...

Utan tillsatt socker


® Jag är sur!

Gummibjörnarna

Gummibj?rnarna


Alltså. Vilken fin lampa. En sån vill jag ha.
Fast jag skulle såklart äta upp den.


image146

Måndag i bruna huset

Blingbling har fölorat två timmar av sitt liv. Nä, då menar jag inte att klockan fick ställas fram en timme i London (UKsommartid) och sedan en timme till när jag anlände Arlanda (svensk somamrtid). Ånej. Jag förlorade två timmar av mitt liv när jag försökte förklara skillnaden mellan XXXXX och X.X, och varför den måste XXXXXXX pga XXXXXXXXXXXXX. Jag skulle ha hållit käften. Men jag tänkte att den här gången skulle jag verkligen få honom att förstå.


Helt fel strategi av mig. En kollega bevittnade det hela och sa "Det var lite sorgligt faktiskt. När jag hörde Blingbling förklara för honom så var det ungefär som att lyssna på någon som beskriver kvantfysik för en ko".


Och nu ska jag gå hem, säga upp mig eller bara slå knogarna i väggen.


Bloggcomeback

blingbling


Det började så bra, men....

Världens coolaste t-bana

Paddington Station i all ära, men har inte vi världens 
coolaste t-bana så säg?tbana

Stockholm Subway

Separation

Ubertrött tjej är hemma. Jag och London separerade kl 18 (Londonsommartid) och jag undrar om jag någonsin kommer att komma över det. Det var en fin helg vi hade London och jag... och pumlorna.

Ska vi bya plånbok med varann som på farfars tid

Jag min dumma idiot tror att jag ska hinna blogga en stund innan jag drar till Arlanda. Men gud, jag hinner ju faktiskt. Jag ska till London och hustla till mig kärlek. I sista sekund söker jag en vikarie till min blogg. Jag pröjsar uselt såklart. Om ingen nappar kanske ni kan förbarma er med en och annan kommentar. Jag är så jävla rädd att bloggen ska dö i helgen. Av näringsbrist. 

Shit vad britter är kapitalstarka. Det är ju där man ska jobba och bo inser jag nu. Jag var just och växlade till mig några pund. Det var inte mycket jag fick för min svenska pisskrona. 

Börsen e ju tom ju.  Det skramlar inte ens.

image141

Blingbling bjuder på bling bling

image139

The Show Must Go On

För ett år sedan skulle jag åka till Paris med Pumlorna (mina tjejer). Den resan fick ställas in. Blingbling fick cancer och mådde så satans dåligt av cellgifter och strålbehandling att hon fick stanna hemma. I år är det ravange. Nu möts vi upp i London. Det blir av och jag flyger imorgon. Men gudarna ska veta att jag varit livrädd de senaste dagarna. Rädd att poverna jag tagit på Radiumhemmet skulle sätta käppar i hjulet även denna gång.

Min livsglädje är på väg tillbaka. Jag kan känna det nu. Men jag har en lång resa kvar. Då menar jag inte den till London, utan en annan resa.  Den mentala. Måbraresan. Livets resa.

Sova nu jag ska. I helgen får ni en paus från mitt bloggande. Men det tar vi igen nästa vecka. Eller hur? En dag i taget Blingbling. En dag i taget.

Packa pappas packsäck

Nu ser jag ljuset i packningen. Packad. Nä, färdigpackad heter det ju. Vill bara slänga in en hälsning till Pumla A att smågodis (ca ett kg) är inhandlat och självklart ostkrokar. Jag har haft problem med din önskelista Pumlan darling. Karamellkungen hade inga kritor och Invar Carlssonsaltlakritsskor. Och mintkyssarna eller vad det nu var vet jag inte vad det är. Peps fanns, fast stora. Och rabarberstänger. Mycket lakrits (och salt) har du i allafall i påsen. Samt mint och choklad å sånt. Jag tror du kommer att gilla det.

Önskas nåt mer? Jag har ev tid imorgon innan jag drar till Arlanda. Ska jag försöka smuggla lite Kalles och Västerbottensost? Hur går det med snuset?  Snus finns väl i London? Eller?!

Har jag glömt nåt?


image138

Walling

Helvette. Nu gick kollegan in i väggen här.


image137Tecknad av Hans Lindström

Frulle

Jag är hungrig. Den där frukosten hanns inte med. Vet ni hur jag råder bot på det? Nä, inte äter jag. Jag tänker mat. Helt plötsligt börjar jag spinna iväg på helt makalöst konstiga maträtter. Ni vet, dom där smakexkursionerna i den absoluta kulinariska periferin. Sånt man tror man ska dö av att äta. Nästan. Eller döda för att äta.


Skulle jag gå på "matjakt" här på jobbet (nä jag får inte gå till kafeterian/restaurangen) skulle jag hitta följande:


Frukt

Godis

Skorpor

Kakor


Jag ska ta den svängen nu. Jaga, jaga. Annars mördar jag en kollega.


Vad är det konstigaste du ätit? Jag kanske berättar mitt en vacker dag. Men jag vill inte förstöra min frukost, om jag hittar någon.


Tick-tack, tick-tack

Jag kan inte sova. Är det för att du Kajen inte hunnit med att blogga idag. När kommer det, inlägget. Jag väntar ju.

En lila dag

MT pysslar om mig väl. Han har lagat middag och vi har tittat på film. Sedan att det var en sån där sjukt jobbigt stark film (grina typ hela tiden) gjorde inte så mycket. Älskar soffhäng. Det är fan underskattat. Allt annat känns jobbigt ju. 

Alltså den där Salim Al Fakir som det spelas och skrivs om, han e fett grym. Jag har värsta fetisch på honom.  

Va, bloggar jag osammanhängande? Det beror nog mest på att jag inte har något att blogga om. Det blir liksom dagboksaktigt här. För jag vill ju blogga.  

Veckans har gjort (fortsätter på dagboksköret): Fest på JB, bus och saga med gudson, vinterkläder upp på vinden, jag har vägt mig och gått upp, varit glad och förbannad, jobbat i bruna huset, växlat till mig lite pund, och bloggat. 

Idag har jag haft en lila dag. Lite åt det rosa hållet.

Londontips

Jag åker i övermorgon. Är det någon som vill dela med sig av sina Londontips. Snälla.


Nää, inte shoppingtips. Allt som finns i London finns typ här, fast billigare. Jag är mer ute efter något åt livsnjutarhållet. Mat och museum och sköna pubar. Skippa nattklubb och barer bara. Det har blivit lite väl mycket av det den senaste tiden. Pubar och cafén går mer hem en helg som denna.


Jag åker alltså till London för att koppla av och mysa med vänner. Kanske ska jag söka upp ett gamalt X också. Men gud, hur desperat lät inte det där. Glöm det.


Lite tips har jag fått:


- Borugh Market (får typ provsmaka allt och de har fantastiska ostron)
- Afternoon tea vid orangeriet Kensington palace - Hyde Park


Men jag vill ha mera.


Jag kommer förresten att bo i Basewater, nära Queensway Sation och Hyde Park och det där. Nära Notting Hill med i guess.


Hurra

Markus säger att Thåström fyller 50 år idag. Kan det verkligen stämma? Trodde inte den karln var en dag över 40.

Grattis Thåström!

Smileys

Alltså. Kände ni till detta? Att det finns bröstsmileys. När använder man dom liksom?Här har jag några exempel:(o)(o)

Perfekta bröst

( + )( + )

Falska silikonbröst

(*)(*)

Bröst med höga bröstvårtor

(@)(@)

Bröst med stora bröstvårtor

oo

A-kupa

{ O }{ O }

D-kupa

(oYo)

Wonderbra

( o )( o )

Dolly Parton

( ^ )( ^ )

Kalla bröst (styva bröstvårtor)

(o)(O)

Sneda bröst

(Q)(O)

Piercade bröst

(p)(p)

Hängande bröst

\o/\o/

Mormors bröst

( - )( - )

Pressad mot duschdörren-bröst

($)($)

Pamela Andersons bröst


Jag är PK

Jag är så PK att jag kräks. Jag är på gränsen till trist.


Och här är beviset:


Jag blir ledsen av orättvisor
Jag avskyr rasism

Jag tror på mångfald

Jag är diplomatisk

Jag sortera mina sopor

Jag använder smink som inte testats på djur

Jag knarkar inte

Jag lyssnar på PK-musik (U2, REM, Sting m.m.)

Jag är försiktig med vad jag säger, skriver, tänker och gör

Jag vill inte stöta mig med någon

Jag äter inte kött från djur med rättigheter

Jag dödar endast djur utan rättigheter

 • Ex på djur med rättigheter: Delfiner, valar, sälar
 • Ex på djur utan rättigheter: Kackerlackor, mygg, flugor

Glömde. PK betyder inte "påklädd" eller "privat knu**are".

Det betyder politisk korrekt.


En tår till innan sängdax

Marcus senaste inlägg gick rakt in i mitt hjärta bara sådär... baaaaam. Jag gråter. Vet inte varför, men det gör jag alltid när jag läser hans blogg. Med hjälp av honom öppnar jag mina ventiler och släpper ut krokodiltårarna. Det är skönt. Inatt får jag sova. Tårar gör mig gott. Tack Marcus.

Nu blommer det

Jag vill skriva något vackert på min blogg. Men hur jag än försöker går det åt skogen. Vips, har det blivit något smutsigt eller så ett skämt. När det blir för allvarligt eller för skört sabbar jag det med trams.

Men jag ger inte upp. Kan jag inte skriva något vackert kan jag visa något istället. Det får bli Sakura då, eftersom den snart står i blom i Japanimage132

image134
 
image133

Bloggande av en mongobakis liten russinhjärna

Igår ba, vi ba, värsta festen ba. Dom ba kom ba. Och vi ba, hurra grattis, hon ba - va! Och då ba, värsta jublet ba. Sen ba mat och vin och sprit. Vi ba hade reserverat värsta baren ba. Hur kul som helst ba.

image131

Blingbling och Pumla M igår. Hur vi ser ut idag vill ni inte veta.


 


Pez epesod II

Innan jag rusar vidare denna lördagkväll vill jag bjuda på denna färgkaramell. Kanske påminner den lite grann om Litenfrös pezsamling =) Hur många har du Fröt? Och har du nån av dessa =)image132

Nya plusgrader

Träffade tvättbrädan på Åhléns idag. Komiskt att det skedde precis som jag tagit mig en paus från mitt tvättande. Jag befann mig mellan två maskintvättar helt enkelt. Tidsmässigt alltså. Och plötsligt bara händer det. Tvättbrädan och jag krockar. Eeh, hej liksom. I skanstull av alla ställen.

Men nåt stämde inte. Han började prata väder. Varför? Pratar alla väder som icebreaker? Det måste ju finnas hundra andra grejer att prata om. Känner han sig inte längre bekväm i mitt sällskap? Fan, varför pratade han sol och plusgrader? Alltså allvarligt. Nått lurt är det. Vet han?

Sitter i soffan nu. Borde stryka, men spanar in lite av Kajens bilder från USA. Det är mycket roligare. Jag har förresten bokat mig en resa till NYC. Men det blir inte än på ett tag. Först ska jag ju till London. Till Pumla A. Åker på torsdag.

Okej, nu gör jag det. Nu plockar jag fram den förbannade strykbrädan. Tvättbrädan jag mötte på Åhléns han gick vidare mot nya plusgrader.

När jag strykt färdigt ska jag belöna mig med detta. Sedan väntar fet fest på JB.image129

Kinyobi

Menåh vad jag känner mig ensam just nu. Insane. Jag som brukar gilla ensamheten. Nu känns den mest obehaglig, påtvingad och efterhängsen. Inget bra sällskap den är. Inte en fredag.

Tankevurpa

Vem bär ansvaret för min baksmälla? Är det jag, min ascoola kollega eller den sköna killen på coca-cola? Vem är förresten ansvarig för allt? Jag är inte ute efter att sätta dit någon. Inget "det var inte jag, det var du!". Det är skönt att va bakis ju. Man tänker så konstigt. Jag har tänkt på följande till mitt morgonkaffe.

 • Vita hål, finns dom?
 • Vilken är den största uppfinningen? Hjulet? Näää, jag vet inte.
 • Hur bakis är min chef. Nej, vi var inte på samma fest igår. Phuuu.
 • Och vad är grejen med antimateria egentligen? Lever jag i ett antiuniversum?
 • Är jag dryg?
 • Är jag knäpp?

  Ja, det rör sig i huvet idag. Aktiviteten är slow, men det rör sig. Rörigt. Det är en dag som denna jag ska knäcka affärsidéer.

Tack P

Mä, gjorde jag reklam för CC på min blogg. Jag borde få pröjs för det. Bättre än annonsplatser på stan ju.

Usch, sedan bloggade jag onykter igår också. Men som vi kommit överrens om.., inte radera tidigare inlägg. Nu ska jag ta en dusch, fundera på annat och sedan dra till jobbet.

De är förresten inte CC jag ska tacka. Det är ju P. Tack P.

Cirkus i huvet

Söta gulliga Clear Channel? Tack för bubbel, öl, vin och krubb på Cirkus (gott som fan). Blingbling behövde detta. Jag känner att jag närmar mig ett liv igen. Bäst av allt var ändå  Salem Al Fakir. You know I love you. Live med er var det bästa. Bättre än spriten. Ni är the shit. Slår både brotchan och far vad gäller musik. Förlåt farsan (får jag fortarande ärva din Fender+originalförstärkare?). Sova nu. Kram.

Vet ni?  Det är första gången jag bloggar berusad. 

Inga problem. Jag ska vila ut, Guldnyckel botar min baksmälla i min branch. Jag vilar och chillar imorgon. hehe. Natti och skål. Diamantnyckel. Det vet the boss. Ska fråga imorgon? Ska sova nu.Chill. Puss.


Gnissel

Men gud vilka ytliga jävlar det finns i denna stad. Fördomsfulla och horribla. Födda med gucciskedar i mun. Moi inkluderad? No no no? Jag är bussig, fattig och väluppfostrad. Just nu lite arg bara. Ska bli kul att få gå på fest ikväll och dricka gratissprit. Cirkus it is. Det ska nog få mig på humör. Glömma allt. Med lite tur ska du dit också. Och du... Å du... Vi ses!


Svenssons gyllene medelväg

Jisses vad jag är typisk svensk. Fröken lagom liksom. Jag väljer aldrig ytterligheter. Den gyllene medelvägen är mitt mantra. Titta bara i mitt kylskåp. Jag dricker mellanmjölk.


Storstäda

Ikväll har jag roat mig med att läsa gamla inlägg i min blogg. Jisses, inser nu att jag ibland verkar helt uppfuckad. Jag skriver först och tänker sen. Innan jag tänker hinner jag också oftast publicera.


Ärligt. Hur många gånger har ni i efterhand raderat ett inlägg?


Jag känner att jag måste städa här. Ordentligt.


Happy 3/14(Pi Day!)

image128


Inte nog med det. Min kompis MB fyller faktiskt 33 år idag.
Grattis tjejen!

Efter C sätter jag punkt för ett tag

Nä, nu ska jag sluta jiddra om cancer och vi ska alla dö inlägg. Jag skrämmer ju livet ur er. Alla har säkert febrilt letet after knölar och konstiga fläckar idag. Eller hur? Förlåt mig. Jag vet inte vad det tog åt mig. Kan ha och göra med att jag för ett år sedan mådde skit. Minnen dyker upp. Titt som tätt. Det var besöket på radiumhemmet för ett tag sedan som triggade igång det hela igen. Tror jag.

Jag sätter punkt här. Resten får jag ta med en psykolog. Ni ska inte behöva läsa detta. Förlåt om jag varit egoistisk.

Har man sagt B får man säga C

Den var kaotisk den där veckan i februari för ett år sedan. Att få diagnosen cancer var för mig lika med att; jaha, nu ska jag dö, panik, dödsångest x 100.

Jag minns att jag inte vågade ringa mina föräldrar. För hur f-n förklarar man för dem man älskar allra mest att man är allvarligt sjuk? Det, mina vänner, det var det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Men mamma och pappa var så duktiga. De tog det bra. Jag hade förberett mig på att jag skulle få trösta och lugna dem. Istället tröstade de mig. Precis som det ska va. Men visst har även de legat sömnlösa om nätterna.

Den första veckan var som en tät dimma. Jag svimmade på Ringens Köpcentrum, jag tog mig en fylla med Micke, jag gick på bio, jag gick på jobbet som vanligt (men höll masken). Och sedan var det alla tester på Radiumhemmet. Hur hade tumören spritt sig? Röntgen hit och blodprover dit. Sedan, när allt var kartlagt påbörjades min behandling. Ja, detta har jag ju bloggat om tidigare. Strålbehandling och cytostatika. Hela kittet. Ska inte mala på mer om det. Lovar.

När jag mådde som värst kom mamma ner en sväng och bodde hos mig. Min bror också. Det var precis för ett år sedan ungefär. Jag minns att min födelsedag firades med cellgifter på Karolinska. Sjuksyrrorna mådde lite dåligt när de insåg att jag skulle få cytostatika i 6 timmar på min födelsedag (istället för tårta) och en baksmälla på det. Så kul var det att fylla 32. I nästan samma veva råkade dessutom min mamma fylla 60. Sin 60-årsdag fick hon tillbringa med sin cancersjuka dotter. Stackars mamma. Men vi tog oss till en Italiensk restaurang på Söder och jag fick i mig maten. Vad inte mamma vet är att jag sedan kräktes upp den. Sorry mamma. Men gott var det.


På A svarar jag B

Idag fick jag en frågan jag väntat ska komma, men shit vad den kom oväntat. Jag var inte beredd för 50 öre. Obeväpnad på 1:ans buss mellan Hötorget och Pub bara händer det. Det var en kollega. Vi känner inte varandra så väl.

Kollegan sa; hur var det att få diagnosen cancer?


Jag kände att jag hade svårt att svara. Bara sådär, på 30 sekunder. Jag skulle ju av där på torget. Men A frågade och var värd ett svar.

Jag sa: En återkommande tanke har gnagt från dag ett. Ska jag dö nu?


Sedan stannade bussen. Jag gick av. 

Svaret på den fråga som ställdes är egentligen längre än så. Om ni har tid ska jag berätta. Vill ni inte tar jag det i ett annat forum. Det ska jag förresten göra i alla fall.


Till er med åldersnoja

  
       Det är vackert att åldras tycker jag.


image123
      

Fler Age-maps går att finna här.

Lunchtankar

Egentligen ska man nog inte blogga när skrivandet känns som att cykla i slaskig uppförsbacke (typ Slussen/Götgatspuckeln) med punktering och astma. Men vad fasen. Jag tänkte pumpa däcken nu. Och får jag bara lite solljus går astman över också.


Idag har jag städat fram våren på mitt skrivbord. När jag röjde hittade jag denna filur. Jag hittade också en inbjudan till en releasefest på Scanpix. Nån ny fototidning eller nåt ska tydligen lanseras. Jag borde gå på det. De lottar nämligen ut tre nätter på La Luna i Grenada. Nåt designhotel. Och jag brukar ha tur i lotteri (läs otur i kärlek).

Nä, nu tar vi lunch va. M var är du? Jag är hungrig.image119

Dags att deklarera... £ ¥

Och vet ni. Jag känner nästan för att jävlas lite. Jag hade tänkt deklarera med romerska siffror. Blir man poppis då tror ni? Jag lär väl få göra om hela skiten, men det är det värt hehe...


bibehålla blogginspirationen

Guess what!? Jag har gått igenom krisen och kommit ut på andra sidan. Jag och bloggandet är åter igen i harmoni. Hit med bubbel och snittar.

Jag har dessutom gjort en ppt presentation. Den heter; Hur överkomma blogglösheten, skrivkrampen och nya uppläggskampen. F-n, jag kan göra fett med stålar här. Ny business som borde omsätta miljarder hehe.


Det var en gång ett barndomsminne

Kanske är jag 12-13 år. Jag har i alla fall köpt nya armringar i plast. I olika färger. Jag köpte dem av en tant i ett av marknadsstånden på Vännäsdagarna. Dom är jävligt coola och jag känner mig snygg. Det är fredagskväll och vi ska se Snowstorm uppträda. 

På väg till Scenen stannar jag till vid tivolit. Det är något där i en glaskub som jag vill åt. Men det måste fiskas upp med hjälp av en gripklo. Och för det behövs mynt, vilket jag iof har. Det är trångt. I vägen står två packade grabbar i 16 årsåldern. Jag är livrädd för dem. Måste erkänna det. Inte att de ska sno mina pengar eller så, men att de ska jävlas med mig. Killarna stinker av alkohol och stimorol. Men jag ska fram. Jag vill göra ett försök. Vad kan de göra? Slå ner mig där på fläcken utanför entrén till Vegaskolan. Skulle inte tro det. När jag står där och fipplar med mynten till maskinen mejas jag nästan ner av en av dem. Den andra killen har jag precis bakom mig. Som hyenor runt sitt byte. Jaha, blir jag rånad trots allt?!

"Nåt speciellt du vill ha?" säger kille nr 1. Han är kaxig och cool och jag är mest osäker (okej, livrädd, men det vet ni vid det här laget).

"Den vill jag ha" svarar jag och pekar samtidigt som jag hastigt stoppar i mina mynt.

Jag har en chans på mig och jag står inför en publik som skrämmer skiten ur mig. Två knapptryck och ett grupptryck bort från mitt mål.

"Du fixar det aldrig" säger kille nr två och skakar maskinen för att sabotera.

Men vet ni, jag gjorde fan det. Jag fixade det. Och nåt mer hände den gången. Inte det att jag övervann rädslan för 16:åriga finniga teens i grupp, dom kommer jag alltid att vara skraj för, men... efter detta kom jag liksom till insikt.


Vill du ha något kan du få det. Oavsett hinder. Bara du vill det tillräckligt mycket. Och bara du vågar.


Vad jag fiskade upp med den där gripklon? Det kommer jag aldrig att berätta. Så modig är jag inte. Det skulle förstöra min image hehe.image116

Bloggmission

Jag har fått ett uppdrag av Kajen. Jag ska skriva om ett barndomsminne. Inte vilket som helst. Det ska ha förändrat hela mitt sätt att se på tillvaron. En vändpunkt. En ny fas. Jag får välja om jag ska dra ett jobbigt eller positiv minne.


Förvänta er inget "När lammen tystnar del II" nu bara.

Åååh, gud så svårt. Jag behöver fundera lite till.


Knarkartanten del II

Jag hör allt knarkartanten säger från min toalett. Där finns nämligen en ventil. Hon pratar högt och spelar tråkig musik. Jag undrar ibland om hon pratar för sig själv. Och vet ni. Jag tror hon har slutat röka. Eller så är det så illa att hon inte orkar gå ut till balkongen. Hon kedjeröker säkert under fläkten i sin sunkiga knarkarkvart. Värsta whitetrashgrannen alltså. Hon är ÄCKLIG!

Ny trend

Inom vilken sekund som helst kommer solglasögon med tonat glas att bli sjukt inne. Jag har nämligen kastat mina. Det brukar va så.

Triangeldrama


Jag känner mig lite trekantig idag. Vill du ha en annan vinkel, surfa in här.


image115

Min favoritpoet

Mitt mantra. Jag får liksom aldrig nog. Kan läsa dessa ord om och om igen.
Du finner dem i
en dikt av
Tomas Tranströmer.
Min favoritpoet."Skäms inte för att du är människa, var stolt!
Inne i dig öppnar sig valv efter valv oändligt.
Du blir aldrig färdig, och det är som det skall."

♥ 

En vacker dag ska Blingbling öppna sina valv.

Frukost och annat jox

09:35:58

Pip, pip (alltså egentligen låter inte min sms signal så, utan mer spejsigt, som en vinjett till teknikmagasinet).

Gissa vem det var? Jo, det var L som ville äta frukost. Min torsdagskille som jag inte sett sen förra torsdagen. Man kan lugnt säga att jag blev klarvaken. Fick mig ett snack med Pumla C som sa: Gå, träffa honom! Och det gjorde jag. Nyvaken med den värsta plufsigheten i ansiktet mötte jag upp honom vid Nytorget. Det var riktigt nice. Tillbaka till ruta 1. L is the grej.

Förutom L är dessa träskor mina favoriter just nu.

image114

Transparant screens

Det här var lite coolt tycker jag. Detta är inte min dator utan bilden kommer härifrån.image113

Till Mor

Åh, älskade rara mamma. Det är din födelsedag idag. Ha den äran.

♥ Jag älskar dig ♥

Tack för att du finns och för att du stöttar mig i motgång och framgång.


Åkerbär - Rubus arcticus


Till Dr S.

Här har du ett gott litet bär. Ovanligt också. Du får det av mig.image111


Nudistsvett

image109


Nu fårstår ni varför jag aldrig sätter min fot på gym.

Fotot hämtat härifrån.

Drömmer mig hem


Om fyra månader är det ingen dröm längre.

Stugan

Vyer från min sommarstuga i Västerbotten.
Foto: Blingbling

Någon som hälsat på hos Polisen

Ingen har nog undgått att se att polisen raggar aspiranter här på bloggarna. Inte ens jag. Men först idag klickade jag mig in. Alltså hallå... Jag möts av den fulaste sajt jag sett på länge. 90-tal! Ryck upp er Polisen. Ingen vill ju jobba hos er när ni är så omoderna i ert första möte. Kontakta mig så ska jag hjälpa er. Det här håller inte.

Fredagsfyran - tema film

Men titta. Det är ju fredag. Vad händer på fredagar förutom fredagsöl? Jo, fredagsfyran måste göras. Denna gång har den temat Film.

1) Vilken är den bästa film du sett och varför?
Den jag först kommer att tänka på är Babel. Varför? Jo, den visar hur brist i kommunikationen kan göra att det går åt helvete snett. Prata med varandra där ute. Lova det. Oj, nog slog det mig plötsligt att jag under den filmen inte riktigt var mig själv. Eller så var jag det. Jag var väldigt sårbar eftersom jag under den dan fått svaret på mina MRT plåtar. Resultatet firades med bio och klart som fasen att jag tyckte det var världens bästa film. Och gud vad jag grät. Dessutom utspelar sig en story i Japan (Japan wa dai skii nee). Det var den som berörde mig mest. Shit vilken skådespelarinsats.


Jag gillar också Järntrean. En märklig Koreansk film där huvudrollsinnehavarna inte har några repliker, men fan vad de levererar och förmedlar. Galet bra.

2) Vilken film hade det bästa slutet och varför?
Jag älskar slutet i Lost in Translation. Vad är det de säger till varandra? Det lämnas till vår fantasi. Fantastiskt.

3) Vilken film hade det sämsta slutet och varför?
Filmen Holiday hade ett slut som jag var på väg att kräkas över. Så Amerikanskt. En sorglig sörja av förutsägbarheter.

4) Vilken är den sämsta film du sett och varför?
Alltså, här finns det ju en hel uppsjö av filmer. Svårt att välja ut en. Jag minns att jag somnade fyra gånger till Dolt Hot. Så jag väljer den. Jag kom aldrig till slutet. Vet någon vem som skickade de där kassetterna?


Alpha dog

Flydde min torsdag för en stund. Jag har varit med en mycket god vän på en förhandsvisning av Alpha dog. Just hemkommen. Jag behövde få glömma för en stund att det är torsdag. En torsdag utan L. Fast helt så bra gick det inte. Den där Justin Timberlake råkade ju vara en kopia av, ja ni vet vem. L såklart! Lugn. Ingen större katastrof vänner. Jag mest log åt eländet faktiskt. Man går på bio för att glömma en kille och det visar sig att huvudrollsinnehavaren ser ut som den kille man vill få ur hjärnan. Snacka om osis. 

Nu är jag hemma och har gjort ännu en fasansfull upptäckt. Jag har inte köpt toalettpapper. Vivo har nu stängt dessutom. Suck. Ska jag gå på 7-11? JOBBIGT! Det är väldigt tråkigt och pinsamt att bara köpa toalettpapper och eeeh, typ hej (till den i kassan) jag ska gå hem och bajsa. Men vad gör man?

Ha den äran

Idag är det internationella kvinnodagen. Kan man fira den när man är lite av en pojkflicka? Klart man kan. Trots att jag är lite killig associerar jag mig såklart med andra kvinnor. Ja, det finns så många olika kvinnor och kvinnoförebilder att jag nästan blir förvirrad. Schizofren alltså. Det finns ascoola feminister och så finns min mamma. Mamma, du är underbar. Världens bästa förebild faktiskt. Mjuk, klok och stark.


Så idag ska jag fira. Fira att jag är pojkflicka, fira att jag är kvinna och trall la la, konfetti och fanfarer! Fira att jag inte är någons torsdagstjej.


Gissa farsan

Bingblings far har ett förflutet som musiker i dansband. Kan du gissa vem som e farsan?

  Tjusigt dansbandEn liten ledtråd har du här.

Gissa bajset

Nyss hemkommen från en lång arbetsdag med efterföljande (lika långt) restaurangbesök. Vad hittar man i sin brevlåda då, om inte lite bajs. Va!? Jag har aldrig blivit så glad i hela mitt liv. Tack fina Nollåttan. Du rockar fett i bloggvärlden. I like you =D.

Här kommer en bild. Ett litet bevis på att bajset hittat rätt liksom. Att det anlänt. Förlåt vad gäller kvallan. Jag fotade med min mobil. Äger ju ingen digitalkamera ju.

Oj att jag fixade detta, med tanke på promillen. Puss och kram 08:an.Gissa bajset

Grått

Funderar på att ge min blogg ett nytt namn. "Torsdagstjej" vad sägs om det? För det är ju faktiskt det jag är. Inte känner jag mig som någon Blingbling inte. Att fortsätta med Blingbling som alias vore att ljuga. Både för mig själv och mina läsare.

Ska jag panikringa L idag och tala om att jag inte vill va nån jävla torsdagstjej kanske. Jag ÄR Blingbling. Thats it! Vågar jag? Nä, jag är "Torsdagstjej". Gud, varför bloggar jag om det här?

Jag tar en liten paus resten av dagen. Nya tag imorgon vänner. Nya tag. Det blir bättre då. Lovar.

∞ Grått ute, grått inne, grått i hjärta, grått i sinne ∞

Förresten. Medans jag ändå är igång. M, skulle du vilja gästblogga om 8-liggsprincipen/taktiken på min blogg? Snälla. Äääh, vi tar det imorgon när du är åter från Köpenhamn. Det är grått där också va?


Fröken Blingblings känsla för snö

PapaMac bloggar om våren som vägrar komma och jag, jag bloggar om vintern som vägrar ta slut.

Det sägs att eskimåer har galet många ord för snö. Men vi då. Hur många har vi? Det har jag alltid undrat. Här har jag några snöord, men säkert långtifrån alla. Fyll gärna på.


° pudernsö, pulversnö, skare, klibbsnö, lapphandskar, snödreva, snövall, snöflinga, kristall. Sedan har vi stockholmssnön då = slask, sörja och hagel.


Japp, där tog det stopp. Jag säger som PapaMac; Vår?


Hemlis

Tidigare idag fick jag höra en hemlighet. Tyvärr kan jag inte blogga om det för jag tvingades skriva på sådana där löjliga sekretesspapper. Näe, vad dumt. Jag vill ju berätta.

Vad händer om man bryter ett avtal? Jag borde ha tagit en kopia av det. Ska jag va ärlig så läste jag det knappt. Jag bara satt min kråka där. Jag var ju så ivrig och nyfiken. Well, jag får nog böter om jag golar. Eller smisk. Eller sparken. Det hade varit så cool att få komma med lite skvaller för en gångs skull. Att få va först liksom. Men nähärå? Jag får helt enkelt klura ut om jag har något annat skoj att förtälja istället. Tänka, tänka.

Shit, nu kommer chefen. Måste låtsas jobba. Här lyser flitens lampa (läs liten slampa).


Bloggraggar'n

Internetdejting, är det någon som har provat det? Jag har, men tog en paus för si så där två månader sedan. Varför undrar ni säkert. Så här är det. Jag gjorde en upptäckt. Antingen är killarna hur skojiga som helst (humor = viktigt) men kanske inte så snygga. Eller är dom sjukt jävla läckra men total supertrista. Snygg och trist går fetbort. Skojig och ful, njaaa. Jag råkar vara lite kräsen. Då jag inte hittade någon med kombinationen snygg och rolig, alltså som jag, lade jag ner. Loggade ut. För gott. Hej då SD och hej då Mötesplatsen.
Men inte ger jag upp inte. Jag tänkte från och med ikväll prova något nytt. Jag ska bloggragga. Jag har redan sett ut ett fåtal killar på Bloggportalen. Sitter bara och funderar på hur jag ska närma mig dem. Fortsättning följer.

Aitomat vs automat

Nej, jag har inget talfel. Jag tillhör släktet infödd inlandsbo från Västerbotten. Då får man säga "aitomat" istället för automat och "aitomatiskt" istället för automatiskt.

Det kallas assimilation och att det är rätt vanligt. Norrlänningarna orkar inte forma läpparna till ett U helt enkelt. Jag anpassar u:et efter det öppna a-ljudet. U blir i. Enkelt!

Ni Stockholmare är inte ett dugg bättre. Ni säger ju för 17 attomat.


Jag kan också modeblogga


Jag har alltid velat ha ett par hästskor.H?stskor

så tyst

jag är bakis dag, så jag bloggar med små bokstäver. hör ni så tyst jag bloggar. ssschyyyyy.
jag viskbloggar.

Kalas är jag och kalas har jag

Jag har pumlorna på middag ikväll. De dyker upp om si sådär en kvart. Jag springer omkring som en höna utan huvud. Vinglaset i ena handen, mobilen i den andra och så gaständaren. Varfasen e nu den. Pumla på vift, du är i London. Åååh gud vad du saknas. Vem ska nu bidra med samt öppna champagnen. 

Sallanden. Nej jag har glömt salladen. 

Håll ögonen öppna. Kanske fyllebloggas det ikväll. Fast det lär ske på Pumlornas blogg. Sorry bloggisar, den är lösenordsskyddad.

Du Kajen, ha det så skoj på ditt kalas. Vi ska skåla för dig här =)


Dofta och softa

Idag lämnade jag innerstadsgeggan och begav mig till sköna förorten. Hus, bus och blåbärspaj för hela slanten. Jag har fått mig en titt på nya tillskottet i familjen C. Gud så fin han va lilla bäbisen. Å så gott han doftade. Det finns två dofter i världen som jag inte kan få nog av. Det är, som ni nog redan förstått, doften av bäbisar och sedan doften av kattungar. Jag kan sitta och sniffa på dem i evigheter.  


Har du ett nummer dolt

Varför ringer folk från dolt nummer? I hate it. Jag brukar faktiskt inte svara då. Men i fredags var jag tvungen. Det kunde ju vara min läkare från Karolinska. Men icket. Det var J-er.  

- Hej, jag är på Arlanda nu. 

Va, jag fick värsta paniken. Jäkla skit. Varför svarade jag!?  

- Fast lugn, jag är på väg till Göteborg. 

Jag ba tänkte; Phuuuuuuuu. Fast svarade; vad kul. 

- Om två veckor kommer jag till Stockholm. Då ska vi ses. På fredagen. 


Neeeeej, tänker min hjärna. Men svarar;

- Klart vi ska ses. Hör av dig då.

Med lite tur är det helgen jag är i London, men med lite otur kommer han helgen innan. Jag måste lära mig att inte svara när det ringer från dolt nummer. Är det från KS kan de läsa in på min teleonsvarare. Det kan iof J också. Fast jag slipper prata med honom. Jag slipper bestämma något jag inte vill.


Kvällen blev trots detta felsvarande i luren riktigt nice. N bjöd på fredagsdrink på Lokal. Han var på speedat och glatt humör. Sedan åkte jag hem med mat till M. Han var hungrig efter dagens migränanfall. Somnade i tid. Har ett vagt minne av ett fyllesms från L vid fyrabläcket. Jag ska nog ta och läsa det nu. Inte blogga det. Bara läsa det.


Fredagsfyran


Tema: Sätt betyg på dig själv!Det här blir inte lätt.

1) Vad ger du dig själv MVG för?
Ni kanske inte tror mig men, jag är modig.


2) Vad ger du dig själv VG för?

Jag är bra på att vara din kompis, i alla lägen (i motgång och medvind)


3) Vad ger du dig själv G för?

Jag ger mig själv godkänt i att blogga. Jag lär mig helt enkelt. Snart värd ett VG.


4) Vad ger du dig själv IG för?

Jag är värdelös på att visa eller förmedla känslor. Jag gråter ofta, men inte när du ser på. Det ska bli ändring på det. Jag ska bli bättre på att tala om vad jag känner.


Sedan ger jag mig själv IG vad gäller att sätta betyg. Jag är inte van vid ovannämnda skala. När jag gick i plugget bedömdes man från 1-5 eller U till VG.


Min lista på märkliga T-banestationer i Stockholm

1. Gubbängen - Ser gubbar framför mig som betar. Vidrigt.


2. Vällingby - En by där det dricks välling. Jaha? Äckligt med välling.

3. Fittja - Öh, jag tänker på nåt annat då! Något som saknar ett j i sig.

4. Blåsut - Här är det kontroll av promillen. Eeeh. Eller?

5. Svedmyra - Som pissmyra fast värre.


Gissa klotterplanket

Här har ni ett nice klotter, fotat på en toalett någonstans i stimmig lokal på Södermalm, med immig telefon, av en dimmig tjej. 

Var bilden är tagen?! Gissar du rätt vinner du en fredagsöl med mig idag. Eeeh, jag bjuder såklart.

Klotter

Telefonterror

Ingen kommentar angående sms:et jag just skickat. Verkligen ingen kommentar. Jag = inga får (eller säger man hästar) hemma i stallet. Jag avslutade ju det med puss. Alltså, ge mig en smskurs.

Seriöst, L kommer inte att svara.


Torsdagstjej is not the grej

Jag ska träffa L efter jobbet idag. Jag är hans torsdagstjej. Åååh, kan jag inte få va hans måndagstjej också, o tisdag o onsdag. Nej, måndag går inte. Då är det videomys med M & P i Hornstull. Vi har gjort det till vår grej liksom. Men alla andra dar + helg. Jag skulle vilja ha en sovmorgon med honom. Men, suck, jag kan inte få allt. Jag får helt enkelt nöja mig med torsdagar. Hellre det än inget liksom.

Det finns söndagsbarn och det finns torsdagstjejer. Jag vill va ett söndagsbarn.


RSS 2.0