Hörde ni?

Det åskade hejvilt i eftermiddags. Blixtrar också. Varmt möter kallt. Nu har jag iof inte koll på vem som vann fajten. Förhoppningsvis det varma. Kanske föll det ned lite aska också. Jag vill ju inte att det förbannade askmolnet ska sätta stopp för flygplansmotorer och grejer. Inte när jag själv sätter mig på ett plan imorgon. Jag drar till London.

Oj vad det ska strosas på marknader. Punk, burlesk och vintage. Kanske jag hittar mig en klänning till bröllopet också. Och balla kläder till min söta brorsdotter. Sen ska jag dricka Te och en och annan pint med öl. Äta fet mat och förbränna den i Hyde Park.

Jag ser att det är länge sedan jag bloggade. Varför har jag inte bloggat? Det kan man ju undra med tanke på vad som hänt. Både bra och jobbiga saker. Väljer såklart att skriva om dom bra. Som Bounce tex. Hanna tog mig med, vem annars. Lajbans tyckte jag och det ryckte i gamla dansgenen. Jag gjorde en lite film om äventyret för er nyfikna. Nu är jag iof världens sämsta kameraman, men jag försöker tappert. Jag ser tex att mina burleskfilmer gett resultat. Fröken Frauke gör entré på sajten där jag videobloggar. Kolla in vet jag.

Må så gott vänner. Nu ska jag packa, sen somna in till True Blood på SVT play.

Utbrottstider

Jag tänkte dela med mig av snabbaste resrutten Barca-Ume. I alla fall i asktider.

Mr Hyde lät meddela följande rutt:

Barca: 18 tim buss till Karlsruhe, tåg Hamburg, buss Puttgarden, färja Rödby, tåg Kpgh, tåg Gtbg, inköp av bil, köra hem till Ume. Totalt tre dygn på resande fot.

Obs! Du måste ha en tågmästare med på färden för att kunna åka gräddfil vad gäller tågbokningar.

/Mr Hyde

Åskmolet utan prick

Dvs askmolnet. Jävdra askmoln. Hade inte du funnits förbannade partikelmoln, hade jag befunnit mig på Yasuragi och firat en 40-åring ikväll. Fått sashimi och massage etc etc. Men 40-åringen befann sig i Frankrike och kunde inte ta sig hem till sitt egna kalas, som fick ställas in. Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag visste inte ens att dom fanns dom där patraskmolnen. Jag andades in dom idag, på Ringvägen. Regn, svart sörja. Arkiv X.Hästpojken - jag älskar honom


GoseDJURET

Hallå kamrater. Var hittar man detta gosedjur? Hjelp me out. Lite kul att ge till min tuffa nyfödda brorsdotter tycker jag. *Önskar mig samma gosedjur själv förresten*.From Russia with love

Inte varje dag man möter en mongol som tar en med bakom stora sceen och låter en mingla back stage med finska burleskdansöser. Plötsligt händer det.
Glöm bananskalsteorin. Allt det handlar om är att bjuda rätt person på en cigarett.
Russian with love!

Burning Man

Sa jag det? Att jag och Malin äntligen tog oss i väg på Burning Man utställningen på Jan Wallmarks Galleri. Där ställde Elena Somaré ut sina fantastiska bilder.

Damn, jag måste till Nevada Öknen i aug. Den saken är klar. Med eller utan Malin. Den värmen skulle göra mig gott.

Här kan ni se klippet från vår lilla galleritur. Skynda dit, för jag tror den pågår än. Konsten är fantastisk. Nu återstår bara ett lajvbesök på den riktiga festivalen.

Killen är far till alla barnen

Tycker detta är ett fantastiskt roligt aprilskämt. Killen som är far till fyra barn (med fyra olika kvinnor) på familjesidan. Vilket rabalder det blev sen också. Minst lika roligt att läsa kommentarerna till artikeln alltså.

Även jag blev lurad den 1:a april. Reklambyrån ringer och säger att de haft en datorkrasch och tappat alla viktiga original. Detta en vecka innan lansering. Jag förstår inte hur jag gick på den. Det var tre jävligt stressade minuter innan de ringde upp mig och skrek April, April. FAN! Kände mig lite dum faktsikt.

Det bästa skämtet genom tiderna, tror det var samma tidning som ovan som låg bakom, var den med panten på tomma mjölpaket. Den var det faktiskt folk som gick på. Det vallfärdades till butiker. Var kan man panta mjölkpaketen haha.. ja jävdrar.

Ska blogga lite om vår påsklördag. Men först måste jag nog sova lite till. Förstår egentligen inte vad jag gör uppe? Jag måste sluta upp med dessa russinfasoner.


Poken

En annan skojig grej är att min Poken anlänt. Jag har reggat den och känner mig nu redo att gå ut och highfiva mitt digitala visitkort. Jag har reggat min blogg, mitt Twitterkonto, MSN, mitt Youtubekonto och lite annat smått o gott.

Finns det någon där ute med samma leksak, så att jag kan testa den på min? Typ para dom...Förresten, idag har jag lagt in sill och handlat påskägg. Nåt måste man ju göra för att få upp stämningen. Min första påsk i Stockholm på jag vet inte när. Möjligtvis att jag firade påsk här 2006 eftersom jag behandlades för cancer då. Kommer faktiskt inte ihåg. Ja just ja, jag har blivit kontaktad av Karolinska som ödmjukt frågar om jag vill delta i ett forskningsprojekt. Frågor kring mitt liv efter cancern + att de vill ta cellprover/vävnadsprover. Självklart ska jag ställa upp på det.

Ett syskonbarn är fött

En Vädur född i Tigerns År -- som sin faster (dvs ME).
Det kommer bli en tuff liten tjej.
Det ryktas också om att hon har Nyströms näsa.

RSS 2.0