Lycka, inte olycka

Jaha, jag har det rätt bra. Jag borde inte blogga min lycka, för jag vet ju hur det då blir. Responsen ba... den brukar utebli. Men hallå.Skiter i det. Jag tänker blogga om lycka bara så att ni vet. Som idag tex. Jag befann mig på en liten sandstrand med vindsurfare och två läckerbitar till killar från Söder. Alltså jag svär, jag fick ligga på mage. Jag var så skraj över att få stånd. Och nu har jag bränt mig i knävecken. Efter den svedan begav jag mig till Flyt, pråmen som guppar i gamla stan. Där drack jag rose med prinsessan av Tegnerlunden. Luftballongerna var fler än glasen vi tillsammans drack.

Kvällen avslutatades med gourmetmiddag hos mina killar i Skanstull. Ingenstans i stan får jag så bra service. Hallå, de t.o.m avsmakar pommesfritten. Perfekt saltad, sa min favvo kille (som värsta bartendern a la Mården).

Sorry, mina vänner. Nu blev det semeserlycka. Och jag behöver det.

Från och med imorgon blir det regnbågstema. Den lyckan vet jag inte ens om jag kommer att blogga om. Men jag har något som väntar...


Det är nåt med ögonen

Jag har blivit besatt. Det handlar om ett par ögon. Jag dör om jag inte får titta in i dem snart. De skrämmer mig, samtidigt som jag ba waoooouw - vad är det för färg?

Titta själva. Ok att han är lite röd i det ena ögat, men kolla in hans iris. Sedan skadar det ju inte att han är lika vacker och udda som färgen på hans ögon.

Ibland kan man fynda på Facebook.Men när ska jag få titta in i dessa ögon?

När jetset blir till jetlag

Här ligger man på mage i sin alldeles egna säng. Äter mat såklart. För att jag kan smula ner här och för att jag är hungrig. Det är varmt och jag saknar Kanadahotellens svala aircon. Men borta bra, hemma bäst. Som jag har längtat efter min säng. Annars inget nytt. Det händer typ nada. Mobilen hånflinar mot mig med tom display. Det är iof inte många som vet att jag landat, men i alla fall. Det är ju lördag. Det mest spännande som skett är att killen på andra sidan kanalen pokat mig. Men vad är en poke mot ett par bruna ögon live. Jag hade hellre sett att han kom o hälsade på. Jag har försökt med små inviter, men han ba "sure", sen händer inget. Förutom dom förbannade pokarna då. Jag ska börja kalla honom Pokepojken.

Typ som Hajpojken.

Pokepojken pokade när de andra använde sms-fingret. Han hade poketänder istället för tandställning, pokebena där de andra hade dreds och backslick....Här har ni förresten Hajpojken. Pokepojken vågar jag inte visa på bild, än.


Jojagog äror hohemommoma nonu!

 Jag trodde Internet hade gått och dött efter min frånvaro, men icket. Det lever och frodas. 110 nya feeds. Hellvitte vad ni bloggar. Tur man har fet jetlag så att man kan ligga och läsa bloggar hela natten. Kanske inte så bra ur hälsosynpunkt iof, då jag sovit nada det sensaste dygnet.

Vilken resa det varit. Jag vet inte hur jag med ord ska få ner det här. Får klura på det. Vet att min familj sitter hemma och väntar på bilder. Kanada är ett så vackert och storslaget land att det liksom inte får plats här. Det blir bara futtigt då.

Kanske borde börja med att sova lite.

Nåt vackert

Här vaknade jag upp i morse. Kan ni fatta hur ljuvligt det va?! Det gjorde liksom inget att ögonen var rödsprängda av allt poolbad (eller var det vinet) och att jag hade en som smått hamrande bakishuvudvärk.

Fatta, här bor bloggaren Grannen. Det är så vackert att man helt tappar andan. Nåt annat som är vackert är bloggarna i Blogmafia. Att träffa en blogg livs levande går liksom inte att förklara. För vet ni, bloggare är av kött och blod. Ibland glömmer man liksom bort det när man klickar och scrollar sig runt.

Vilken dygn det har varit! Vilken fest. Fet stil på den stilen säger jag bara.


Sånt jag gillar


MMS från Kanada

Snart kommer jag, snart kommer jag.

Nu känns det helt plötsligt inte så Lidl längre.

Mitt tak är en annans golv

Det spelas death metal i lägenheten ovanför. Sedan dunkar det. När musiken är slut fortsätter dunkandet. Så jag vet liksom inte ifall det är en aspackad takthållare som inte hänger med eller ifall grannarna har hardcoresex. Musiken är usel hur som helst. Nu hör jag skrik också. Eller, mer som bröööööhööööl. Kan omöjligt vara ett par som har sex.

Min första semestervecka har gått alldeles för fort. Och nu när jag tänker efter så har jag inte gjort ett smack. Ska inte tiden gå långsamt då. Jag har läst en bok och kramats med Lasse, så det har liksom inte varit tråkigt. Sedan har jag ju haft drama a la D3vil Cat.

Höjdpunkten på min första semestervecka lär bli imorgon. Då drar jag till norra Roslagen, till Grannen. Alltså bloggaren Grannen. Hon ska ha poolparty med Blogmafia som vipgäster. Och alla vet vi ju hur poolpartyn brukar sluta. I alla fall med Blogmafia.


Jag blir alldeles matt

... och Matt han fortsätter dansa. Jag måste säga att jag älskar att titta på detta.


Tråkmåns

Jag behöver spänning. Men snälla, kan nåt hända rå?! Jag har sökt det i en bok idag, men trots utlovade spänningsrecensioner fick jag inte min dos. Jag gick till Vi och tänkte att, här kan jag kanske handla lite spänning. Rotade runt och hade nada inspiration. Köpte djungelvrål, men hur spännande är det. Nu har iof hela veckan varit fylld av drama. Djursjukhus och brutet ben och övernattning hos Torsdags L på en tisdag. Kanske bra att jag får en vilodag.

Men jag har haft så överjävligt tråkigt idag att det oroar mig. Första dagen på semestern jag känt att, fasen idag hade jag hellre jobbat. Det hade varit roligare. Fattar ni. Tur att jag drar till Kanada nästa vecka, och tur som fasen att jag har D3vil Cat här. Han är förresten också understimulerad och söker spänning. Tyvärr måste jag sätta stopp för allt han hittar på, då det är skadligt för hans brutna ben. 

Vänta, nu ringer det här. Kanske lite spänning.... 

En sång till D3vil Cat


Stuff on my cat

Vi är hemma nu. Allt har gått bra. D3vil Cat har just fått massage och sjukgymnastik och spinner som en klockarkatt. Men vi har mycket att tänka på.

- inte hoppa, knappt gå
- inte äta upp morfinplåstret, då stannar lillhjärtat
- byta bandage
- massage och gympa
- se upp för infektioner
- äta och dricka
- mysa.D3vil vill helst inte ställa upp på bild. Men denna gick han med på. Han vill inte att någon ska se honom i tratt. Det är lite skämmigt.

Leverans

Brevbäraren har börjat ringa på min dörr. Andra gången irad idag faktiskt. Först trodde jag att det var för att han är kär i mig. På allvar, jag trodde faktiskt det. Men sedan visade det sig att han hade små leveranser. Små paket i olika former, som inte gick in i mitt brevinkast. Undra just vad han ska tro. Att jag börjat deala med knark eller nåt. För jag vägrar såklart erkänna för honom vad de små paketen egentligen innehåller. Han är gullig i alla fall, min sommarvikarebrevbärare. Den förra lät mig alltid hämta mina paket på Ringen. Denna kille är verkligen serviceinriktad och rar. Det är nästan så att jag hoppas på en paketleverans imorgon också. Då ska jag stå där i ett neglige och ba; Ta daaaaa.

Nä, nu ska jag sluta fantisera och istället gå ut och träffa Torsdags L. Han brukar alltid ha något spännande på G. Och nej, vi är inte tillsammans. Vi är bara kompisar hehe. Men så är det ju.

Regntunga skyar

Efter solsken kommer regn. Oh fy fan vad det har regnat idag. Inte bara det. Jag har varit hos tandläkaren och borrat ner en tand. Klar för rotfyllning mao. Sedan har jag suttit på Södra djursjukhuset med lillälsklingen, vars ben svullnat upp. Ooh vilka fina människor som jobbar där. Och d3vil cat var en riktig stjärna. Tyvärr fick jag inte med mig honom hem igen. Han ska genomgå en ny operation imorgon stackarn. Han har ett riktigt otäckt benbrott för er som undrar. En lite fallhistoria från en balkong. Eller inte så liten nu när jag tänker efter. Fick se röntgenplåtarna, och jag ba herregud... Stackars liten.

d3vil cat och jag blev bekanta första gången via en blogg. Mitt hjärta klappar således extra mycket för honom och hans matte (som råkar befinna sig på resande fot). På Södra djursjukhuset går jag nu under namnet kattvakten.

Ja, det var min regniga dag det.

Rus

Idag har jag saker att fira. Fina saker. Jag vet nästan inte hur jag med ord ska beskriva dom. Jag har firat med att svänga en bägare (förresten, det blev två). Först på Pelikan, sen på Snottys.

Nyhet ett:

Min bror har förlovat sig.

Nyhet två:

Följande brev låg på hallmattan när jag kom hem; Styrelsen för brf X har beslutat att anta ditt bud avseende förvärv av bostadsrätt bla, bla.

Så idag har Blingen gjort sitt livs affär och på köpet tydligen fått sig en ringmärkt bror.

Hur ska jag kunna sova i natt?

Sängfösaren

Så har han anlänt, killen. Vi håller just nu på att reda ut vem som ska ligga var i sängen.
Min gäst, vi kan kalla honom d3vil cat, vill helst inte vara med på bild. Han känner sig lite naken och en gnutta blyg. Jag respekterar såklart det.

Veckans gäst

Ikväll anländer han. Killen med det brutna benet. Jag har städat i timtal för att han ska trivas. Jag känner dock en viss oro över hur vi båda ska rymmas i min säng. Hallå, den är faktiskt bara 1.10 bred. Vad händer om jag kommer för nära. Hur tar han det? Och vad ska han tycka om min lilla Stockholmstoalett.


Hur som helst är jag väldigt förväntansfull. Det ska bli mysigt med sällskap.


Pantad

Nu är det dags. Jag gruvar. Om jag går innan stängning kanske det är lite folk. Jag menar, herregud, någon kan ju se mig. Det är förmodligen bara jag i hela världen som tycker detta är jobbigt. Okej, det finns en till.


Dagens hit


Semesterfil forts.

Eftersom jag vet att en och annan släkting tittar in tänker jag bjuda på lite bilder från förra sommaren. Nu medans jag är inne i semesterlunken liksom. Klicka på dem och de blir större. Ni andra kan ju blunda, eller blogga vidare.

Här har vi min bror fiskandes i vår sommarstuga. Vår brygga har "försvunnit", så han får stå i båten.Sedan har vi pappa filosoferandes på livet, eller något annat viktigt.Och min fina släkt! Kusinerna som blivit gått och blivit stora.


Bag in tha box

Nära nu. Jag har bytt fil. Semesterfilen. Jag var på ett möte i två timmar utan att ens lyssna. Jag ba:  hmmmm, jaaaaaoou, joo, bra, men... hmmmmm. Jag är så bra på det. På att låsas göra mitt jobb.


Däremot ringer min telefon hela tiden. Växeln kopplar i panik. Jag får samtal jag inte alls ska ha. Varje samtal är en rolig historia i sig. Faktiskt rätt så spännande med kundkontakt måste jag säga. Aktion! Betydligt roligare än att sitta på möten och snacka omöjlig strategi.


Fredagen närmas sig. Det vankas jordens AW på Gerdas. Jag går iof mest och funderar på veckan gäst. Jag ska nämligen få en inneboende. En kille som brutit benet och som behöver vila upp sig. Oh vad jag ska pyssla om honom. Mer om detta senare. Lite på det. Han anländer redan torsdag kväll.


Head news

Bara så ni vet så finns det en smurfblogg. Har jag tur kanske jag får gästblogga där en vacker dag. Jag ska fråga bloggaren lite snällt om lov, måste bara samla lite mod först. Jag har aldrig gästbloggat hos någon tidigare, så det skulle liksom vara en fantstiskt stor ära. Hoppas, hoppas jag får ett ja. Imorgon gör jag det. Imorgon frågar jag om jag får skriva ett gästinlägg.

Grekisk afton

Då jag vet att två av mina vänner befinner sig i Grekland tänkte jag att; nu ska jag bjuda mina läsare på Grekisk musikafton.

Följande låtar lyckades jag chattat mig till av Konstantinos. Klicka och lyssna. Kanske passar det någon.
RSS 2.0