Vill du gifta dig med mig?

Det är inte vaje dag vi tjejer får chansen. Men idag är dagen med stort D.
Japan fashion

Inte ofta jag bloggar om mode. Jag är utbränd på det området. Men gud vad jag älskar Junya Watanabe.

Kollektionen för i höst hittar ni här.

Kan ni fatta att jag just modebloggat? Skjut mig någon. Jag kan inte må bra.


image546

Spooky

Jag har ingen lust, men jag känner ändå min plikt. Den att blogga. Precis innan jag skulle skriva mina rader, de skulle handla om paradox, så surfade jag in hos Fröet. Hon hade bloggat om precis samma sak. What! Thats spooky. Simultanbloggning skulle jag vilja säga. Jag tänkte på samma sak, upplever samma sak, fast några timmar senare, samma dag. Snacka om parallellblogguniversum.

Om jag skulle ta och beskiriva min paradox då. Med ord skulle det bli på tok för många. Ingen skulle orka läsa. Jag visar det med en bild. Kanske förstår ni?

image545

Tyyyystnad

Jag undrar. Sitter ni där ute i era stugor och väntar. Väntar på ett inlägg från mig? Kanske. Jag har legat lågt med att blogga de senaste dagarna. Det blir lätt så när jag är ängslig eller nervös. Ingen ska behöva oras. Sån är jag. När saker händer som faktiskt bara rör mig och som är lite tråkiga, ja då låter jag tangenterna vila.

Jag mår bra.

Imorgon är allt som vanligt igen.

image544

Tack för era peppande hälsningar, via telefon, mail, FB och i kommentarer. Ni är så fina.

För jag behöver lite värme


Jorå så att

Jag har just varit med om något mycket otrevligt. I rulltrappan på Åhlens. Jag ställde mig tätt bakom en man, typ trappsteget bakom. Dumt. Jag brukar aldrig stå så tätt. Helt plötsligt vänder han sig om. Karljäveln ställer sig alltså mitt emot mig. Typ hans ansikte rakt in i mina bröst. Nästan. Jag försökte backa, men det var inte helt enkelt. En mardröm som varade i minst 5 sekunder. En annan mardröm är att jag just nu har tvätttid. Svetten lackar. Jag lackar ur.

Men igår var det trevligt. Jag åt finfina middagen i Röda rummet. Gud. Ni skulle ha sett mig. Allt andades anor från 1800-talet och jag kände August Strinbergs ande penetrera mig.  Han var där. Överallt. Viskandes i mitt öra.

Nej, jag drack ingen absint.

Åter till tvättstugan. Fan.

Happy birthday


Det här är till dig min vän. Tack för festen i Röda rummet. Det är värt sin blogg imorgon.
När jag har nyktrat till.
Orka

Tack gode gud (alltså egentligen tror jag inte på gud) att solen skiner. Tack gode gud (nu är vi där igen) att jag ska på fest ikväll. Ett 40 års kalas. Det är ju helt galet att vänner börjar fylla 40. Jag minns ju min mammas 40-års dag som om den var igår. Mamma fick en cykel. En cykel som jag sedan fick ärva. Men fasen, den snoddes i Lund, där jag en gång i tiden läste japanska på universitetet. Och ja mamma, jag hade låst den.

Igår var en lugn kväll. Mat och några öl på Imperiet med Blåbralla och Micke T.  Jag var hemma vid 22 och slocknade. PANG. Vaknade kl 06.00 av att min dator stod på. Ni vet den där surrande fläkten. Och i sängen. Jag somnade tydligen över tangenbordet när jag läste era bloggar. Jag skulle försöka läsa ikapp en veckas inlägg. Gud vad ni är produktiva. Jag hinner inte med.

Och nu har jag ätit en vitanminrik frulle. På TV rullar Plus i repris. Jag ska på något sätt försöka sätta punkt för att ta mig ut i solen. Funderar på en promenad längst vattnet för att samla tankar. Ladda inför kvällen som kommer bli helt fantastisk. Men innan ska jag surfa in på FB och poka min kille som bor på andra sidan kanalen (han som inte är min kille, men jag låtsas det).Styrka

Jag har inte så mycket att tillföra min blogg just nu. Istället följer jag andras. Den ena historen efter den andra. Jag samlar styrka.

Ibland är det skönt att inte vara ensam, samtidigt som jag blir ledsen över mitt sällskap.

Min kram i skrivande sund går till en fin tjej vars kamp jag följer. En kamp jag själv lever med. Calanthe, nästa vecka är det du och jag. På Radiumhemmet. Samtidigt. Jag finns där, du finns där. Vi finns. Vi kämpar.

Nu spolar jag ner all rädsla. Nu laddar jag om. För dig, för mig.


image542

Och var hittar man en sån här cool toalett?

Jag gör slut

En inställd dejt tar mer på krafterna än genomförd dejt.


Vad hans ursäkt va? Han sa jobb. Yearight! Sluga Bling genomskådade såklart. Han kunde inte igår och han kan inte idag. Vad händer igår och idag???


Champions Leauge, mina vänner Champions Leauge.


Svaret jag fick var: I'm not choosing football over you, don't worry! Actually I'm not such a big fan when it comes to watchin.


Okej, om det nu inte är fotboll (fotbollen hade jag förlåtit honom för), vad är det då som är så viktigt att jag ska komma i andra hand. TVÅ DAGAR I RAD.


Nä, nu gör jag slut. Eller vänta, vi är ju inte tillsammans. Vad gör man då, när man inte är tillsammans?


Mitt kärleksliv är en paradox.


Fet stil på den stilenFan vad jag tycker detta är bra!

Vi på kontor

Hohoho, farsan har fler högar på sitt skrivbord än jag. Snacka om surdegar. Men han verkar ha ordning och reda i alla fall. 
 
Så går det pappa, när man skickar såna bilder till mig. Då hängs man ut på bloggen.

Vänta, är det en burk med tippex jag ser där, till vänster om stämpeln? Ajajaj då.

Annat var det förr.

image541

Foto: Lennar Örnebro

På jakt efter gimmick

Idag firar min blogg sin första elaka kommentar. Utöver det har dagen varit galet händelselös och trist. För att göra något åt allt elände har jag roat mig med att läsa bloggar mellan jobbintervallen. Jag menar, herregud vad det hände grejer i helgen. Inte mycket avslöjas mellan raderna dock. Inte hos mig inte. Hemlighet är min grej.


Jag hade ett snack med Pudding i helgen. Om att jag vill ha en bloggimmick. Han har sina ägg och Stuff On my Cat. Ester delar tandborste med Dr S, Hanna sitt genus och sin dans, Labbet sin kukfixering, Kajen sin mansroll (för att ge några exempel). Men vad har jag? Blingbling står utan gimmick. WTF! Alarmerande ju.


Jag behöver hjälp här. Viken gimmick skulle kunna passa Blingblingblogg liksom?


Nästan så man skulle ta och utlysa en tävling.


Till er som undrar

Jag har:

Kokat ägg till Pudding
Sett Hanna dansa
Skålat och skrålat med Labbet
Högläst sexnoveller med PapaMac
Hånglat med Tess (undra om vi inte blev smygfotade)
Fått goda dejtingråd av Ljusblå
Sett en stilig Dr S i kostym/kavaj (nej han har inte alltid stickad polo)
Hört Kajen bränna av ett trumsolo
Tittat in i Esters fantastiska ögon


Jag är världens lyckligaste bloggare. Milt sagt.  


Blair blogg project

image540

Någonstans vilse. Blogmafia. Hjärtat i halsgropen. Var är Kajen?

Ett rop på hjälp!

På bild: Pudding, Fröet och Hanna.

Någon som sett dem sen dess?


I väntan på Blogmafia

Allt som händer runt om, ni vet det där bruset, begränsar och låser mitt bloggande. Men det är bra saker som händer. Ägnar vi denna vecka en återblick så kan jag inget annat än luta mig tillbaka och le. Så nu sitter jag här med ett fånigt flin. Och då är inte veckan slut ännu.  Veckan till ära ska toppas med (how-do-you-say)... Bloggträff, Bloggparty, Bloggmafia hangaround. Kärt barn har många namn. Jag ska möta upp mina favoritbloggare live helt enkelt. I kväll. Och på lördag ska jag dessutom hem till bloggaren Fredrik på fest. Det ska bli spännande.


Det blomstrar på andra plan också. Jag har soffhängt med lådvinsdrickande författare, skribenter, bokförläggare, TV-hallåor och skådisar. Där jag fick äran att sola mig i L80's glans. Hon gjorde succé igår på bokreleasepartyt. Nu jagar bokföläggarna henne. Den lyllosen.


Sedan det här med kärleken. Det finns någon. Han bor på andra sidan vattnet, i Hammarby Sjöstad. Typiskt bara att vi aldrig kan ses. Men kanske lika bra. Han är så snygg att det skrämmer mig lite. Jag håller mig på min sida av kanalen ett tag till.


Idag skiner solen i Stockholm. Men jag sitter här bakom galler. Försöker vara kreativ i mitt skapande, men nja. Det blir inte mycket gjort idag. Jag sitter bara och längtar. Och nu ska jag gå på lunch.

Over and out. Jag bryter mig ut.

image539


Hjärtans dag

Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska.

image538

Bling på språng, på väg till denna boks releaseparty. Det är kärlek!


Work out


14 feb utan kärlek

Alla hjärtans dag närmar sig och jag får allt ondare i hjärtat. Jag tycker inte den dagen. Det har jag aldrig gjort. Den utestänger mig, bryr sig inte om mig och värst av allt - hånar mig. Jag som behöver kärlek mest av alla känner mig ynklig en dag som denna. Varför ska jag fira något som inte vill infinna sig?

Kan vi inte bara hoppa över den 14 februari?

Om man skulle ta den där lappen


Knivsöder

Nu är det inte längre Hornstull som är Knivsöder. Nu är det Skanstull. Följande drama utspelade sig utanför min port i natt.

Jo man tackar. Blingbling bor numera på knivsöder.

Hur torr är du?

Läste ni Cissi Wallins krönika i City i morse? Där stod att svenska brudar (mer ofta än sällan) är torrare än en gammal ostfralla på Intercitytåget mellan Uddevalla och Skövde. Och vet ni, jag håller fan med henne. Jag själv är torrare än skorporna i plåtburken vid kaffemaskinen här på firman.


Som i går t.ex. Jag blir hembjuden på ett glas vin av VC, hemma hos VC, bara sådär, helt spontant. Redan då börjar huden flagna. Jag ba;


© Näää men gud, är det inte lite sent? Inte kan man väl dricka vin en söndag? Näää, det går inte, jag ska upp tidigt imorrn. Båten går ändå inte?! Vaddå tvärbana, nääää gud så jobbigt. Va, du betalar taxi? Nää, men inte ska väl du betala taxi... blablablabaaaaaaa.


Torrare en Dry Martini, jag skojar inte.


Vad är det för fel på oss? Varför tar vi inte för oss? Varför blir vi inte den där saftiga marsipanen istället?


Äh, ikväll ringer jag honom. Ikväll får han korka upp. För vi vill väl inte ge Cissi rätt på den punkten. Nä, så fan heller. Jag vill inte vara en madda-fakk-er till torris.


Cancel

Nu har jag inte dejtat en kille två ggr och vi har inte varit tillsammans i tre veckor.

Vi har liksom gjort det till vår grej. Vi bara ställer in.

Inställda dejter mellan Blingbling och X:

1-1

Spänningen är olidlig. Vem ska ställa in nästa dejt??

En inställd dejt är också en dejt.

Obama fanclub

Till er som tycker att val är tråkiga, men som råkar vara aningens kändiskåta.

Nu har ni chansen att hänga med i debatten genom att klicka här.
Barack Obamas tal inför New Hampshire

Metro

Igår när jag sladdade in på Metro för att skvallra över ett glas öl fick jag syn på detta på toaletten.

Åååh vad jag önskar att Metro kunde hottas upp och bli en cool nattklubb igen. Så som det var förr, för några år sedan. Det är ju faktiskt en riktigt grym lokal (en gammal biograf för er som aldrig varit där).

Nu ska mitt mission bli att sprida detta till alla coola människor. Börja häng på Metro, så att nattklubben åter igen blir den skönaste av sköna.

image537

Tråkfrulle på tråklördag

Den besstår av;
 
kaffe (med utgången mellanmjölk)
Fil
Havrefras med jordgubbar (torkade) och russin
Pressad blodapelsin
En macka med kaviar och ost

Till det tråk-TV.

Ute råder tråkväder.

image536

Har ni sett så fina renar jag har på min tråkduk? Så typiskt mig att alltid produktplacera norrland i mitt hem.

Cat fight

Länge sen man såg en cat fight. Måste nog gå ut på Stureplan lite oftare.
Good manners

Det finns good manners vad gäller booty call. Det finns det verkligen.

Då jag fick två igår, ett bra och ett dåligt, tänkte jag att vi kunde ta en bootycall skola.

Det dåliga booty callet:

Berusad kille ringer kl 01:30. Han vill komma över. Jag svarar:

"men du, är det inte lite sent? Och du är dessutom full, det är inte jag" (han är ett riktigt pain in the as i luren nu)

Varpå han säger:

"Men hon är ju inte 05:30 i alla fall". Sedan klick. Han blir sur och lägger på utan att säga hej då.

VA!? Har jag ringt honom 05:30 någon gång? 

Och det bra:

Killen börjar bearbeta mig redan tidigt på kvällen. Med charmiga småporriga sms bygger han upp förväntningar. Han vet precis vad han ska göra för att skapa det där pirret. Han är slug den mannen. Och jag faller direkt. Vi håller kontakt resten av kvällen fast vi befinner oss på olika håll med olika vänner. Vi går där och längtar oss till en annan plats med bara oss själva. Häftigt. Fast det kan försås hända att han parallellkör dialogen med tre andra tjejer. Det vill jag inte veta av.

Vårda ditt varumärke

Jag känner mig arg, frustrerad och uppgiven. Men så kommer han förbi, solskenskollegan, han som egentligen ger mig mest jobb av alla, och allt känns bra igen. Och Crusty ger mig godis. Iof gammal skumbanan - segare än segast. Sockerrus, ooh I like it. Jag sitter här och ler. Tänk vad humöret kan skifta. Först sur, sen på två sekunder glad igen. Man skulle kunna tro att jag är gravid eller i klimakteriet. Labilt eller stabilt?


Ikväll drar jag, L80 och E till förorten. Vi ska skapa en klädkollektion, coolare än coolast. En av tröjorna går till Sir Bääsk. Han kommer att vara den bästa reklampelaren av alla. Vad ska man med produktplacering på modebloggar till när man har honom som sprider kollektionen. Sir Bääsk, the trendsetter. Det blir en hel del punk i mitt skapande, men självklart också blinbling.


Annars är allt bra med mig. Min blogg är kanske inte så levande som den brukar, men jag måste vårda mitt varumärke. Mig själv. Bäst att följa brandmanual och guidelines. Jag har den senaste tiden sett så mycket elände i bloggvärlden att jag från och med nu tagit beslutet att välja en försiktigare stig. Ni anar inte vad folk vräker ur sig på sina bloggar. Man blir mörkrädd. En slags prostitution, allt för att få läsare. Bloggandets baksida I gess. Där bloggen gör dig till ett monster. Låt det aldrig hända mig.


Äntligen

Lost in Tokyo har börjat blogga igen. Var har du hållit hus? 

Du anar inte vilken abstinens jag haft.

Herpes

Fan, jag har munsår. Herpes som det så fult heter. Det sitter i mungipan och hälsar på vart 5:år. Alltid på samma ställe. Alltid. Jag förbannar återkomsten. Alltså, det gör så ont. Jag kan inte äta, inte skratta, inte hångla, inte vissla.

Du din ynlig som en gång i tiden gav det till mig. Om du var här nu hade jag gett dig en käftsmäll. Så irriterad är jag. Well, om en vecka är det över.

Bara att bita ihop.

Bonus

Det finns en fråga som mer än andra väcker starka känslor i kontorslandskapet och ute på hyllan (där vi fikar). Vi snackar bonus och lön i en Performance Culture.


Pengar upprör, skapar oro och intriger. Backstabbing! Golddiggers! You name it.


Fatta, pengar är osexigt. Girighet likaså. Kan någon ge mig en positiv egenskap pengar bringar fram hos oss. En?!


På firman tror de att pengar ska få oss att jobba och bli mer lojal. Jag ser ett helt annat mönster. Pengarnas baksida. Denna vecka sätts vår individbaserade bonus. Jag ser the Evil look i mångas ögon. Det är så sorligt.


Evil look

Vi fortsätter med bäbistemat. Varför bryta en trend. Denna hittade jag på Hotness blogg för inte alltför länge sedan. Och jag fullkomligt älskar den. Dessutom har jag övat in min alldeles egna evil look. Jag ska testa den på Blogmafia när vi ses nästa gång. Den är också väldigt användbar här på firman. Nästa gång chefen kommer förbi ska jag plocka fram den.Hallelujah

I natt väcktes jag kl 04.00 av grannarna. Det var alltså fest. En måndag. Så är det att bo på Södermalm. Ingen där har normala arbetstider. Den dekadenta kultureliten ni vet. Det gör mig inget. Jag gillar att det är liv i mitt hus. Att mitt tak är en annans golv. Tystnad har jag nog av ändå.

Det är mycket nu. Jag sitter här med alla storkundsavtal och ska hitta en vettig kommuikationsplan. I min MP3 rullar Jeff Buckley. Mjukt och fint. Och nu fick jag ett sms. Vänta. Ska kolla.

Aha, nu vet jag. Det finns en där ute som tänker på mig. Smicker. Nu känns arbetsbördan som en kakbit. En liten smula bara. Som skaver och irriterar lite, men skitsamma.

Internet är som cancer

Jag ser hela internet som en växande kopierande amöba. En slags cancer som sprider sig. Att mina texter dupliceras gör inte så mycket. Jag blir faktiskt lite stolt om du där ute gillar dem så pass att du drar en copy paste. Men jag hoppas för din skull att du skriver om mina ord med dina. Att du låter dig utvecklas i ditt skrivande och ger min text nytt liv. Jag vill att du snor med finess. Det gör jag. Och jag vill inte att internet ska bli en elak cancersvulst. Jag har fått nog av cancer.

Vi måste göra detta kopierande till något bra. Annars blir Internet en grymt tråkig plats att hänga på.

Det finns såklart texter jag är rädd om, för vackra för att läggas här. De ligger inte ens digitalt i min dator. Jag vet inte vad jag ska göra av dem riktigt. Jag älskar dem för mycket för att ge dem till er. Att se dem klonas och slaktas skulle slita mitt hjärta i bitar. De är inte skrivna för internet, utan bara för mig. Av mig. 

image535

Och jag borde sova nu!

Nattsudd

Måndagkväll och det råder ett lugn över Skanstull. Jag har haft en kväll för mig själv (behövligt) där jag gått igenom saker och ting. Jag har öppnat en bok, sorterat och kastat urtvättade trosor, ätit lagad mat, rengjort badrumsspegeln och klippt mina tånaglar. Behövliga små aktiviteter och ting. 

Musik har jag spelat. Min musik. Sjungit högt. Skrattat högt. För mig själv. Hjälp. Ingen fara iof. Det har jag pysslat med sedan barnsben. Typ som denna sköna knodd. Vad jag känner igen mig här. 

Jag har upptäckt att jag fastnar för Youtubefilmer med barn. Vet inte vad det beror på. Kanske första gången i mitt liv som jag känner mig redo för dem. Ett sign. Jag borde överväga att ställa mig i adoptionskö. Ja, jag tror det är dax att kolla upp saken.


 

? blir till !

Jag har grubblat bra länge på en sak och jag kan inte lösa den. Som med kuben på 80-talet. Det krävs nämligen ett litet experiment, inte helt enkelt att utföra. Och nej, ni ska inte tro att meningslösa universitetspoäng kommer till användning här inte. Inte ens en skissad stategi. Jag måste liksom besitta vissa elemäntära sanningar. Var är du som ska ge dem till mig?  

När jag hittat denna du löser det sig med automatik. Det räknar jag med.

Blingbling söker vidare bland bloggar och nätverk. Hon ger inte upp.

Kan en baby så kan väl jag


På andra sidan

När jag var 27 år tog jag beslutet att marknadsföring och kommunikation var det jag ville jobba med. Jag satt upp mål och idag är jag där. Idag är marknadsföring hela min värld. Mellan 9-17:30 dvs. Här sitter jag med 38 pågående projekt, annonser, pluggannonser, DR, banners och hundraelvatusen korrektur, dummies och kampanjer. Möten & deadlines. En walling är inte långt borta. Jag har tack och lov vadderat väggen.


Trots detta hektiska klimat känner jag att jag valt rätt. Märkligt. Ju mer jag har att göra ju mer myser jag. Kniven mot strupen har alltid varit min grej. Men jobbet spretar och jag känner lust att hoppa över bäcken (inte i den). Kanske till strategisk varumärkesbyrå, reklambyrå, PR-byrå eller DM-byrå.


Om du där ute vet något intressant, en ö som passar mig, hör av dig. Om inte stoppar jag bara ner en tå i vattnet. Jag fortsätter vårda mina varumärken (mina bäbisar) i vassen.


Jag kan inte hjälpa det, men ibland längtar man bort. Eller hem.


Joy

Hejsan söndagkväll. Jag brukar avsky dig, men för en gång skull trivs vi rätt bra ihop. Du har varit trevlig mot mig. Vi har sett på bio ihop. Sorry Grannen, det blev inte din film. Det blev Control. Och så har vi fixat disken.

Förresten. Var det Fredrik som spelade Ian Curtis? Alltså "Filip & Fredrik" Fredrik. Grymt lik måste jag säga.sms

Jag har en kategori i min blogg som heter "Veckans bästa sms". Varför har jag det egentligen? sms:en jag får ställer ju bara till med problem och missförstånd.

Nu ska ni få några exempel från denna veckas skörd. Och kanske, kanske delar jag med mig av mina tolkningar. Vi får se hur detta inlägg växer fram.

© Ska vi ses och äta sushi och kramas lite?

Jag blev lite nervös av detta sms då det kommer från en gift man. Vad menar han nu? Hur tolka detta?


© Hej du, har fått en massa på mitt skrivbord och hinner inte komma ifrån, kan vi ta det nästa vecka?

Detta sms tokade jag så här; killen vill helt enkelt inte ses (punkt) Han föredrar att jobba istället för att träffa mig. Han prioriterar fel. Looser.


© Du är en skön tjej. Ser fram emot att träffa dig nästa vecka baby.

Han kallar mig baby. Jag gillar inte det. Okej om vi hade känt varandra, men det gör vi inte. Jag är inte hans baby, och jag är ingen baby. Känns billigt och lite slampigt.


© Sorry att jag inte hört av mig tidigare, men det har varit så mycket på sistone både privat o på jobbet du vet hur det kan bli ibland :) Men du har funnits i mina tankar. allt bra med dig?

sms från agent X som varit helt jäkla osynlig i veckor. Så är det att dejta en hemlig snubbe helt enkelt. Me dont like, men han är mysig. Men återigen, ännu en snubbe som prioriterar fel.


© Vill du ligga sked med mig?

Samma agent några minuter senare. Jag svarar att jag vill ligga gaffel, men inte ikväll.


© Why dont you want to talk to me? 

sms från FFC, som sitter brevid mig i baren på Imperiet haha. Så typiskt honom.


sms är trevligt att få, men visst ställer det till det ibland. Jag har ägnat timmar åt att tolka dem.

Så kom den - snön

Titta på denna. Den är bara för skön.Om 30 min på Imperiet

image534

Talkshow

Igår
En vän nära i soffan. Tre flaskor vin och sushi. Skratt, allvar och gråt. Tårar  som vill ut. En vän som kan ta det med ro, som kan trösta. Som säger de rätta orden; att jag är stark, vacker och modig.

inatt:
Omfamnad.

Idag:
Jag känner mig harmonisk och matt. Ni vet, den där känslan man får efter orgasm. Lätt och tung på samma gång. Allt klarnar.

Justnu
Handen på hjärtat. När blottade du senast ditt innersta för någon?

Återställd

Förvirrad igår, återställd idag.

Och nu ska jag till jobbet. 

Den Resorb jag dricker smakar parfym, inte svartvinber.

Suck.

Var är t-banekortet nu rå?

Torsdag kväll

Konstig natt. Den blev ju inte alls som jag tänkt mig. Dejt? NOT!

MT tröstar med att jag ju trotsallt har, citat  "en stock att underhålla" slutcitat. Vad menar han?

- Det trodde ni inte grabbar, att jag skulle komma ihåg, hehe. (till MT & Crusty - internskämt)

Okej bloggers, istället för dejt (som ställdes in) blev det mingel med FFC & company. Blingbling njöt. Och pricken över i:et, ett mess från Terry Pioson, som skrev;

Crazy Dancing and crazy affairs as usual tomorrow night, Friday 1st at the Barzilay.

With dj Das Glow (Institubes) and Deepa and Dnok

For discount list write [email protected]

XXX
The ladies

- - - - - - - - -

Men det bästa av allt...Det är att Pontus kommer imorgon. Och han ska bo hos mig. Vi ska äta sushi och dricka vin.

FFC = fucking frensch canadian!

RSS 2.0