Mentions

Pride smyger sig på. Kanske det mysigaste som händer i den här stan. Det, jazzen, Popagandan, ljumma kvällar i Trädgården, Parkteater etc. Ja augusti är faktiskt en riktigt frän sommarmånad. Då ska du inte lämna stan, snarare bege dig hit (om du inte redan bor här).

Måtte mina nya kläder från Aussieland dyka upp i brevlådan bara. Så jag har något snyggt att sätta på mig. Men http://blackmilkclothing.com/ brukar ju alltid vara kvicka. Alltid. Sedan lite rött läppstift på det och man är hemma. Har aldrig målat mina läppar tidigare. Alltid lite knepigt då de är rätt stora. Men sedan jag blev blondin är det nästan ett måste. Inget smink och jag ser sjuk ut. Lite smink och vips, jag har trollat. Jag har gått å blitt en liten Marilyn. En blekare kopia.

Jag är fotfarande i semestermode fast jag börjat jobba. Istället för att boka in höstens möten sitter jag och planerar mina kvällar. Imorgon vin med L80, på Torsdag Pride, på fredag parkdisco + Pride, på lördag Pridetåget, på söndag... Om jag lever, bada. Mitt i allt detta ska jag försöka klämma in en dejt också. Om han vill. Jag som jagar här så vi får väl se hur jag lyckas med det. Japp, nu vet ni det. Jag är singel också. Alltid. Den dan jag ingår ett relationship på FB kommer det explodera i feeden. Någon få en hjärtattack. Typ ja...

Sommartider nej, nej

Ni tror att jag dött tråkdöden va? Men icket då. Det är bara Blogg.se s förbannade App som tagit långsemester. Jag kan inte logga in där. Ni får lida för det. Jag med. Mest jag faktiskt, för här surfar inte många in.

Sommarn är slut. Eller nej, jag börjar om. Semestern är slut. Jag sitter i skrivande stund och fryser i aircon medans ni ligger på stranden, smekta av solens strålar. Livet är inte rättvist. Inte någonstans. Inte ens på kungsholmen.

Min sommar i korta duggregn; Besökte Side i Turkiet. 6 blonda brudar. Jamen ni hör ju. Vi njöt av god mat, vin, pool och sandstrand. Shoppade gjorde vi också. Vi prutade så tom jag skämdes. Jag kom hem med jordens vackraste lampa. Så stor och tung att jag inte fixar sätta upp den. Nu står den i en garderob. Hurra.

Efter Turkiet blev det norrland som sig bör. Fint väder och en klassisk weekend med Vännäsdagarna. Det blev en del mys med brorsbarnen också och en tour bland Nyströmmarnas stugor och hus. Alla dessa hus och tomter (som ska klippas).

Efter Norrland blev det Västkusten och Brännö. En klassisk roadtrip med L80. Hon kör, jag underhåller. Jag tycker om den ön. Jag tycker om Göteborgare överlag. De mobbar inte mig ty jag är inte Stockholmare (jag bara bor där, vilket liksom är förlåtet). Vi härjade på i trädgården och varvade arbete med god mat och dryck.

Efter Brännö blev det öluff i Stockholms egna skärgård. Några turer till Ingarö, bad på Gålö, bad på Solsidan, bad på Långholmen. Alla dessa bad. För att citera Rauk: ”vad är det för nöje med å bada?!”.

Det sägs att sommaren har varit kall. Den kallaste någonsin. Det stämmer inte riktigt för mig. Min har vart varm.

Jag borde bjuda till med bilder från mina strapatser. För att liksom ge mer skryt till detta inlägg. Men ni har tur. Dessa finns i min mobil och inte på min dator. Ni som trots allt vill veta, kika in på Instagram (Newcurrent) eller hälsa på mig på Facebook. Förutsatt att vi är vänner där då rå.

Puss & Kram


RSS 2.0