Karmakontot

Se min blogglathet som något positivt. Det betyder att det händer grejer. Bra grejer! Ni vet sånt som man inte behöver analysera sönder. Livet leker softish.. kräftskivor, bröllop, möhippor och burleskapader.

Kärlek, kärlek och åter kärlek.

Jag tror tamefan att denna augustimånad varit den bästa i mitt liv. I alla fall mitt bloggande liv. Nä, f-n -- hela mitt liv (av de augustimånader jag kommer ihåg).

En del av min kärlek är fångat på bild. Sånt jag pysslat med som gjort mig lycklig ni vet. Pride var bara upptakten.

Håll i er och håll till godo. Sug på karamellen! Lägg dig mjukt på fällen. Lufthångla!
Förresten, vill ni se hur en härlig norrlandsfest går till. I en loge såklart. Kolla in mitt lilla klipp från Mona och Julles fest på logen i Yttersjö. Så sommar, så norrland, så bäst!


Therrortankar

Med detta vill jag säga att jag saknar dig Therror! Och jag hoppas du har det bra där nera i Malmö.
Här får du en dansande Malmöpolis av mig.


Bushkriget

Jag är kattvakt till världens finaste katt. Eller han var världens finaste tills jag upptäckte att han klöst sönder min soffa. Kanske av tristess, kanske för att den är fin att vässa klor på.

- Peter kom hem!

Jag har iof löst problemet. Soffan är numera täckt av överkast. Funkar inte det måste jag lämna stackars Bush i kök och hall om dagarna.

Han kommer starta ett krig, var så säker.

Kärlekssförklaring

Augusti är min favoritmånad.

- - Solen är inte så stark, det är konserter och festivaler i varje hörn, mina kompisar har kommit hem och turistfloden ebbat ut. Man äger stan. En vanlig augustionsdag kan du se Timbuktu på Mosebacke eller eldcirkusen Burnt Out Punk i Rålis. Du sitter på solig terass med vänner och bekanta. Du åker till Thorildsplan för att planera Kräftskiva på kolonilott, du inväntar koncert med Winnerbäck. Två bröllop knackar på dörren - -Stockholm Pride 2010

Stockholm Pride är det trevligaste som händer i Stockholm sommartid. Hela stan bubblar. Det är paljetter, konfetti, glitter, skratt och tårar. Dans till schlager, samba och 90-tals techno. Jag har haft fullt upp som ni förstår. Jag har dansat runt i rosa regnställ och stövlar. Och ibland i något mer eleganta outfits.

Till er som inte upplevt Stockholm Pride, kolla in mitt axplock av bilder på vänner och bekanta.

Hihi, min lägenhet luktar fortfarande hårspray. Här finns alltså spår av kärlek och paljetter. En hel del disk också haha.

RSS 2.0