Typ papper

Det finns ingen glamour what so ever för oss som jobbar med papper. Det är det smutsigaste du kan göra. Inget värt. *Knövla ihop och kasta*. Silk? Obestruket? yadayada. Men så dyker denna kvinna upp och ba; tadaaa, tjänar tusentals kr i timmen på att just klippa och klistra.

Bea klär modeller och världsstjärnor i just papper. Så innovativ att hon t.o.m kopierat SL biljetter. Ni kanske minns den storyn. Det var Bea det hehe. Bea, jag blev förtjust!

Wellpapp, jag fick faktiskt titta och känna på det mesta.
Tänkte på dig Tom, typ papper. Var du där?Foto: Blingbling

Jag skäms!

SD - ni äcklar mig!


Valet och kvalet

Jag vet att ni undrar. Undrar vad jag röstar på. Jag tror ni förstår.
Mitt hjärta finns hos de de nyfikna och de givmilda. Dom som inte är så satans egoistiska.

Tänk inte på dig själv när du går till val, då förlorar du.


Kärlek

Jag var på bröllop igår. Mitt första Bloggbröllop. Jag hoppas på fler, för det var jävdrans trevligt. Och så vackert det va! Vet inte när jag både grät och skattade så där befriat. Ett storta varmt tack till dig, fina bloggvän, som bjöd in mig till din stora dag. Det gör mig så vansinnigt lycklig och glad.

Tänkt vad mitt bloggande faktiskt lett till; Vänskap, fina fester, minnen för livet.

Jag filmade såklart. Bloggtalare gör entré nånstans mitt i klippet, fast här presenterar han sig som barndomsvän (vilket han ju också är). "Leka doktor... jojo".. HAHA!

Håll till godo! Här kommer klippet jag vet ni väntat på. Nästan så att det blev en långfilm. Jag måste nog erkänna att jag inte är lika vass på att klippa film som Tess.

Och titta in hos Hanna, som också bloggat om äventyret.RSS 2.0