Sommarvibbar I can tell


Kändismejl

Ibland får jag mejl av kändisar. Inte så glamour som ni kanske tror, men en tonårstjej hade säkert mördat för att få brevväxla med denna goding. 
Det hettar till

Vet ni. Denna sommar är helt magisk, men på ett jobbigt sätt. Den kommer bli ihågkommen, den saken är säker. Iaf om jag bloggar om den.

I flera veckor har vi haft temperaturer över 30. Det resulterar i sömnlösa nätter, bad och vansinne. Vi kokar över. Min hund ligger och flämtar med huvet mot toaletten. Den enda svalka jag kan erbjuda honom. Man tror han ska dö. Enda lyckan han finner är när jag öppnar frysen. Då är han snabbt där och sticker in sitt stora huvud. Stackarn.

Även jag mår knas i värmen. Jag svettas, får inte luft, kan knappt vara ute, torkar ut, kan inte träna, kan inte äta. Svimmar nästan. Men glass kan jag äta. Och det äts. Närmar mig 70 kg och sväller som en ballong.

Och när det är så här satans varmt. Ja då kommer de tropiska stormarna. Regn vräker ner. Råttor drunknar och det luktar lik i tunnelbanan. Hej då med er.

PS: Inte finns det nå jävla fläktar att få tag på heller. Slutsålt överallt, med leverans först i mitten på aug. Skjut mig.

Grönt ljus på X-ray

Så har jag gjort min första mammografi. Brösten ska ju fotas när man fyllt 40 ni vet. Jag var rätt så nervös. Så nervös att jag slutat äta mina hormoner. Hormoner boostar ju cancern ni vet. Så på några få veckor gick jag ofrivilligt in i klimakteriet. Hej vallningar.

Kuvertet med resultatet slet jag upp igår. Svettades även då. Det blev grönt ljus och jag firade på terrass i Sturegallerian.

Nu vågar jag gå och hämta ut nya hormoner. Vill ju inte bli tant i förtid.

RSS 2.0