2009

Var året som bara gick. Inte kommer det tillbaka heller.

Lycka

Det är inte ofta man stöter på den, ren och skär lycka. Fast idag fick jag vara med om det två ggr. Och lycka för andra är lycka för mig.

Är ni beredda? Här kommer lyckan.Några tonårstjejers möte med IdolErik. De var så lyckliga att jag vet inte vad.Och en liten krabats möte med jättemarängen. Det var lycka det med.


Uppesittarkvällen....

.... gick ju sådär.Men jag klev upp i tid och jag kom fram i tid. Smet liksom undan trängsel på Arlanda genom att checka in på centralen, tagga väskan på Arlanda Express samt ta shortcutten i securitaschecken på terminal 4. Ni vet den som är på sidan om (uppför rullbandet och kraftig u-sväng höger). På ca 15 min var jag vid gaten, helt chockad. Vad f-n hände liksom. Jag var ute en timme innan ju. Det fick bli en skön frukost istället. Och strax efter 9 landade jag på Norrländsk mark. Vet ni, jag tror banne mig det är mer snö i Stockholm. Kallare också. Känns ju helt omvänt.

Dan före doppare dan på er. Doppa på.

Reklam

Det är nåt väldigt skruvat över detta reklamklipp. Jag vet inte vad jag ska säga. Läskigt!


Absolut julfest

Mr Absolut och hans flickvän har haft julfest för oss. Även det en tradition. TacosChristmas. Och som alltid när man är hemma hos MR Absolut testas det Vodka. Jag hittade två nya favoriter; Absolut Boston (smakar te) och Absolut Tropics (smakar såklart tropiskt). Och det nya Absolutfodralet är väldigt Hootch Kootchy måste jag säga.

Och sedan imponerades vi såklart av granen. Den var enorm. Nu har ni ved hela vintern.
Får jag lov

Det händer inte så mycket här. För att lätta upp stämningen lite tar jag in en gästbloggare från Vindeln (Lennart). Hans historia, som kom via mail, kanske kan lätta upp i vintermörkret.

"Jag ock kusinen Kurt, Bäsksele, spelade på Seija och Kjells bröllop i Järvsjöby cirka 1960. Efter varje dans satte sig en dam på scenkanten. Innan hon satte sig så drog hon upp klänningen ordentligt för att inte skrynkla den. Det var ju trots allt bröllop. När samma procedur inträffat ett antal gånger var det lätt för mig att förstå att det skulle bli en fortsättning. Jag drog därför snabbt upp kameran efter det vi spelat danslåten klart och tog ”den perfekta bilden”. Där satt den! Gissa om jag fick skällning efteråt?  Huvva ligen!"Tack för historien Lennart och bilden är fantastisk.


Julgroggen

...dricks som sig bör hos Micke T. Men det blir först imorgon det. Julmys med vännerna, som ju faktiskt är min familj. Oh vad jag är förtjust i traditioner, vilket glöggen hemma hos Micke T har gått och blivit. En kväll med härlig mix av bästisar, kollegor, bloggisar och vänners vänner. Barn är också välkomna, bara dom inte är rädda för tomtar.

Hur har ni det med julstämningen förresten? Börjar den infinna sig i stugorna. Jag har ingen jul alls förutom min julstjärna. Men jag ser morgonkvällens fest som ett avstamp. Ett slags; nu jävlar är det jul snart. Hoppas få se mina greklandspojkar på plats också. Jag har ju inte sett dem på år och dar. Sedan Pete gått och blivit global marknadsdirektör är han osynlig t.o.m på Facebook.

Nu värmermer jag upp med skumtomtar. Tar tre. Samtidigt. Tänker på Patrik och rabies. Gurlxkdjcxjcsdfsd.

Ops!

Blev just avslöjad när jag surfade in på grannens nät!

Vad har du i fi**an Jan

Igår var jag ute på äventyr med Hanna och två andra sköna damer. Family affairs säger jag bara. Family affaris.
Min familj är en väldigt underlig familj måste jag säga, men jag tycker så mycket om den.

Kärlek och kryptonit i fi**an.

Foto: Blingbling


Lucka 5 - minnesluckan

Hej kära barn. Igår var det firmafest. Ni, vet... VD med tomteluva [som försöker skoja till det], julbord och mummel i skägg, hångel. Tomtar. Typ kvällen när alla spriger runt och flörtar med alla, säger saker de ångrar eller blir för fulla. Jag skötte mig snyggt såklart. Varannan julmust. Men det var en fröjd att se kollegor fyllna till. Jag har skaffat mig hållhakar.

RSS 2.0