6

Jag vet inte vad som är värre.

Der här:
My dick is very hard and ready to ...explode... Do you have msn ?

Eller det här:


- - - - - - -

Nu ska jag skratta åt eländet. Hahahha. Sen grina lite. Ja, jag erkänner. Klart jag dejtat båda dessa stereotyper.

Jag är lika patetisk jag.

Jag känner mig snellDå jag har lite svårt att blogga idag tar jag mig friheten att sno inlägg av Valp. Lyssna på detta. 1 000 gånger bättre än Popaganda och sånt det i helgen har bloggats om i musikvägar. Jag lovar.

Se så skönt och världsvant han tar sig ett halsbloss mellan tonerna. Bara så där. Och hör så vackert. Skapat på bara några timmar i en TV studio.

Skön söndag it is.

Slowly.

Rockabilly i mitt kök

Klonat också. De blev tre rockabillys i mitt kök. Mamma bjöd på älgkött, sedan hjortron och glass till kokkaffet + Mackmyra. Det var grejer. Nu är killarna på Berns för konsert med Stray Cats. Ja ville haka men har det rätt bra med mamma i soffan. Vi har bäddat åt rockers ikväll. Och som man bäddar får man ligga. Vi har det mysigt.

På besök i mitt kök för mat o krök; Kisen, Nenne och Guran.

Självklart fixade de mitt rangliga köksbord.

Allt är stabilt.Stray Cats (och Blingbling har snott bilden på nätet)

Fredagsmys

Ikväll/natt blir det en skön röra i min lya. Jag, min mamma och två rockabillyfans. Det kan sluta precis ur som helst. Som igår i Atavahuset typ. Kaos. Nu råder lugn. Axel jobbar. Jag konverserar med dem. Han är sur för att han inte är bjuden på nån kändisfest. Förresten så jobbar jag lika flitigt. Jag skriver tom snabbare än 1000 apor.


Bra Anna, we love you, sa de just.

Hehe, jo tjena att de gör. De är bara ute efter min 5:a. Som de fick. Jag gör tydligen allt för kärlek nuförtiden.Kul att se dem lajvblogga i alla fall.


Kafferast

Vad var det nu jag inte fick glömma bort att komma ihåg? Nåt var det. Herregud, jag e gaggig. Eller så är jag trött. Jag är trött på ganska mycket faktiskt. Jag är trött på att vara trött tex. Varför skrev jag kafferast som rubrik. Jag har inte rast. Jag dricker inte kaffe.

Ha, nu kom jag på det.


Cookietail

Det här ska jag klunka i mig innan sängen. Inte i sängen.


Städa

Nu är det spännande. Jag har en vän som är in deep trouble. Han har berättat allt för mig. Alldeles för mycket säger han själv. Som om jag inte hajat det. Vår konversation sker på FB. Hur safe är det? Alltså lugna nu. Han är the good guy i denna story. Och dra åt h-vete vilken story. Jag skulle kunna skriva en bok om det, men det har han visst redan gjort. Och det mina vänner gillas inte av the bad guys. De har städat bort hans källa, hans bästa vän. Och han står tydligen på tur.

Annars händer nada ikväll. Jag har också städat, alltså städat bort lite damm och sopor. Det går snabbt i en 1:a. Kanske tur att man inte har en herrgård trots allt. Till helgen kommer Guran och Nenne på besök. Grabbarna ska bo/övernatta i mitt kök. Mamma kommer också, hon får ta min säng. Själv sover jag på soffan.

Nähä, nu blev jag hungrig.

Fynd

Alltså, det är nog bara i Vännäs man kan fynda en herrgård för 2,5 mille. Ett fantastiskt hus jag har passert många gånger på min väg till Vännäsbadet eller slalombacken. Fast mäktigast är nog tomten.

2,5 miljoner! Det är typ vad du betalar för en liten tvåa i Stockholm. Ibland undrar man ju varför man flyttade därifrån. Jag kanske borde lägga ett bud. Har jag råd med trädgårdsmästare?

Oyasumi

Så har jag legat och nattsuddat med en vän i Japan. Han har morgon, jag har natt. Han har inte sovit och jag kan inte sova.

"You should visit Japan sometime while I'm still alive. Oyasumi nasai"

Han har det jobbit stackarn. Där kan vi snacka ångest. Han lever under dödshot. Fy fan säger jag bara. Han är modig. Han har all rätt till ångest om man säger så.

Ja, det kanske är på tiden. Att göra ett litet återbesök. Nihon - Ska sova på saken när jag kan.

Tråk

Det här är helt nytt för mig. Jag känner söndagsångest. Den är här och den är på riktigt. Den yttrar sig i form av oro. Eller egentligen är det väl måndagen som är boven till gnaget i bröstet. Jag mår fan kasst. Rastlös, sömnlös, kastlös. Jag vill sova, men så har jag svept två koppar kaffe med boysen. Fick frisk luft på köpet. Jag är pigg, bitter och sur. Ge mig en uppgift att lösa. Jag har lessnat på kuben. En gåta kanske.

Unboxing

Den här telefonen vill jag ha.


Play Roy

Jag vill se en film. Nåt med kärlek. Typ den här vill jag se. En kärlekshistoria.Trodde han hade bostad

Titta här vem som ställt sig i bostadskö till Atavahuset. Han skulle passa bra som granne till Mikael. TRANSFORMERS!!

Jag har tråkigt idag för ovanlighetens skull. Nästan så att det känns roligt att ha tråkigt faktiskt. Jag har saknat det.Vi borde bygga ett sajthus till oss bloggare. Vem tar på sig att fixa det :) Eller så köar vi här och tokröstar på varandra. Då blir vi grannar.

Skrål

Med såriga fingertoppar, aj det gör ont när jag skriver, tänkte jag bjuda på följande skönsång av tre snyggingar (igår var de i allafall snygga). Alltså, det låter Lidl, men skitsamma. När man äter kräftor ska det skrålas.

Och Robert Gustafsson var typ lika full som Göööööööran. Att ha mig till bords kan vara något riskabelt.

Kräfta

Oj, bloggade jag inatt. Hur fixade jag det? Och länkning och allt. Det är nästan så att jag imponeras av mig själv.

Det roligaste som hänt idag:
Det ringde en snubbe till mig som hette Robert Gustafsson. Alltså han hette så på riktigt. Vi ska dela kräftor ikväll. Nu tror jag inte att det är den Robert Gustafsson, men man vet ju aldrig. Jag vet inte vilka jag ska äta kräftor med, bara var jag ska infinna mig med ett paket. Det här ska bli spännande. Jag vet vem som är arrangören. Det blir bus.

Det jobbigaste som skett idag:

Att bakis måsta gå på systemet, bära en hink med kräftor, köa, inte behöva visa legg, svettas.

Solen skiner, jag måste ut.

Kvällen ba....

Barab barab, borop borop, bereep bereep, beep beep beepbeepbeepbeep!

Me kött från JB på grillhos JA. Sen smyg i kulvert, häng i baren, kram från baren, kram i baren, gång övet bro till Liljeholmen för GH,  buss till Skanstull. Allt så skönt bekant med bekanta.

Bipbipbipbip

Nätigt nötigt

Jag ska träffa någon ikväll. En dejt helt enkelt. Och jag är fasligt rädd att detta blir knas. Alla mina fina kläder ligger i tvätten, mitt hår är risigt sommarblekt, jag är hungrig, jag bloggar när jag borde mejka mig, det regnar ute, sa jag att jag var hungrig. Nä, jag måste sluta upp med allt dejtandet. Jag försummar mina vänner för människor jag inte känner. Det här är tredje dejten på en vecka för er som undrar. Och jag börjar få svårt att hålla isär dem. Jag är en dejtoholic.

En sak är märkligt. De som dejtar på nätet brukar hitta någon relativt snabbt. Kanske redan efter två tre dejter. Alltså, varför händer detta inte mig. Jag måste ju ha kommit upp i tresiffrigt snart, men kär..? Nähärå. Jag borde kasta in handduken. Jag borde ge upp nätgrejen. Det här är ju vansinne.

Nä, om man skulle ta och fixa sig lite då. Han ska ju inte behöva skämmas.

Min digitala bostad

Ni har väl ställt er i bostadskö här? Det är inflyttningsfest ikväll. Galet!!!!! Min favorit är Mikael. Besök hans lya. Och glöm inte, på Internet är vi alla grannar. Snacka om insyn.

Om ett möte

Märkligt. Jag har träffat en av mina största idoler. Och jag som trodde han va dö. Här kommer min historia som utspelar sig i historien.

Långt ner i den mörkaste gruvan, eller okej en källare på Kungsholmen (jag gillar att överdriva), finns en kulturskatt. Där ligger glasplåtar från 1800-talet och framåt tagna av idag uråldriga, ja dom e döda, kända och okända fotografer. Och dessa bilder från Dagens Nyheter har en grupp hjältar nu grävt fram. Det är sant. Du kan se dem. De finns på Kulturhuset fram till 23 aug. Det var där ja va i afton, sippandes på vitt vin, trollbunden av fotografins historia. Och när jag står där vid ljusbordet för att insupa atmosfär bara händer det. Det liksom blixtrar överallt. En pressfotograf fotar mig. Jag ser ut som fågelholken på björken vid min stuga. Varför fotar ni mig? Jag tittar på en gammal man brevid min sida där vid ljusbordet. Han har vitt hår och allt för stor kavaj. Han ler. Ler mot kameran som blixtrar. Då går det upp ett ljus. Det är han de fotar. Och där har jag stått, i ca 5 minuter, brevid min idol som jag trodde va dö. Han är inte död. Han lever och han finns på riktigt.

Det har varit en häftig afton.

Se utställningen - Pressfotografins barndom. Jag har gort det. Och en av mina största idoler. Han heter Lennart Nilsson.

Vi e rööööe vi e viiiideAlltså, den danska flaggan det e jag heheheh. Surfar från dansk server idag om ni funderar vad de är för danskjävel som snurrar runt på era bloggar.

Gammal vänskap rostar aldrig

Igår hände något som gjorde mig varm i hjärtat. Jag blev kontaktad av en vän jag inte sett sedan 2002. Det är 6 år sedan. Först på mejl och sedan på telefon. Jag är så vansinnigt glad. Vi var vapensystrar en gång i tiden. Som knoll o tott fast Anna & Anna. Nu vet jag iof betydligt mer om henne då hon förekommit i skvallerpressen. Hon har gift sig, jag vet tom hur hennes klänning såg ut, hon har fått barn och hela baletten. Men hon vet inte ett smack om vad som hänt mig. Och nu vill hon ta reda på det. Om en halvtimme står hon i receptionen. Gud så mysigt spännande. Välkommen tillbaka i mitt liv.


Alltså vi blev inte ovänner eller så för er som undrar. Vi bara bytte städer och arbetsplatser. Och då glider man ifrån varann ibland. Sedan hade hon nog fullt upp med sitt liv. Att vara tillsammans med en offentlig person kanske inte alltid är så lätt. Jag måste fråga henne.


Oj, det känns nästan lite pirrigt.


Barberare barbariskt?

Undra just om jag kan få mina ben rakade här. Eller ännu bättre, min bikinilinje. Nä, bikinisäsongen är över och jag hade med stor sannolikhet blivit nobbad. Men lite cool är det allt. Hade jag varit kille hade jag sladdat in titt som tätt. En barbarare in tha hoods. Ja, jag säger då det. Respekt! Någon som vart där?

Såg just att de har rakkurser. Fränt. En perfekt present att ge bort ju.

Another traktor

För att lätta på stämningen bjuder jag på några traktorer. Japp, Blingbling älskar rostiga traktorer. Några få av er vet, för andra kommer det som en total överraskning.

Dessa godbitar snubblade jag över i söndags. Självklart börnade vi loss och plöjde lite.Foto:Blingbling

Luckan

I en lägenhet, inte vilket som helst utan min, svävar frågetecken och en fet minneslucka. Jag kan inte hitta min jobbmobil. Alltså, för en stund sedan hörde jag den batterivarna i lägenheten. Jag blev irriterad över ljudet, men sket i att leta upp den. Och nu när jag verkligen behöver den kan jag inte hitta den. Inte kan jag ringa den heller, för nu har jäveln gått och dött. Gaaa, jag sväljer hårt av ilska. Känner att jag vill skriva med STORA BOKSTÄVER. Jag har grävt i varenda handväska och letat i var eviga jackficka. Den finns här men var. Mitt i allt elände ringer en kille jag aldrig träffat, men som tydligen har mitt nummer. Alltså, han ringer på min privata mobil.

Jag: Har jag gett dig mitt nummer?
Han: Nä, men jag är en stalker. Det var ju inte hemligt direkt.
Jag: VA? Eeh!
Han: Skoja. Jag har fått det av dig.

Sen blev det lite stressigt.

Stressmåndag säger jag bara...

På turne

Okej, igår var jag inte så kaxig. Det där med huvudvärken ni vet. Kom helt av mig och somnade ifrån allt och alla, tom min blogg. Vad jag inte berättade var att jag haft en fantastisk dag i min stuga. Flera liter hallon plockade på mina anrika ägor, lunch vid vattnet och sedan middag. Efter det bara PANG, sen disco i huvet och nära döden :(

Helgen uppe i norr har varit ljuvlig. Här var solen för er som undrade. Här fanns det glittriga vattnet och doften av hallon. Men också jordgetingar. Och nu mina vänner. Nu doftar det chips. Detta är ett historiskt ögonblick, ty jag bloggar live från en buss. Lite skämmit när min sätesgranne ser, men allt för bloggen och allt för att döda lite tid. Jag vet inte riktigt var jag befinner mig. Kanske i Medelpad, eller Ångermanland. Eller så är jag fortfarande i Västerbotten. Vi har det rätt så mysigt här på vår buss. Äter godis, läser skvallertidningar och tittar på film. Fasar för att bli kissnödig bara. Vem vill gå på toa på en buss liksom. Alla ser ju. Jaha, ska hon pissa eller skita?

Snooze

Jag har haft migrän idag. Vet inte varför, men den bara exploderade vid middagstid. Det var en sån där vansinnesvärk som bara kan sluta på ett sätt. Att jag spyr. Så snälla, jävlas inte med mig. Inte ikväll.

Men gud, jag somnade. Från raderna ovan och nu har det passerat många minuter. Tänk att somna mitt i orden och att vakna i en blogg. Jag gjorde just det.

 

Sandslott

Här kan du leka med digital sand. Titta på mitt sandslott. Eller det ser nog snarare ut som fjäll. Men så är jag ju i norrland också.


Bloggcomeback

Titta vad jag har hittat här.

Äntligen.

Fredagsfix

Dagar när jag är ledig inser jag hur mycket jag saknar min tidning. Varför så jag upp abonnemanget, varför. Fast jag har läst City idag, på väg till tandläkaren. Och vet ni, där hyllades smurfarna. Jag kastade mig på mobilen för att messa Crusty.

Förresten så bevakar jag denna smurf på Tradera just nu. Jag ska ha honom. Gud nåde den som budar över mig i slutsekunden.Jag har gjort mitt livs första rotfyllning idag. Det känns vuxet. Nästan så att jag känner mig lite mallig. Fast det gick på 3 600 spänn. Det gör såklart mer ont än självaste tandläkarbesöket.

Nä, om man skulle ta och packa väskan då. Kl 13.30 befinner jag mig på resande fot. Kanske blir det lite lajvbloggning då. Håll utkik.

Heja Molly

http://www.oddmolly.com/browser?start=http://blingbling.webblogg.se/

Hänt i veckan

Ikväll ska jag göra något jag aldrig gjort förut. Jag ska dejta en tvåbarnsfar. Det finns en hel uppsjö av killar där ute som ratas bara för att de har barn. Come to Blingbling säger jag bara. Han är alldeles för snygg för mitt eget bästa, men skitsamma. Han vill ses och jag vill ses. Alltså ska vi ses.


Nu blev jag plötsligt nervös här.


Klippt var det här

Föreställ dig att du gått på internatskola i hela ditt liv, åtminstone fram till 16 års ålder. Snacka om klippt navelsträng. Sedan flacka runt jorden på olika kontrakt. Rotlös och olycklig.

"Nej, jag träffar inte mina föräldrar, nej jag har ingen kontakt med mina syskon"
.

Jag blir alldeles förtvivlad.    


Säg mig var du står

Är det inte lite humor att en snubbe som andas och förespråkar entreprenörsanda, engagerar sig statligt. Finn ett fel.

Och vad tycker ni förresten om hans senaste krönika i Metro? En hyllning till kapitalism och diktatur?

"Money, money, money"

Ja, vad ska man säga?


Va? Ursäkta? Vad sa du?

Det är nog svårt att höra vad han säger när vi ses. Då kan ni ju bara ana hur det är att ha honom i telefonen. Det är gulligt när han försöker prata svenska, fast obegripligt att förstå. Jag tror jag sa 'va' minst 10 ggr. Gud, jag känner mig dum. Men jag kan ju inte be honom prata engelska när han så tappert försöker lära sig svenska. Eller han kan svenska, det är bara jag som inte riktigt kan tolka hans brytning. Som när jag hörde danska första gången typ.


Hjälp, vad sa han egentligen?


On-the-Go

Låt mig bjuda på sommarens On-the-Go i min Ipod.


Nu när jag tänker efter så är det ingen ordning på min musiksmak. Jag har fastnat i tiden. Känner mig omodern. Gammal var ordet.
 


Black horse & the Cherry tree - KT Tunstall

Little Favours - KT Tunstall

Voyage Voyage - Desireless

I lost my baby - Jean Leloup
Aquarius - Hair

Halleluljah - Jeff Buckley

Mad world - Tears for fears

Jolene - Dolly Parton

Life on Mars? - David Bowie

Don't dream its over - Crowded house

The logical song - Supertramp

With Every hartbeat - Kleerup

Look what they done to my song - Amanda

Änglamark - Sven-Bertil Taube

World of its own - Tingsek

Trubbel - Monica Zetterlund

November - Laleh

Couldn't care less - Cardigans

I write sins not tragedies - Panic! At the disco

Seven Nation Army - White stripes

The show must go on - Queen

Bitter sweet symphony - The verve

Hustle and flow - Djay

Electric - Robyn


Hallonen är mogna

Obra. Första dagen man träffar chefen efter 5 veckors ledighet slänger man in en ny ledighetsansökan framför näsan på honom. Chefen trodde att jag skämtade. Men si det gjorde jag inte. Han signade såklart.

På fredag bär det iväg. Måste se över mina ägor i norr.


Gula mappar

Nej, jag har inte sovit till nu. Jag har flyttat mappar på skrivbordet. Alltså skärmen. Precis som igår. Inget direkt tungt fysiskt arbete. Musen gör jobbet. "Musen gör jobbet" Men gud, hur lät det där?


Jag tänkte att jag skulle träffa engelsmannen ikväll. Det blev inte igår. Han har nåt i kikaren. Alltså, jag gillar honom. Inte på sättet ni tror. Det är inte kärlek. Men allt med honom är bara så chaaaarmiiit.


Nä, nu ska jag mejla.

Baren Baren

Lugn. Inte behöver du va flashig när du är med mig. Skumpa? Ha! Skulle inte tro det. Ge mig en avslagen fatöl och skratta så där som bara du kan. Jag är inte märkvärdig. Jag är jag liksom. Och vi gillar ju att sunka ner oss. Du en narr, jag är pajas. Och pöbeln kung i baren.


Passar det kl 19?


Jaha ja

När jag börjat jobba har besökarantalet på min blogg ökat med 50 %. Vad är det med er? Så kul är inte mitt jobb. Verkligen inte. Aha, nu vet jag. Nu sitter här och väntar på att min jobbångest ska bryta ut. Hohoho, då får ni vänta. Jag är nämligen grymt förberedd. Jag vet hur den ska förebyggas för jag har läst City idag. En daxpress att lita på. Sedan är såklart smurfarna på plats och skänker mig glädje.Måndagsromantik

Mr english säger:
Jag vill trärrer dig
Anna säger:
jaaaa!! För du menade träffa va?
Mr english säger:
Did i
Mr english säger:
Haha
Mr english säger:
Yes
Anna säger:
kanske du menade terra, som i terrorisera ;)
Mr english säger:
Nej jag vill har dig.
Mr english säger:
Tycker du är fin anna
Mr english säger:
Tänkt på dig mycket
Anna säger:
tack snälla du. XXXX, du är fin du också.

Säg mig var du står?

Sitter här och lyssnar på Kajens sommarprogram. Soft, ingenkännande och varmt. Mys helt enkelt. Hur gjorde du Kajen? Bra är det. Bra som fan.

118 100 - vi svarar på allt

Kunde inte låta bli. Var tvungen att messa 118 100 och fråga vem jag var. Svaret som kom i ett sms löd:


Jag tror att xxxx är en glad och trevlig tjej på 24 år som trivs i sin lägenhet på Ringvägen i Stockholm. Hon gillar att ta en sväng på stan med sina vänninnor, kanske ta ett glas vin, helst rött. Du fyller år den 27 mars.


Ja tror jag dör. Den roligaste tjänst jag testat på länge.

- Jo, jag är glad och trevlig
- Jag bor där jag bor och trivs
- Jag har inte så många vänninor dock
- Jag gillar rött vin
- Jag fyller år den 27 mars
- Jag är  24 år till sinnet (men ni missbedömde 10 år vad gäller min ålder)

Bra jobbat, vem du än var som svarade.


Kall som is

Precis som Devil Cat strosar jag runt kring het gröt. En gröt som jagar mig. 314 olästa mail. Men jag, jag tänker på is. Och vägrar äta gröt. Kan inte hjälpa det. I skrivande stund sitter jag här med minnen från när vi i somras cruisade fram i Ontario och provade Icewine på flådiga vingårdar. Ja jäklar, det var grejer det. Man kanske skulle kasta sig in i vinbranschen.


Så idag ska vi lära oss något om de fantastiska Isvinerna från Canada.Alterego x 3


En hemlös blogg


nollåttor

Under åtta minuter och åtta sekunder avfyrades ett sju (08) jäkla fyrverkeri. Jag trodde hjärtat skulle stanna. Men det slår fortfarande. Det slår.

Igår firade Stockholm. Undra just om det var ett strort kalas 880808 kl 08:08. Inte riktigt samma sak kanske men ändå.

Nu skriver jag knäppa sakar, vi sätter punkt.

MSN som väcker tankar

Engelsmannen säger:
Värför tänker jag på
Blingbling säger:
vad tänker du på sa du?
Engelsmannen säger:
Dig mycket
Engelsmannen säger:
Whoops
Blingbling säger:
Vad gulligt
Engelsmannen säger:
Eller crazy
Blingbling säger:
Det är fint att tänka på andra. Jag blir glad i alla fall. Det betyder ju att du tycker om mig.
Engelsmannen säger:
Ye jag gör det
Blingbling säger:
Du är fin du också. En very fin människa
Engelsmannen säger:
Men du är lita rad känns som
Blingbling säger:
rad? Menar du rädd?
Engelsmannen:
Ye

Blingbling bloggar:
Är det det det handlar om? Att jag är rädd. För vad är jag rädd? Kärleken? Att släppa in kärleken? Jag tror engelsmannen är något på spåren. Han är inte bara snygg, han är människokännare också. Jag måste ta mig en funderare varför jag inte vågar. Vågar släppa in folk på livet. Vågar känna efter vad gäller kärlek. Vågar bli kär? Är det grejen med att jag inte kan få barn som ligger där som en spärr. Jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att han har rätt på något sätt. Jag är en fegis vad gäller kärlek. Och jag ska ta reda på varför.

Otrohet

Jag har två personliga bankkontakter. En på bank A och en på Bank B. De känner inte till mitt dubbelspel, men nog anar de alltid. För vem är trogen sin bank i dessa dagar. I början av sommaren hade jag en dejt med Bank A (där jag har ett sparkonto), en stilig man som gav mig goda råd och fin bolåneränta. Men så har det ju hänt en del på räntefronten i sommar. Därför ska jag imorgon träffa en person på bank B (där jag har mitt lönekonto och ett annat sparkonto). Sedan blir det åka av. Jag ska ställa dem mot varandra. Den som ger mig det bästa bolånet får mig som helkund. Och jag är en fin kund ska ni veta. Inga betalningsanmärkningar, gått om stålar och mer som rullar in. Men trogen, hmmmmm. Det har man inte råd att vara i dessa tider.

Det är dags nu. Jag ska köpa min lägenhet. En hyresrätt som ovandlats till bostadsrätt där jag själv fått sätta priset. Det ni :) Inte varje dag det sker i ens liv, om det ens sker för vissa. Jag har nog haft tur. Snart är lyan min, bara min.

Hemläxa

Nu vill jag att ni klickar på http://www.storyofstuff.com/ och sedan på play.

Dejtoroxi

Jag måste sluta dejta vältränade fitnesshunkar. Det kan ju för fan när som helst utlösa anorexi. Fick sitta och spänna mig/dra in magen mest hela tiden. Och inte blev det bättre av att han klämde lite på mig och sa "Det är ingen fara, det är bara vätska, det omvandlar du till muskler hur lätt som helst. Din kropp skriker efter träning".

Där satt han hur snygg som helst och vräkte i sig, medans jag tryckte i mig mer vätska, i form av sallad.En fundering. Låter alla engelsmän som bott i Sverige en tid som Tony Irving? Och varför är alla fotbollskillar hjulbenta?

Raining men

Jag har en dejt idag. Hur jag än piffar vet jag att det är meningslöst. Kastvindar och duschregn lär möta mig så fort jag öppnar dörren. Glöm mascara, glöm att ens fixa håret, glöm paraply - då blåser jag bort. Killen jag ska dejta har inget hår, så han slipper ju oroa sig. Bil har han också. Själv lär jag dyka upp som en tilltufsad humla i spöregn. Hurra. Oddsen att han ska tycka synd om mig är större än att han ska tycka om mig.

Jag känner mig osäker och blyg. Han själv sätter på webkameran som om vi har känt varandra i 10 år. Hans självförtroende är det inget fel på i alla fall. Och han försöker lyfta mitt. Det är bra.

Nu ska jag tvätta. Lika bra att kasta ut allt på vädringsbalkongen och strö över lite pulver, sen fixar naturen resten.

Etsy

Jag har hittat världes skojigaste sajt idag. Den heter Etsy. Där kan du handla och sälja handgjorda saker. Som Street fast på nätet, och worldwide då förstås. Alltså, ni känner säkert till denna sajt, men för er som inte gör det, ge den ett klick eller två. Ni kommer att finna ett hav av coola saker.

Fasen Fares

Höll på att tappa filtallriken i knät just. Såg att Fares Fares pokat mig som fasen på FB samt klickat typ 10 ggr på applikationen Are YOU interested (lite överdrivet, men en gång var det i alla fall). Hjälp tänkte jag. Är jag stalkad av en kändis? Sedan, efter några klick, visade det sig att denna Fares Fares var 18 år och bodde i United Arab Emirates. Då blev det inte alls lika spännande. Fasen Fares. Men könt att få lite hög puls så här en trött morgon i alla fall.

Drama

I natt har jag gjort slut med ca 30 st vänner och bekant a la Facebook. Jag har gjort en ansiktsbehandling. Det beror inte på att vi varit ovänner på något sätt. Snarare att jag inte riktigt vet eller känner eller har någon slags relation till dessa FB-vänner. Vi liksom aldrig hördes. Vi får se om det blir livat och sura miner framöver. Förr eller senare lär de ju upptäcka och då kanske jag får 30 ovänner istället. Spännande.

Färgglatt

Pride är över. Helt matt ligger jag i min soffa. Varm, slut men nöjd. Det ska kännas i kroppen efter en sprakande helg. I år jobbade jag inte i tåget, utan njöt av att titta. Jag minns hur jag ifjol tappert arbetade för att alla skulle Älska Mer. De fullkomligt slet kärlek hur min öppna famn. I år fick jag den i handen. Smak av Hallon och svartvinbär.

Annars då. Jag av avnjutit middag och myst på Judit. Jag har grillat. Jag har Badat, badat, badat.

Nu laddar vi inför nästa fest. 080808.Pride 2008 (Foto: Blingbling)Pride 2007 (Foto: Torsdags L)

RSS 2.0