Vinterkarg -nej vinterarg

Jag jobbar rätt mycket i dessa bråda tider. Och på kvällarna tröstäter jag mandel och fikon. På kontoret släcks lamporna kl 18. Då vet man.. Man har varit där för länge. Sen suckar man, reser sig och går de där tunga stegen till lysknappen. Varde ljus. Suck. Sen hasar man tillbaka.

Imorgon ska jag sitta en hel dag och lyssna på britterna = mer övertid för mig-suck-. Kan ju iof vara intressant att höra vad de har att säga om direct marketing, men jag har fan inte tid. Min chefs chef. Eller vänta min chefs chefs chef ska också titta för bi. Han är från Nya Zeland, och han har lovat mig en cricketsmurf. VD:n vill tydligen också  säga hej. Det var fasen på tiden. Vår förrförra VD var mer social han. För han följde då och då med på AW, även när vi valde de sunkigaste haket på Kungsholmen (köp två öl och betala för en haha).

Alltså ibland undrar jag. Är alla på firman chefer? Vi kallar dem småpåvar. En rättare benämning vore sekreterare. Själv ser jag sällan min chef. Han sitter i ett annat land och bossar. Det tycker jag är synd. Vi hörs bara över upplupna kostnader. Och vem fan har koll på upplupna kostnader i dessa hysteriska tider. Jag kostar grymt mycket nu, det har jag i alla fall koll på.

Förlåt. En blogg om jobb är en tråkig blogg. Men jag vet inte vad jag ska blogga om när allt jag gör nu för tin är just jobb o jobb o jobb.

Helgen var däremot trevlig. I alla fall lördagen. Party på Lidingö som avslutades med svingad bägare på Judit (som sig bör). Och i söndags såg jag nåt där mellan träden. Mina ögon fick panik. Det var ju solen. Sen kom tårarna, för ögonen var så där vintrigt ovana.Från denna sköna ljugarbänk gjordes sedan en videoblogg. Om ljug såklart. Men shit vad jag är dålig på att ljuga.


Kommentarer
Postat av: Martha

Blä, inte kul med massa övertid:( Det är klart att det ska kosta dem, hehe. Du får se till att komma iväg och lapa sol när det är över sen! Hang in there!:)

2009-12-01 @ 14:17:03
Postat av: Hanna

Jobb å jobb. Hon får aldrig sin klänning klar!Inser att den där bänken nästan är hemma hos mig.

2009-12-01 @ 15:01:27
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Ester

Det låter häftigt med stora projekt,

men jag förstår att det är mycket slit bakom det.

2009-12-02 @ 19:48:07
Postat av: Patrik

KRAM!

http://www.youtube.com/watch?v=k_AYOwFY3dQ

2009-12-02 @ 22:35:56
URL: http://pudding.blogg.se/
Postat av: Magnus

Har inte haft chans att se dina videobloggar ännu. Ser fram mot detta...

2009-12-04 @ 12:12:24
URL: http://papamac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: