Ordförlust

Jag har tömt mig på ord. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir lätt så när jag spenderar dagarna med att mejla och kvällarna med att internetsocialisera på Bloggy och Nanobloggen. Interaktiviteten blommar där, inte här. Min blogg får lida och jag med den. Men inte ni hoppas jag. Ni klarar er fint.

Jag har alltså förbrukat dom. Orden. Ni ser, jag har inget att berätta annat än att jag slängt mina salta pinnar och att jag vilken sekund som helst (bara en tidsfråga) äter ur soporna. Orolig är jag också. Inte över orden utan över min familj. Dom är krassliga. Mamma är sjuk och går på penicillin, pappa svimmar sittandes på en stol. Är det inte jag så är det någon annan.


Kommentarer
Postat av: Lina

jag vill ha mer ord här..fattar inget av nano och annat nytt

2009-03-03 @ 07:34:03
URL: http://litenfro.blogg.se/
Postat av: Bling till Lina

Tag dig en titt på bloggy.se och nanoblogg.se

Du hittar mig på twitter också, men den sidan används mest som slasktratt till allt jag vräker ur mig här och där :)

2009-03-03 @ 09:42:15
Postat av: Gerda

Oj oj krya på dom kramar från oss!!

2009-03-03 @ 09:47:31
Postat av: Psyk

(Även om jag känner igen mig i vad du skriver så:)TIPS: Återanvänd istället idéer/ord och så vidare från Nanoblogg och Bloggy. Alla som läser här läser ju inte där, kanske bara en liten bråkdel (?). Visst, min storbloggsfrekvens ligger också på lågvarv i jämförelse med hur den i perioder är, men jag tror det är lite så folk gör i allmänhet, att de plockar från mikrobloggar och så postar de på bloggen. Det enda utesluter ju aldrig det andra, var det ju en vis själ som sade. Och att man ständigt sedan sitter fast med tredje är väl för härligt då? :)



Det låter inte roligt med familjesjuka. Men jag vet lite hur det är. Igår hörde jag min lillebror göra bihålesköljning light (typ) på toaletten. Det lät inte så roligt.



Du kanske också ska börja med nyord här förresten? Du har jag briljerat med några riktigt bra Nano (jag tycker att vi kort och drygt kallar det för "Nano"). Men det är klart. Att man håller på och hittar på egna och ord nya språk är tydligen ett säkert bevis på att man är riktigt galen. Men det tolkar jag i så fall som något positivt. :)

2009-03-03 @ 12:03:39
URL: http://psykbryt.com
Postat av: Bling till Psyk

Din kommentar är längre än mina blogginlägg. I löv it. En massa bra tips dessutom. Jag tror ingen av mina läsare hänger på bloggy. Jag kan återanvända mina små vardagsöden därifrån hehe. Nano tänkte jag också lyfta fram. Men så gjorde du det så bra att jag fick halvpanik haha.



Well, nu kan jag inte blogga från jobbet, men jag ska göra ett försök senare ikväll. Ett nanoförsök kanske. Ja fan. Jag ska skriva ett helt inlägg på nanospråket. Det kan bli hur bra som helst.

2009-03-03 @ 13:29:36
Postat av: Patrik

Jag är för stenålder för att nanoblogga. Kan inte uttrycka mig kort heller. Copywriter har länge varit en nödutgång för mig, men för varje dag som går inser jag att det aldrig kommer bli så (som tur är?). Ja kolla, jag kunde inte ens skriva en kommenter som inte handlar om något på 100 tecken.

2009-03-03 @ 19:42:56
URL: http://pudding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: