Korkad

Jag borde berätta om saker som sker. Om sånt som händer mig. Den sensaste tiden speciellt, då den har temat KORKAD. Nu blev det genast intressant, eller hur? Jag som är så smart och allt. Men icket! Skenet bedrar.

Detta har varit veckan då;

Jag hoppar på fel tåg i Vännäs. Jag hoppar på Göteborgståget istället för Stockholmståget. Det resulterar i ett nattligt besök i Mellansel. Midnattssol och mygg på enslig perrong. Tack konduktör och framförallt  tack mamma för att du ringde och ba... Anna, du är på fel tåg (5 sekunder innan jag gick in i mobilskugga)!! Jag var typ 5 sekunder från att vakna upp i Göteborg. Huvva så obehagligt.

Jag har utöver detta tappat plånboken.. igen. Blev efterlyst och dumförklarad på ångbåten Storskär. Blev lite av en kändis där faktiskt.. Äntligen.

Sen igår då. Anna får för sig att mucka med helt fel person. Men vad gör man inte då en hormonstinn broiler rycker ölen ur handen på en. Jag kör en klassisk buk, face, pung och efter det tre snabba sidekick. Sen, när han förvånat ger tillbaka ölen ger jag honom den klassiska Italienska gesten. Det var krig i luften. KRIG!

Alltså... KORKAD.

Utöver det händer det bra saker. Att vara korkad är kanske inte så dumt. För med det följer kärlek. Igår var det t ex inte så katastrofalt som jag försöker ge sken av. Jag fick mig en skön stund med Fakiren (Off Beat Band) på Berns. Alltså, det är nåt med den mannen --Salem Al Fakir ♥. När jag ser honom spela blir jag glad. Typ lycklig och fylld av kärlek. Och igår när han öste loss på klaviatur a la hip-hop var jag nästan nära att fria. Jag smög på honom bakifrån och filmade. Tänkte bjuda på det. Ni får ursäkta kvaliten bara, jag var ju så vansinnigt förälskad i musiken. KÄRLEK!

Ni som inte gillar hip-hop eller Fakir (hur kan man inte gilla Fakir?) kan ju hoppa klippet.





Kommentarer
Postat av: Hanna

Men åh, var du fast i Mellansel. Då var vi ganska nära varann i alla fall... Och du, du är inte korkad!

2009-07-23 @ 14:07:58
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Magnus

Klockrent med den italienska gesten. Det är exakt vid såna tillfällen man ska använda dom.

2009-07-23 @ 19:55:30
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Doc

Men Anna! Jag visste inte att du var så våldsam.

2009-07-24 @ 09:04:50
URL: http://docat.blogg.se/
Postat av: Sofia

sök på "Fakir" i min blogg så får du se nöjde tjejer! ;)

2009-07-24 @ 20:39:37
URL: http://sofiasko.bloggagratis.se
Postat av: Blingbling till Sofia

Din lyllos =) Och så jävla söt han va på bilden (du med förresten).. Som ett åkerbär. Man vill ju ba äta upp han. Är han singel tror du?? Nu vill jag fria på riktigt..

2009-07-25 @ 01:51:29
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Sjumilakliv

Salem Al Fakir är grym... helt underbar. Och tyvärr, inte singel.

2009-07-26 @ 12:07:21
URL: http://www.sjumilakliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: