News

Alltså jag älskar Metros nyheter om morgonen. Okej, det är dråpligheter och kanske inte så skoj egentligen, men jag har ett märkligt morgonhumör och skrattar åt i princip allt. Till er som inte läst Metro på morgonen, här följer några notiser:

  • Tonårskids i Söderhamn springer runt i kohagar och letar toppslätskivlingar. Bonden ser dem tugga i sig svamparna direkt på plats. Bonden är olycklig över detta såklart. Vem vill ha höga ungdomar i sin kohage? Mitt tips, ställ in en tjur där i hagen.
  • Nån skum larv på södra Gotland skjuter giftpilar. Larvens hår består av sylvassa nålar som virvlar runt. Dessa kan i sin tur fastna i stackars Gotlänningarnas näsa och mun. Inte nog med det. Nålarna sprider infektioner.
  • Sedan fick Polisen sig en känga. Dom begår tydligen också brott. Ta Polisen i Västerbotten tex. De tittar på porrfilmer på deras personalfester.

Har ni några lokala nyheter att bidra med så här på måndag förmiddag?Kommentarer
Postat av: Hanna

Läste om bonden i DN också. Han har tydligen tjurar där redan. Snacka om att längta bort, om man jagar hallogena svmpar med livet som insats.

2008-09-08 @ 13:20:28
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: valp

ett par har gått vilse i svampskogen. 3 poliser hittade dom i en jaktstuga.

och antikrundan har varit i söderköping. det är väl det som har hänt... på det stora hela.

2008-09-08 @ 13:30:07
URL: http://sjukvalp.bloggagratis.se/
Postat av: Magnus

Ok, denna nyhet var förra veckan, men i NWT var det en helsida om två killar som samlar på traktorer. Nu snackar vi nyheter!

2008-09-08 @ 15:37:21
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Jiiisus vilka nyheter ni kommer med. Störtskönt. Dom där troktorsamlarna vill jag läsa mer om.

2008-09-08 @ 16:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: