Trash

Nu har jag gjort en sån där tabbe som ibland kan göra mig helt vansinnig. Jo så att...

Jag satt och okynnesbloggade, ett ganska fyndigt inlägg, när jag plötsligt fick för mig att surfa in på annan sida. När jag sedan skulle stänga ner den stängde jag hela skiten. Alltså webbläsaren. Jahapp, det var det inlägget det. Och nu får ni aldrig läsa det. Nästan lite sorligt.

Så här sitter jag i min soffa. Nej, jag surar inte. Jag fundarar lite över vad jag ska göra av min kväll. Jag är ledig, inget inplanerat. Och jag känner lättnad över det. Bara jag med mig själv. Det var egentligen tänkt att jag skulle träffa en bloggare ikväll, men hon fick lite förhinder. Det gör inte så mycket. Vi  har hela livet på oss att träffas, och det ska inte behöva ta många dagar till innan vi kan hitta en passande tid att hänga.

Ni skulle se mig nu. Jag ser verkligen trashig ut. Avflagnat nagellack och tovigt hår. Osminkad också. Det värsta är att jag sett ut så här hela dagen. Som värsta tattaren. Måste shapa till mig.

Ja men förresten. I morse träffade jag på min snygga urtrevliga granne. Vi ses inte så ofta, men han får mig på gott humör så jag borde verkligen engagera mig och hänga med honom lite mera. En störtfin människa på alla sätt och vis. Honom har jag träffat på nätet. Sedan blev det liksom en extra bonus att vi bodde port i port. Hur ofta händer det liksom. Men stockholm är ju trots allt en liten ankdamm.

Nä, nu måste jag jaga middag. Kanske wook, kanske sushi. Sedan ska jag ta bort mitt nagellack och plocka mina ögonbryn. Borde sticka klart dom där strumporna också medans jag kommer ihåg hur man gör.




Kommentarer
Postat av: Jerk

Vilken port? Min port??

2008-03-11 @ 22:07:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Ester

Jag längtar efter vårvärme så att man slipper känna sig som värsta sunket.

2008-03-11 @ 22:14:59
Postat av: Blingbling

Jerk: Porten efter min när du traskar till t-banan. Men du är ju också fin, så det är ju din port också. Jag är tydligen omringad av män här i s-tull.

Ester: Ja, då man år lite färg på kinderna :)

2008-03-11 @ 22:54:50
Postat av: 08an

haha, passa dig, jag är erfarenhet av sånt trassel....men det kanske bor redigare folk på söder?!

2008-03-12 @ 08:48:23
Postat av: Hanna

Söder trash trodde jag alltid var hett!

2008-03-12 @ 09:36:12
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Jerk

Asch då, nu rodnar jag..det är ju för din skull vi bor här..

2008-03-12 @ 09:45:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: