Tråkmåns

Jag behöver spänning. Men snälla, kan nåt hända rå?! Jag har sökt det i en bok idag, men trots utlovade spänningsrecensioner fick jag inte min dos. Jag gick till Vi och tänkte att, här kan jag kanske handla lite spänning. Rotade runt och hade nada inspiration. Köpte djungelvrål, men hur spännande är det. Nu har iof hela veckan varit fylld av drama. Djursjukhus och brutet ben och övernattning hos Torsdags L på en tisdag. Kanske bra att jag får en vilodag.

Men jag har haft så överjävligt tråkigt idag att det oroar mig. Första dagen på semestern jag känt att, fasen idag hade jag hellre jobbat. Det hade varit roligare. Fattar ni. Tur att jag drar till Kanada nästa vecka, och tur som fasen att jag har D3vil Cat här. Han är förresten också understimulerad och söker spänning. Tyvärr måste jag sätta stopp för allt han hittar på, då det är skadligt för hans brutna ben. 

Vänta, nu ringer det här. Kanske lite spänning.... 


Kommentarer
Postat av: Jerk

Du gnäller inte om spänningslös semester när en del (typ en granne till dig) sitter och grinar på jobbet för de har så mycket att göra och därmed basta!

Vi kan byta om du vill :)

2008-07-10 @ 22:21:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Lennart

Trevlig resa och njut av Kanada.

2008-07-11 @ 10:02:54
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: L80

Hälsning från en tokspännande och inspirerande brun arbetsplats. Det är så övergalet skoj här nu, så fan vet om jag vill gå hem för att fira helg ens! Vad du måste ångra dig som är ledig!

2008-07-11 @ 12:12:43
URL: http://heltvanlig.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Förhoppningsvis väntar helgen med mera spänning. För att inte tala om Kanada!!

2008-07-11 @ 17:45:39
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: