Svart och syndigt

Idag hände något ytterst obehagligt. Jag gick till jobbet med en svart nylonstrumpa hängandes ut genom ena byxbenet. Så går det när man är stressad på morgonen. Fattar inte att jag inget märkte.  Inte en jävel sa till förrän jag faktiskt nådde jobbet.  Så där stod jag i flaschig entré och drog ut 2 m strumpbyxa ur vänster byxben och ba: fan vad skämmingt!



Kommentarer
Postat av: Janne

Äsch, inte så farligt. Lite gullig miss tycker jag. Perfekt som icebreaker om man vill gå fram till någon på tuben.

- Ursäkta, men ska den där strumpbyxan verkligen hänga där.
- Oj hoppsan! Så tokigt
- Middag ikväll?
- Tack gärna!

2008-04-25 @ 11:32:31
URL: http://2barn1hund.blogspot.com
Postat av: Daniel

Ha Ha jag gillar din blogg, påminner lite om sex and the city!

Förresten är jag glad att jag har byxor på mig överhuvudtaget ibland...

2008-04-25 @ 12:56:46
URL: http://family.blogg.se
Postat av: L80

Skrattar fortfarande. Undrar hur många som såg dig och nu sitter och berättar den här storyn över fikapausen! Bäst att kolla lokal-TV ikväll - du är kanske med där.

2008-04-25 @ 13:00:08
URL: http://heltvanlig.webblogg.se
Postat av: Hanna

Hehe, jag tycker det var stort underhållningsvärde på den!

2008-04-25 @ 15:21:44
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Jag

Janne: GULLIGT!!!!! Nja, snarare pinsamt.
Daniel: Fast stryk sexet. Så kul har jag inte haft på bra länge.
L80 & Hanna: Vänta bara. Det kan hände er en vacker dag.

2008-04-25 @ 15:31:54
Postat av: tina

Just utanför den där entrén blev jag en gång påsprungen av en panikslagen tjej. Hennes behåband hade gått upp i ryggen och hon behövde hjälp att knäppa. Men det var inget som syntes utåt i alla fall.

2008-04-25 @ 15:44:40
URL: http://www.jonasotina.blogspot.com
Postat av: Magnus

Det brukar inte hända mig längre.

2008-04-25 @ 16:03:48
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: garbo två

Leende från mig.

Jag såg två unga tjejer som gick utanför mitt hus för ett tag sen och plötsligt ser jag hur den ena tjejen känner (jag känner igen känslan) att de tunna strumpbyxorna börjar kasa ner obehagligt.
Utan att tänka på vad hon gör så drar hon upp kjolen och drar upp strumpbyxorna (så som man gör när ingen ser hemma) och drar ner kjolen igen och då
kommer hon på vad hon gjort och började titta sig omkring för att se om någon såg henne. Ja, vi har nog alla gjort liknande pinsamma saker i olika former, jag har en massa pinsamma saker jag har gjort på lager men det ska jag inte berätta här och nu.

Ha en bra helg.

2008-04-25 @ 19:14:15
Postat av: Bussan

Kan berätta något liknande! Var på Lindex och provade (och köpte) bh härförliden. Var ny på jobbet och gick ut på stan på lunchen. Gick med min kasse från Lindex, kom tillbaka till jobbet och skulle byta om. DÅ uppmärksammar en arbetskompis att det hänger en bh på en galge på baksidan av min (stora) handväska! På väg till jobbet hade jag passerat ett helt gäng snickare som jobbar på ett nybygge nära jobbet (DE sa ingenting). Snacka om att de hade något att berätta i sin byscha vid fikat. Och mina nya arbetskamrater fick sig ett gott skratt, tyckte väl att "den nya sekreteraren verkar lustig, snor bh hur som helst"!

Uj uj så kul det vart. Eftersom jag är vän av ordning gick jag minsann tillbaka till Lindex med bh:n som jag hade "snott". Den var 85C och inte alls min storlek!

2008-04-25 @ 22:36:05
Postat av: Lennart

Då jag gick på högstadiet gick jag till skolan utan att kamma mig en gång. Försov mig och rusade bara iväg, fick inte med mig en kam heller. Hade flera rufsiga tovor på skallen, alla pekade och jag skämdes som en liten gris.

2008-04-26 @ 09:12:09
URL: http://trannel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: