En skör tjej

Idag har jag känt mig tom, svag, orkeslös, tröstlös, förbrukad och hungrig. Frusen också, och lite ledsen. Jag har känt mig så här:


Skelett


Jag börjar tro att mediciner och hormoner spelar mig ett spratt. Jag som tidigare knappt fällt en tår bölar nu för ingenting. Fråga Pumlorna. De vågar knappt gå på bio med mig längre. Jag bara sitter och gråter mig igenom handlingen. Alltså, jag har gått och blivit så himla känslig. Den här grejen är lite jobbig för mig. Jag är inte van att reagera på saker och ting med stora krokodiltårar. Inte heller vet jag hur min omgivning reagerar.
Förknippar de tårar med svaghet? Gör inte det.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Det finns dom som säger att tårar renar. Jag är mer som du var förut. Jag gråter extremt sällan. I bland kan jag önska att jag kunde gråta mer, men jag antar att jag inte är gråtartypen. Tårar är väl inget tecken på svaghet, utan på mod. Mod att känna efter på riktigt.

2007-02-20 @ 19:33:00
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Therrorese

Jag känner mig precis som du ibland. Mest som så på sista tiden faktiskt. Alldeles för många tårar som inte gått att stoppa har fallit på sista tiden. Å visa mina tårar gör jag inte gärna...å jag säger som du; förknippa dem inte med svaghet. För svag är jag inte, egentligen.

2007-02-20 @ 19:55:57
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: nollåttan

....det råkar inte handla om vanligt hederligt PMS i kombination på "f**k vintern" känslan?!?!

2007-02-20 @ 21:06:55
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Blingbling

Magnus: Tårar renar men det är jobbigt när de rinner över. Då skäms jag.
Therrorese: Nä, vi är inte svaga. Tvärtom.
Nollåttan: Det kan va den trista vinterkänslan. Kan va fel dos av hormoner. Eller en kombination tror jag. Så här gråtfärdig har jag fan aldrig varit.

2007-02-20 @ 21:18:11
Postat av: nollåttan

hmmmm....stor kram då!! ibland måste man unna sig vara lite ledsen vad än det beror på. höll på att gråta ihjäl mig häromdan efter ett samtal jag blev ledsen av...bölade sedan till ledsen film hela kvällen, nu saknar jag tårfilm i ögonen, haha...gråtit ut all vätska!!

2007-02-20 @ 21:23:14
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Therrorese

Gråta är sjukt skönt ibland...Gråt på :) Man måste bara försöka sluta innan tårarna slutar rena och hela och börjar göra ont istället. Kram!

2007-02-20 @ 21:39:23
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: markus fornander

Åhej, hur är det med dig?
Fann dig på Birros blogg, när jag tänker efter har jag varit här hos dig innan med, men nu fastnade jag... Du skriver jättefint och om det är okey så kommer jag tillbaka. Jag hoppas du är pigg i maj så du kommer på Marcus releasefest? Vi "birrohangarounds" har nog en hel del gemensamt känns det som, empati, värme mm...
Kram på dig sålänge så ses vi snart?

2007-02-20 @ 21:59:12
URL: http://www.myspace.com/figeholm
Postat av: Skärgårdsdoktorn

Jag gör det inte ofta men när det händer så är det rätt skönt. Ja... det renar som de säger här.

2007-02-20 @ 22:06:19
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Markus: Välkommen. Hur ofta du vill :) Ses vi inte här så ses vi på Birros blogg. Och kanske i Norrköping. Och nu ska jag kolla in ditt space.
Skärgårdsdoktorn: De renar men själ också energi.

2007-02-20 @ 22:15:14
Postat av: Lazy Girl

nej...jag tycker inte tårar är ett tecken på svaghet, verkligen inte. du har haft det jobbigt och säkert massa kemikalier i hjärnan också..var glad för att du kan gråta.

2007-02-21 @ 01:33:45
URL: http://industrialview.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: