Allvarligt

Jag kan snacka skit och jag kan snacka allvar. Här på min blogg blir det övervägande skit har jag märkt. Tyvärr. Allvaret skulle skada mig. Jag varken törs eller vill lämna ut alltför mycket. Det tror jag att ni, underbara läsare, förstår. Visst gör ni det? Jag är glad att ni finns och att ni följer mig trots allt smuts jag vräker ur mig. Trots inlägg med brister och total avsaknad av djupare innebörd. 

Oj, detta blev ju allvarligt.



Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag tycker du skriver mycket djupa saker, speciellt om din behandling. Don´t sell youself short...

2007-02-23 @ 21:29:07
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Kajen

Jag tycker du skriver allvar också. Samtidigt undrar jag vilka skador du tror att du kommer få om du blir mer allvarlig? Jag funderar på det själv också när jag bloggar.

Jag är ute efter att vara transparent. Jag bloggar till exempel inte anonymt, och jag lämnar ut ganska mycket av mig själv. Svårt att veta konsekvenserna. Och omöjligt att backa bandet om jag skulle vilja. Men jag har spelat safe hela livet. Jag har råd med riskerna.

2007-02-23 @ 22:03:23
URL: http://bisonblog.blogs.com/kajen
Postat av: Blingbling

Till Magnus: Jag har mina studer när jag skriver allvar. Men inte allför ofta. Önskade jag vågade mer. Det hade blivit intressanare då. Tror jag.

Till Kajen: Du är modig och din blogg är fantastisk.

2007-02-23 @ 22:59:59
Postat av: Lari

Jo, det blir lätt så när man drar till erikshjälpen o fyndar...men det är ganska så skoj ändå..=) är ju inte menat att vara så himla designat.. utan mer funktionabelt...

2007-02-23 @ 23:52:42
URL: http://webkocken.blogg.se
Postat av: K

Jag skriver nog mest vad som är på i mina tankar, inte allt för mycket finns där uppe haha har nog bara två hjärnceller resten har liksom försvunnit.. :P Men jag gillar din blogg! Keep up the good work!

2007-02-24 @ 01:14:38
URL: http://idinfantasi.blogg.se
Postat av: Fröet

Han tänkt samma tankar själv. Hur mycket ska man lämna ut när man inte är anonym? Svårt det där, för samtidigt vill jag vara mig själv. Men jag tycker att man får snacka en massa skit i bloggen. Tycker du skriver kul iallafall, och som andra även sagt, du skriver ju allavarligt också! :)

2007-02-24 @ 09:22:49
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Dr S

Att berätta om sin sjukdom som du gjort är starkt.
Det grep mig oerhört när jag började läsa här.
Att du sedan blandar det med roliga saker och "skit" gör ju att man kan skratta och le här också.
Jag skulle gärna vilja ha en bild på mig själv istället för den där solen på min blogg men det går ju inte. Jag har lämnat ut mig och min familj alldeles för mycket.
Man kanske skulle starta en till?

2007-02-24 @ 10:38:21
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: