Dejt med mig själv istället

Jag hade haft en dejt ikväll om jag velat. Med en kille från Spray Date. Men så fegade jag ur lite. Messade och ställde in. Alltså, jag e totalt värdelös. Suck. Inte konstigt att jag är singel. Men läs och häpnad. Nu vill killen att jag ringer honom. Jag ba; Nääääääääää.  Jag är kanske hur social som helst, men när det kommer till teleonsamtal så ve i 17. Jag är ingen telefonmänniska. Det handlar inte om skräck, men det har liksom aldrig varit min grej. Så nu sitter jag här och laddar. För ringa måste jag ju. Det är jag i alla fall skyldig honom nu när jag lite drygt ställde in.

Kanske återkommer om detta lyxproblem.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker också det är läskigt att prata i telefon med människor som jag inte känner, när det är i personliga sammanhang. Du måste berätta hur det gick!

2007-04-15 @ 18:00:49
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Magnus

Att prata i telefon överhuvudtaget går bort, i alla fall när det gäller sånt här. Varför måste du ringa? Skicka ett sms, det är ju du bra på;)

2007-04-15 @ 18:18:02
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Blingbling till Magnus & Hanna

Jag har sms:at men han vill prata. Jag har fortfarande inte ringt såklart. Åååhhhh. Fan, varför utsätter jag mig för detta. Tänk om han ringer förresten?! PANIK

2007-04-15 @ 18:21:10
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Therrorese

Åh Bling, du e precis som jag!!! "Varför utsätter jag mig för detta" Det är min innehållsförteckning när det kommer till killar...:)

2007-04-15 @ 20:57:54
URL: http://therrorese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: