The Show Must Go On

För ett år sedan skulle jag åka till Paris med Pumlorna (mina tjejer). Den resan fick ställas in. Blingbling fick cancer och mådde så satans dåligt av cellgifter och strålbehandling att hon fick stanna hemma. I år är det ravange. Nu möts vi upp i London. Det blir av och jag flyger imorgon. Men gudarna ska veta att jag varit livrädd de senaste dagarna. Rädd att poverna jag tagit på Radiumhemmet skulle sätta käppar i hjulet även denna gång.

Min livsglädje är på väg tillbaka. Jag kan känna det nu. Men jag har en lång resa kvar. Då menar jag inte den till London, utan en annan resa.  Den mentala. Måbraresan. Livets resa.

Sova nu jag ska. I helgen får ni en paus från mitt bloggande. Men det tar vi igen nästa vecka. Eller hur? En dag i taget Blingbling. En dag i taget.


Kommentarer
Postat av: Klusterbitar

Mitt lag vann bowlingmatchen! :)

Det är nog sunt att man känner den här tvivlande känslan inom sig, inför dessa provsvar. Konstigt vore nog annars. Eller hur? Har hört min pappa prata om detta ett antal gånger...

Jag hoppas innerligt av mitt dalahjärta att du får en grymt trevlig tripp till London och att dessa provsvar är ett facit på att allt är ok.

2007-03-22 @ 02:28:53
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Fröet

Lycka till, på båda resorna...!

2007-03-22 @ 07:30:11
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Skönt att känna att det vänder och känna att livsglädjen kommer tillbaka. Ta nu igen resan rejält, då menar jag båda...

2007-03-22 @ 09:46:06
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Therrorese

Åh Bling!! Va skönt att livsglädjen är på väg tillbaka =) Jag känner igen din Måbraresa...min dipp är ingenting emot din, men den gör ont den med...Svårt när man inte kan påverka. Svårt när man inte fungerar...kroppsligt! Ha nu en skön resa vännen! Kramar

2007-03-22 @ 12:09:33
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Kang

Önskar dig all lycka, du urstarka kämpe!

Värme/Kang

2007-03-22 @ 18:59:07
URL: http://helamig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: