Dofta och softa

Idag lämnade jag innerstadsgeggan och begav mig till sköna förorten. Hus, bus och blåbärspaj för hela slanten. Jag har fått mig en titt på nya tillskottet i familjen C. Gud så fin han va lilla bäbisen. Å så gott han doftade. Det finns två dofter i världen som jag inte kan få nog av. Det är, som ni nog redan förstått, doften av bäbisar och sedan doften av kattungar. Jag kan sitta och sniffa på dem i evigheter.  



Kommentarer
Postat av: Pierre

faktist inte hotshot....nåt helt annat...vi körde ju sm i shots igår, det blev en jävla massa påhittade...så idag...är det sådär...hur står det till själv?

2007-03-03 @ 16:41:03
URL: http://dapierre.blogg.se
Postat av: f.d garntrollet

ja, bäbisar är verkligen gulliga. Men, doftar kattungar någonting alls? Har aldrig lagt märke till det.. :) -bara så där i förbifarten så har jag "bytt" blogg för att jag inte kunde logga in på den förra.. :/

2007-03-03 @ 17:28:55
URL: http://hellregn.blogg.se
Postat av: nollåttan

va, kattungar? egen bebisdoft kan du få genom att kleta in dig med natusans babyolja. om jag inte minns fel har jag sett bebisparfym för vuxna på cow.

2007-03-03 @ 17:54:00
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Magnus

Om man skulle bryta ner bebisdoften skulle man komma fram till att den består av lika delar gammal blöja, kleggiga hudveck, huvudskorv och sur bröstmjölk. Tänk på det nästa gång du sniffar ;)

2007-03-03 @ 18:11:03
URL: http://papamac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: