Kalasklar

Det är inte många dagar kvar nu. Jag fyller 35. Det är läskigt vad tiden går. Även fast jag stundvis tycker den går långsamt har 5 år bara passerat, fort fort. Känns som det var igår jag firade min 30års dag. Men herregud, mycket har hänt sen dess. Både fantstiska äventyr och fasansfulla mottgångar.

Då, precis som nu till helgen, fyllde jag min lägenhet med vänner. Vänner av alla de slag. Barndomsvänner, kollegor, grannar, X, nyfunna vänner, respektive vänner, pluggvänner och annat löst folk.

Då lät det så här när ca 30 pers trängdes på 40 kvadrat.






På lördag samlas vi igen. Så gott som samma gäng och nåra triumfkort. Undra hur det låter då? Mitt i festen kommer dessutom Earth Hour att råda. Klart vi släcker lamporna. Men ugnen går varm (lugn, det är gas). För mat ska det bjudas på. Sedan får vi köra med batteridrivna förstärkare och en himla massa ljus i tårtan.

Nu ska jag återgå till födelsedagskalsförberedelser. Jag vill ju bli kalasklar till helgen. Oh kolla, två nya ord till Nanobloggen.




Kommentarer
Postat av: Psyk

Men, ni kommer få så trevligt! Jag är inte trettio ännu, men nästa år. Då lovar jag att nojjesympatisera. Men vaddå liksom. Idag är ju alla så unga. Ja, just det, de är ju det.

2009-03-26 @ 09:08:54
URL: http://psykbryt.com
Postat av: Psyk

oj, kom den fram, eller modifierar du kommentarer?

2009-03-26 @ 09:09:29
URL: http://psykbryt.com
Postat av: Psyk

Ja, där var den!

2009-03-26 @ 09:10:04
URL: http://psykbryt.com
Postat av: Anna

Vi har stannat i tiden. Slutat åldras.

Grattis på födelsedagen långt i förskott Psyk hahah :)

2009-03-26 @ 22:01:37
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: