Stirr

Jag har inte vaktnat än. Sitter mest och stirrar ut genom fönstret. Gud vad det ser ut på vår innergård förresten. Där brukar det vara tokvackert med kryddor, klättrande rosor, grillar och trädgårdsmöbler. Men nu. Suck. Vi har inte vårstädat än. En städning jag alltid duckar för. Då drar jag alltid ner persiennerna och tänker, ser de mig inte tror de att jag är bortrest.

Där nere på gården är det väldigt mysigt att sippa på ett glas rosevin. Och om några veckor är det där jag sitter och bloggar. Då, när det är städat och fint, ska jag förresten bjuda hem er bloggare på värsta grillfesten. Jag lovar. Där är sol både dag och kväll och vi ska stöka till det. Fast Karlsson på taket brukar klaga på volymen strax efter 23. Dessutom kommer knarkartanten att hota med att ringa svarta maja. Men det skiter vi i. Henne kan man förresten muta med kaffe & cigg.

image585


Kommentarer
Postat av: Prinsessan

Grillfest låter mysigt.

2008-05-02 @ 12:51:39
URL: http://www.prinsessa.se
Postat av: Erik

Vi har inte samma innergård iallafall. Och, jag har redan hintat i en tidigare kommentar om vart jag bor...

2008-05-02 @ 13:24:26
Postat av: Jerk

Lever knarkartanten än? Jag har inte sett henne på vädringsbalkongen på jättelänge..
Usch ja, vi borde också ha vårstädning snart..jag har ju klarat mig hittills eftersom det var först i höstas vi kunde städa gården och då var jag på älgjakt :)

2008-05-02 @ 13:42:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jag

Prinsessan: Det är mysigt och stekigt.
Erik: Och jag som trodde du flyttat igen.
Jerk: Hon lever. Men hon bor numera under mig. Hon har flyttat in i kvarten där medans hennes dotter (tror jag det är) bor på min våning där knarkarkärringen bodde innan. Och hon lever, för här om dan hörde jag henne banka på sin dotters dörr.

2008-05-02 @ 13:53:40
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Lennart

Vilka häftiga grannar du har. Själv har jag bara min trevliga och nyfikna granntant som spanar på oss andra, en jämnårig hygglig utländsk kille som kör färdtjänst och så någon som fräser på ordentligt när han/hon steker fläsk varje onsdag. Några andra har jag inte sett eller hört.

2008-05-02 @ 17:04:08
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Therrorese

Ser fram emot den grillfesten!!! =)

2008-05-04 @ 20:30:06
URL: http://therrorese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: