Jag - ett geni

Vet ni?! När jag var liten var jag ett geni. Jag låg flera matteböcker före alla andra. Det var inte bara matten förresten. Jag var även ett språkgeni. Kunde alfabetet innan jag började skolan typ. Skrev mitt namn redan som 3-åring. Okej, jag heter ju Anna så det var inte så många bokstäver att hålla reda på.


Vad hände med geniet undrar ni nu? Jo så att... Ni hann ikapp redan på mellanstadiet faktiskt.


Nu vet ni det. Jag hade mina glansdagar på lågstadiet. Fasen att det inte höll i sig.



Kommentarer
Postat av: Therrorese

Blingis....jag var oxå sån. Läste och skrev innan skolan började. Men det höll inte heller i sig....Alla kom ikapp och nu är jag bara normalsmart. Eller nåt...Ibland tror jag att jag är inte klok.

2007-05-25 @ 09:55:29
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Fröet

haha, jag var också likadan, och det slutade på ungefär sammma sätt:)

2007-05-25 @ 10:47:19
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: K

JAg var nog aldrig ett geni, men jag var ganska kriminell när jag var liten. När jag var fyra snodde jag ett kål huvud inne på konsum, och jagade min bror med kött kniv, för att han inte ville ge mig godis, vilket sedan visade sig vara kondomer. Ja, du vet... tjocka hungriga barn ;D

2007-05-25 @ 12:25:11
URL: http://idinfantasi.blogg.se
Postat av: Bussan

Du har ju för 17 lärt dig japanska, det säger ju allt. You are still going strong, baby!! Verkar clever som bara den, enligt mitt tycke.
Buss & kram och önskan om en trevli´ helg!

2007-05-25 @ 12:48:09
Postat av: Hanna

Det låter som jag. Undrar om det har med förväntningar att göra. Eller att jag hade två äldre bröder som jag inte ville vara sämre än. Hmm..

2007-05-25 @ 16:59:49
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: MariaTess

Ha,haha, jag var likadan! Fast svenska var min stora talang! Hade gjort alla svenskaböckerna som fanns fram till 5:e klass när jag gick i ettan! Skrev sagor som fröken läste på fredagarna för resten av klassen och var en av de bästa i klassen på matte också...Sen då....?? Det bara försvann!! Ibland undrar jag om det var just därför...att det var FÖR enkelt...det kanske var det som gjorde att jag inte ansträngde mig mer åren som följde. Tog för givet att jag var duktig...och...shit insåg inte verkligheten förrän jag slutade gymnasiet ;)

2007-05-25 @ 21:10:47
URL: http://www.mariatess.webblogg.se
Postat av: Bitter

Nej men, jag också. Så många av oss det finns. De andra hann ifatt när vi börjad högstadiet, men jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att inte alltid vara bäst. Oerhört frustrerande.

2007-05-26 @ 08:35:41
URL: http://bitterochcynisk.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: