Storstäda

Ikväll har jag roat mig med att läsa gamla inlägg i min blogg. Jisses, inser nu att jag ibland verkar helt uppfuckad. Jag skriver först och tänker sen. Innan jag tänker hinner jag också oftast publicera.


Ärligt. Hur många gånger har ni i efterhand raderat ett inlägg?


Jag känner att jag måste städa här. Ordentligt.



Kommentarer
Postat av: Fröet

jag har raderat ett som var så sjukt trist...men sen dess har jag bestämt mig för att inte censurera mig själv. Jag är knäpp och tråkigt ibland. Men jag är väl inte mer än människa? Vill att det ska få vara så på bloggen också. Tycker du ska ha kvar dina inlägg:) Jag tycker det är kul att läsa gammalt.

2007-03-14 @ 21:20:25
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: nollåttan

äh, låt det vara! vi vill se ups and downs.

2007-03-14 @ 23:18:23
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Therrorese

Va lustigt, jag hade exakt samma tanke idag. Att radera mina senaste tokpsykbryt. Men jag besämde mig för att låta dem vara kvar. Har faktiskt aldrig raderat nåt. Det är klart man är upfuckad ibland. Men det är alla. Å jag skulle kräkas om jag läste en blogg som var lycklig och full med solsken hela tiden. Det stärker att veta att man inte är ensam om att få psykbryt för stora och små saker...=)

2007-03-14 @ 23:42:05
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Lazy Girl

HAHAHA...du skulle veta hur mycket jag raderat idag...typ allt...!!!

2007-03-15 @ 00:07:20
URL: http://industrialview.blogg.se
Postat av: Lazy Girl

om du känner för det kan du väl maila din msn adress till [email protected] (det är inte min msn) så jag kan lägga till det...om du vill alltså

2007-03-15 @ 00:13:05
URL: http://industrialview.blogg.se
Postat av: Blingbling

Jag har raderat. Men det händer inte så ofta. Och nu har jag också städat lite. Ibörjan av mitt bloggande la jag ju ut namn och så. Men då hade jag ju bara tre besökare om dan. Dessa har jag fått ändra. Sedan har jag inlägg som är sjuuuuukt konstiga.

Till Lazy: Jaaa, jag ska mejla dig. Jag vill ju läsa din fictionblogg. Men nu är jag spärrad från hotmail här på jobbet, så jag gör det när jag kommer hem. Kul att du fortsätter blogga och galet spännande med din andra blogg =D

2007-03-15 @ 09:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: