Ett år har gått

Denna vecka har oro smugit sig på. Den gnager på insidan. Jag har tänkt och tänkt på cancer. Naturligtvis. Det är motiverat. För denna vecka, precis för ett år sedan, fick jag min jävla diagnos. Jag måste få ventilera, avlasta och belasta. Håll i er. Det lär bli en hel del bloggande kring och omkring min sjukdom. Jag borde besöka en psykolog. Frågan är om det hjälper. Oron lär inte försvinna, men det ska vara nyttigt att prata har jag hört.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Svårt att tänka sig in i hur du har haft det detta år. Det är nog rätt omöjligt, om man själv inte varit med om liknande sak. Hoppas bara inte att din oro överskuggar den stolthet som du borde känna (det kanske du redan känner). Att kämpa mot en sån allvarlig sjukdom och ändå orka hålla humöret uppe är strongt. Respekt!

2007-02-06 @ 19:53:44
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Blingbling

Tack Magnus. Jag grät en skvätt när jag läste din kommentar. Från och med idag ska jag vara stolt. Tack för att du bryr dig om. Kram

2007-02-06 @ 22:19:57
URL: http://blingbling.webblogg.se
Postat av: nollåttan

bravo magnus, bra skrivet. ja, det tror jag också - att det hjälper att prata. det finns en del privata försäkringskasseanslutna läkare och psykologer som är psykoterapeuter om du vill undvika sjukhusmiljöer, då gäller frikort!

2007-02-06 @ 22:31:00
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Pumla M

Jag du vännen, jag måste instämma med Magnus och säga att jag är både stolt och imponerad över hur du tacklat denna svåra situation. Som du kämpat...ah. Det har verkligen skurit i hjärtat att se dig lida och plågas. Även om jag förstått en del vet jag att du burit på så mycket, mycket mer. Därför glädjer det mig lite att höra att du känner dig redo att prata med ett proffs. Vi har ju bara kunnat stötta dig, men ibland har man känt sig maktlös och att man inte riktigt räckt till... Man tycker ju bara att det ska vara nog och att du lidigt långt mer än tillräckligt. För din prestation det senaste året har varit en imponerande modig kämpainsats!! Jag vet att du oroar dig fortfarande och att det inte är över än men för dit du kommit idag förtjänar du en medalj, gumman! Glöm inte det! Du är bäst och jag finns här närhelst du behöver, bara så du vet. Det är det minsta jag kan göra för dig./Kram

2007-02-09 @ 10:09:15
Postat av: Blingbling

Till Pumla M: TACK x Miljonen att du funnits där. Du anar inte vad det betyder. Utan dig, och alla andra nära vänner hade jag aldrig fixat detta. Kram ooch vis ses på lördag!

2007-02-09 @ 13:16:05
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: