Mer bling bling till våra sjukhus

Det är inte kul att ligga på sjukhus. Landstingets gula filtar, urtvättade kläder, sterila korridorer, trista möbler och toksnygga gifta läkare ger en liksom psykbryt. Jag har bott från och till på sjukhus så jag vet. Det är svårt att känna sig sexig och läcker där man ligger i landstingsskjorta på ladstingsbäddade stålsångar.

Sedan får man ju nästan alltid dela rum också. Oftast med någon som snarkar, gnisslar tänder eller ojar sig i mardrömmar. Fy! För att inte tala om maten. Nu har iof jag haft tur. Jag var ju inlagd på Radium Hemmet där man göder sina patienter. Man får glass, chips, godis, gofika och sköna multivitamindrinkar med bär & is. Det ni. Det är annat än pölsa.

 

Varför skriver jag detta inlägg? Jo, för jag har en önskan att få pimpa våra sjukhus. In med mera färg, hottare kläder och snygga läkare som är SINGLAR.

 
Så här hade jag gärna sett att mitt rum såg ut. Går det att fixa? Ett legosjukhusrum liksom.

image212


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag är en av de lyckliga som aldrig spenderat tid på ett sjukhus - och jag hoppas att det får vara så. Det verkar vara en mardröm, bara att visstas bland sjuka människor dagarna i ändå. Nej, fyy!

Men om det vore i lego skulle det förstås pigga upp en hel del!

2007-04-21 @ 19:01:04
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: nollåttan

ja, det vore inte helt fel. Jag antar att du smakat på paradrätten höns med currysås. en annan favorit är kombinationen energirikt & lättuggat. då får man något som liknar kattmat mixat med vispgrädde.
vaddå, tycker inte du att V-ringade tröjorna är sexiga? de känns designade för att framhäva kirurgernas brösthår.

2007-04-21 @ 19:02:21
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Fredrik

ojoj

2007-04-21 @ 19:47:27
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: Magnus

Sälj in idén hos MTV. Sedan kräver du att få leda den svenska upplagan. Diamanter på stetoskopen och hiphopfjädradande sängar är ett måste. Det skulle vara ett program jag skulle boka in varje vecka ;)

2007-04-21 @ 20:47:05
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Märtha

Åhh ja..när jag går i skolan äter jag ibland lunch i lunchmatsalen på danderyd. Inte för att dom har särskilt god mat utan för att det finns så djävla många snygga läkare!!!! Åhhh dessa fantastiska män...

2007-04-21 @ 22:00:18
URL: http://biancas.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Tar det inte lång tid för sköterskorna att komma fram till patientsängarna om de har legoskor på sig? ;)

2007-04-22 @ 18:26:10
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Ypperligt

Du borde starta lobbyverksamhet för att pimpa till sjukhusen. Jag hade "turen" att bli inlagd på sjukhuset i Visby vilket var rena drömmen jämfört med St Görans. Fantastisk personal, mycket omtanke, rena och mycket fräschare rum (jag fick en singel då jag blev inlagd på onkologavdelningen pga platsbrist), egen tv och havsutsikt. Och egen toalett. Now that's what I'm talking about..
Legorum vore inte helt fel!

2007-04-22 @ 22:11:05
URL: http://ypperligt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: