Kaffebar på Hornsgatan kl 18

Så perfekt, förutom att fiket stängde precis kl 18. Kanske inte världens bästa start på en dejt. Men vi smickrade personalen något och de lät mig köpa en cola. Kaffemaskinen hade de redan rengjort minsann. Min dejt hann med att få sig en esspresso, han kom i tid =)


Hur som helst. Vilken kanonkille! Det är något speciellt med Göteborgare. Man bara smälter helt enkelt. Sen spelar det liksom ingen roll att killen hade varit gift och har en son med sig i bagaget. Han var bara så nice.


När personalen torkat av vårt bort och tydligt markerat att nu fasen får ni dra, gick vi vidare till Operabaren och tog en öl. Lätt ledigt och mysigt. Vi pratade jobb, livsöden och katastrofer. Det förvånade mig verkligen att han berättade allt det där som man inte berättar för vem som helst. En okänd person man aldrig träffat. Men så mycket mer underhålande och intressant det blev. Att verkligen få veta ved som format en människa. Wow!


Om vi ska ses igen? Självklart. Vad vi ska göra? Alternativen är många. Laga mat tillsammans, dricka drinkar, tvätta bilen, spela minigolf, åka båt…m.m… Nästa vecka ska vi ses igen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: